KURDİSTAN EVİSCERATION THREAD

@kurdistan dc gel

• +1
Reactions: Fridx and Deleted member 277275
@kurdistan dc gel
1768420282290

discord herkeste mi böyle

• +1
  • Hmm...
Reactions: Fridx, Deleted member 277275 and flows5991
@Zagro botb thread mi kanks

• +1
Reactions: Fridx, Zagro and Deleted member 277275
Ben avrupaciyim kardesim amerika isine bizim agrili mehmet abi bakiyor
Saka maka amerika kacakciligini daha cok agrililar yapior
ANASINI SİKERİZ NUMARASINI AT

• JFL
Reactions: Deleted member 277275 and Fridx
KARDEŞİM BU İLAÇLAR DAHA DÜN ÇIKMADI 1 ASIRDIR VAR BUNLARIN NE YAPACAĞI BELLİ ÇOCUĞA YAZIK OLMASIN DİYE ATIYOM
bana pek öyle gelmedi amk eleman delirdi subforumu sikti anlamadim olayı ifşaladinmi adamı :lul:

• +1
Reactions: flows5991 and Fridx
@kurdistan OĞLUM BEN SANA KIYAMAM ÖSTROJENİM YÜKSELDİ AĞLAYACAM GEL LA ŞAKA LA ŞAKA

• JFL
@Resistance. KANKA BU DELETE Mİ ATTI LA KIYAMAM BİTANEM O

• JFL
Reactions: Resistance., Deleted member 277275 and Fridx
15 yaşında bunları yapıyorsa tebrik ederim

• +1
Reactions: Deleted member 277275, Deleted member 251512, Fridx and 1 other person
@susisesi mi @kurdistan mi daha hapci

• +1
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, Orcairis, Deleted member 277275 and 1 other person
  • +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 277275, flows5991 and Fridx
  • Woah
  • JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 277275, Orcairis, Serialsuicide and 2 others
  • +1
  • Love it
Reactions: Deleted member 277275, Serialsuicide, Orcairis and 1 other person
15 in sonunda bekareti kaybettim simdi de psikolojisi bozuk bi insele donustum
Bu adam bence hergun sikisiyor sirf biz kotu hissetmeyek die larplior

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 277275, Orcairis, Serialsuicide and 1 other person
@kurdistan sana guvenıp 1 gram sustanon vurdum oc sıkım kalkmıyo kullanmayın baba farmakolojık destek falan dogru dıyo
@kurdistan beni arimidex/aromasin overdoselamaya teşvik etti zamanında pipimin kalkması durdu.

• JFL
  • So Sad
  • +1
Reactions: Deleted member 277275, flows5991 and Fridx
  • JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 277275, Orcairis, flows5991 and 1 other person
Bu adam bence hergun sikisiyor sirf biz kotu hissetmeyek die larplior
ya bunun hayati yalan 15 yaşında sikişmiş sonra almanyada üniye kapak atmış

• +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 277275, Orcairis, Serialsuicide and 1 other person
Benim bulbul miss gibi otuyor natty kalin zaten kemikmas vermior

• +1
Reactions: Deleted member 277275 and flows5991
ya bunun hayati yalan 15 yaşında sikişmiş sonra almanyada üniye kapak atmış
15 den 18 e olan sevgilim hypersexual oldugu icin bazen 2 hafta falan her gun sikistigim oluyodu amk simdi de evde mal mal oturup orgda takiliyorum iste boyle bir hayat

• +1
Reactions: Deleted member 277275, Fridx and flows5991
o değilde benim nofap yalan oldu
@Fridx

• +1
15 den 18 e olan sevgilim hypersexual oldugu icin bazen 2 hafta falan her gun sikistigim oluyodu amk simdi de evde mal mal oturup orgda takiliyorum iste boyle bir hayat
şöyle bi kız bulamadık amk

• +1
şöyle bi kız bulamadık amk
aldatiyolar duygularinla ounuyolar ilişkifen ilişkiye atlıyolsr sonra sevgililerini senle aldatiyolar en son sevgilisini benle aldattığında fuckbudy olalım fln dedi ama gerçekten o ilişki o kişi psikolojimi bozduğu için uzak duruyom şu an

• +1
NE KÖTÜ HAYATIN VARMIŞ AMINI SIKTIGIM

• JFL
  • +1
Reactions: Orcairis, Serialsuicide, Deleted member 277275 and 2 others
  • +1
  • So Sad
Reactions: Fridx, Serialsuicide and Deleted member 277275
  • +1
  • +1
  • So Sad
Reactions: Fridx, Orcairis, Deleted member 277275 and 1 other person
Knk bi ara dc gel ben anlatim sana hayat hikayemi az lifefuel veriyim
reis istersen konusuruz biliyom hani cogu konuda aglaklik yapiyorum cok abartiyorum bazi seyleri ama beni icten ice her sey o kafar kotu etkiliyo ki hani psikolojik olarak cok yuk biniyo ustume cidden bok gibi hissediyorum yani. Keske yani son 1-1.5 yilki duygularimi anlatabilsem direkt.

Bide son iliskimin hala ustesinden gelemedim 11 ay olmasina ragmen, o iliskinin de son 6 ayi ssdece iskenceydi. Ciddi mentalimi her seyimi sikti o yuzden bu hallerdeyim

• +1
reis istersen konusuruz biliyom hani cogu konuda aglaklik yapiyorum cok abartiyorum bazi seyleri ama beni icten ice her sey o kafar kotu etkiliyo ki hani psikolojik olarak cok yuk biniyo ustume cidden bok gibi hissediyorum yani. Keske yani son 1-1.5 yilki duygularimi anlatabilsem direkt.

Bide son iliskimin hala ustesinden gelemedim 11 ay olmasina ragmen, o iliskinin de son 6 ayi ssdece iskenceydi. Ciddi mentalimi her seyimi sikti o yuzden bu hallerdeyim
Yarın gel knk konusak yatıom sımdı

• +1
Reactions: Fridx, Deleted member 277275 and susisesi
aldatiyolar duygularinla ounuyolar ilişkifen ilişkiye atlıyolsr sonra sevgililerini senle aldatiyolar en son sevgilisini benle aldattığında fuckbudy olalım fln dedi ama gerçekten o ilişki o kişi psikolojimi bozduğu için uzak duruyom şu an
Abi bunlar fakecel mağduriyetleri 🥲

• +1
  • WTF
  • Hmm...
Reactions: Fridx, Deleted member 277275, Serialsuicide and 1 other person
  • +1

Aldatıldığını okumamıştım özür anlıyorum

• +1

bendede aynisi kanka anliyorum seni abartiyorum falan diyosunda başkaları daha kötü durumda diye senin durumunun iyi yanı olmuyo yani kendini düşün

• +1
Reactions: Fridx, Orcairis and susisesi
Sende dc gel ag nıye gelmıyon dertlesırız az dert sidik yarıştırması yaparız
kanka sidik mesafesine yarragida katiyonuzmu

• +1
Reactions: Fridx
Sende dc gel ag nıye gelmıyon dertlesırız az dert sidik yarıştırması yaparız
@Serialsuicide konustukca acılırsın derler :)))) gidip şimdi :)) psikologa anlatsam :)) evet yasadıgın zor senı anlıyorum ama sımdı soyle :)))

• +1
  • JFL
Reactions: Fridx, Deleted member 277275, Serialsuicide and 1 other person
@Serialsuicide konustukca acılırsın derler :)))) gidip şimdi :)) psikologa anlatsam :)) evet yasadıgın zor senı anlıyorum ama sımdı soyle :)))
psikolog cope

• +1

Users who are viewing this thread

Back