Orcairis
Looksminimizing
konuşmuyozki ciddiye alalımEger kizlari insan yerine koyan ve ciddiye alan birisi varsa sebeplerini aciklayabilir mi? Ciddi thread
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
konuşmuyozki ciddiye alalımEger kizlari insan yerine koyan ve ciddiye alan birisi varsa sebeplerini aciklayabilir mi? Ciddi thread
LAN DURAOWOWMSMAKQOQMAAPQAM
@murad.89 bu gerçekmi?
bira içiyom abi oçuz böceğim abihacı sen d*şarımı çıkıyon yoksa
Ya cocuk sen sorunlumusun benle problemin ne?
yaşıma ver lütfenYa cocuk sen sorunlumusun benle problemin ne?
murad bu arada topkra ascendlenmen için yapmış 3 zenciden gelen sperm bonemassini iyice artırabilirYa cocuk sen sorunlumusun benle problemin ne?
Sgyaşıma ver lütfen
Abi ben 3 zenci tarafindan sikilmeyi o kadar istiyorumki ahhhmurad bu arada topkra ascendlenmen için yapmış 3 zenciden gelen sperm bonemassini iyice artırabilir
OAJFEQOIFJMQEOIWPJFCOQIPWFJIPSWJMDèèJEèOFJèWFòLCNEQWOFNVCEQOFNC
Senin o ananin amini yarar gecerim amkOAJFEQOIFJMQEOIWPJFCOQIPWFJIPSWJMDèèJEèOFJèWFòLCNEQWOFNVCEQOFNC
Lan sallamayın lan tanımadığınız adam hakkında tmb adamın dibidir olmAtsın knk adamı sikine takan yokki oglerden kendini palyaço etti sırf rep için
Sladekilic vardı aynı onun gibi bi cuck daha
önce beni ratede s tiere koydu kendi kendine sonra düşman kesildi sırf birini savundum diye ilgi bağımlısı sick cvnt başka bişi değil bide utanmadan taylanddayım evden çalışıyom 26 yaşındayım diyo insan 26 yaşında olup forumda lurklamaya utanır aq emmi senin için çoktan over aq max yapacağın peptidturkiyede kür danışması almak olur
ben olsam en azından yaşımı larplardım
Belki hepsi larptır bilmiyom o dönem bunu savunuyodu sürekli
kamera kapalı olmasa altıma sıcmıstım@Kayra139 arkadan arkadan pisgin pisfgin gulme kameradan bakiyom
@arawn69 acaba kimin alti?
kim dedi lan onuLan sallamayın lan tanımadığınız adam hakkında tmb adamın dibidir olm
Gobusunkim dedi lan onu
View attachment 5314802
tmb tanısak nolcak olm özgüvensiz piçin teki biri laf edince hemen küsüyo bin yıllık düşman kesiliyo cesaretsiz foidin teki anca karı givi laf sayıyoLan sallamayın lan tanımadığınız adam hakkında tmb adamın dibidir olm
Yanlışın var hocam murad 185
Sub5 lltn degilim ben amkYanlışın var hocam murad 185![]()
Benle konuşma murad@Topkra ne dusunuyosun![]()
Abi sey benim altimBenle konuşma murad
Yasima vee abi kurbanin olurumBenle konuşma murad
dus aldim orospu cocugu@hardmaxxx anan uyumaya csgirdi galiba sutunu ic yat gec oldu zaten bu zamana kadar yatmaman bile mucize her neyse
(İncel bildirimi caldi)dus aldim orospu cocugu
incel bildirimi ne demek bana acikla yarin anani sikmicem(İncel bildirimi caldi)
Ananin amini sik anlatcam incel olmicaksin o zamani
incel bildirimi ne demek bana acikla yarin anani sikmicem
reis
chad savasi
Ben 10 alien x ve ananin ami bumchad savasi
Bu ne demek amk bide fotolaeimi bakip bakip bosaliyonmu amk galrinde kendinden cok ben varimMurad civcive benziyon ha
Kaşınma daha kötüsünü yaparımBu ne demek amk bide fotolaeimi bakip bakip bosaliyonmu amk galrinde kendinden cok ben varim![]()
Ölücem herhalde gülmektenMurad civcive benziyon ha
Abi bokunu yerim yspma aniKaşınma daha kötüsünü yaparım
Senlik bir durum yok kral muradChad ne dassak geciyon benle![]()
@anathemakim dedi lan onu
View attachment 5314802
@anathema
kanka birini banlatmak icin hangi modu etiketleyebilirim bilgin var mi