flows5991
Banned
- OP
@kurdistan dc gel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ANASINI SİKERİZ NUMARASINI ATBen avrupaciyim kardesim amerika isine bizim agrili mehmet abi bakiyor
Saka maka amerika kacakciligini daha cok agrililar yapior
bana pek öyle gelmedi amk eleman delirdi subforumu sikti anlamadim olayı ifşaladinmi adamıKARDEŞİM BU İLAÇLAR DAHA DÜN ÇIKMADI 1 ASIRDIR VAR BUNLARIN NE YAPACAĞI BELLİ ÇOCUĞA YAZIK OLMASIN DİYE ATIYOM
AĞLAYACAM ADAM DELETE Mİ ATTI?@kurdistan dc gel
SlayerOsmanBOTB
O avi ne aga![]()
kürdo enjekte ediyo suşişesi@susisesi mi @kurdistan mi daha hapci
@flows5991Knk saka bı yana 21 yasında adamsın utanmıyon mu 15 yasında cocukla ugrasmaya ne zararı oldu sana
190 çocuk mu olur amk@flows5991
ben 15 yasindayken okula gidiyodum top oynuyodum@susisesi mi @kurdistan mi daha hapci
ben arkadaşın manite yazıyodumben 15 yasindayken okula gidiyodum top oynuyodum
Bende bu forumdaydimben 15 yasindayken okula gidiyodum top oynuyodum
15 in sonunda bekareti kaybettim simdi de psikolojisi bozuk bi insele donustumben arkadaşın manite yazıyodum
sg fakecel15 in sonunda bekareti kaybettim simdi de psikolojisi bozuk bi insele donustum
Bu adam bence hergun sikisiyor sirf biz kotu hissetmeyek die larplior15 in sonunda bekareti kaybettim simdi de psikolojisi bozuk bi insele donustum
@kurdistan beni arimidex/aromasin overdoselamaya teşvik etti zamanında pipimin kalkması durdu.@kurdistan sana guvenıp 1 gram sustanon vurdum oc sıkım kalkmıyo kullanmayın baba farmakolojık destek falan dogru dıyo
sikim kalkmiyo nereye seviscemBu adam bence hergun sikisiyor sirf biz kotu hissetmeyek die larplior
ya bunun hayati yalan 15 yaşında sikişmiş sonra almanyada üniye kapak atmışBu adam bence hergun sikisiyor sirf biz kotu hissetmeyek die larplior
Almayin ilacsikim kalkmiyo nereye seviscem
dutasterid mağdurusikim kalkmiyo nereye seviscem
o baldeepbulu var ya onun yüzündenAlmayin ilac
CIDDI
yok ondan once de kalkmiyodu stres depresyondan prolaktinim artmisdutasterid mağduru
prolaktinden dolayıdıryok ondan once de kalkmiyodu stres depresyondan prolaktinim artmis
15 den 18 e olan sevgilim hypersexual oldugu icin bazen 2 hafta falan her gun sikistigim oluyodu amk simdi de evde mal mal oturup orgda takiliyorum iste boyle bir hayatya bunun hayati yalan 15 yaşında sikişmiş sonra almanyada üniye kapak atmış
şöyle bi kız bulamadık amk15 den 18 e olan sevgilim hypersexual oldugu icin bazen 2 hafta falan her gun sikistigim oluyodu amk simdi de evde mal mal oturup orgda takiliyorum iste boyle bir hayat
Reis goruntulu aramada show yapip benmi bosalttim senio değilde benim nofap yalan oldu
@Fridx
aldatiyolar duygularinla ounuyolar ilişkifen ilişkiye atlıyolsr sonra sevgililerini senle aldatiyolar en son sevgilisini benle aldattığında fuckbudy olalım fln dedi ama gerçekten o ilişki o kişi psikolojimi bozduğu için uzak duruyom şu anşöyle bi kız bulamadık amk
NE KÖTÜ HAYATIN VARMIŞ AMINI SIKTIGIM15 den 18 e olan sevgilim hypersexual oldugu icin bazen 2 hafta falan her gun sikistigim oluyodu amk simdi de evde mal mal oturup orgda takiliyorum iste boyle bir hayat
su an kotu, kotu degilken de farkinda degildimNE KÖTÜ HAYATIN VARMIŞ AMINI SIKTIGIM
Knk bi ara dc gel ben anlatim sana hayat hikayemi az lifefuel veriyimsu an kotu, kotu degilken de farkinda degildim
o kadar mı kötü hayat hikayenKnk bi ara dc gel ben anlatim sana hayat hikayemi az lifefuel veriyim
HER ALANDA BOŞA GEÇMİŞ BİR ÖMÜR.o kadar mı kötü hayat hikayen
reis istersen konusuruz biliyom hani cogu konuda aglaklik yapiyorum cok abartiyorum bazi seyleri ama beni icten ice her sey o kafar kotu etkiliyo ki hani psikolojik olarak cok yuk biniyo ustume cidden bok gibi hissediyorum yani. Keske yani son 1-1.5 yilki duygularimi anlatabilsem direkt.Knk bi ara dc gel ben anlatim sana hayat hikayemi az lifefuel veriyim
Yarın gel knk konusak yatıom sımdıreis istersen konusuruz biliyom hani cogu konuda aglaklik yapiyorum cok abartiyorum bazi seyleri ama beni icten ice her sey o kafar kotu etkiliyo ki hani psikolojik olarak cok yuk biniyo ustume cidden bok gibi hissediyorum yani. Keske yani son 1-1.5 yilki duygularimi anlatabilsem direkt.
Bide son iliskimin hala ustesinden gelemedim 11 ay olmasina ragmen, o iliskinin de son 6 ayi ssdece iskenceydi. Ciddi mentalimi her seyimi sikti o yuzden bu hallerdeyim
Abi bunlar fakecel mağduriyetlerialdatiyolar duygularinla ounuyolar ilişkifen ilişkiye atlıyolsr sonra sevgililerini senle aldatiyolar en son sevgilisini benle aldattığında fuckbudy olalım fln dedi ama gerçekten o ilişki o kişi psikolojimi bozduğu için uzak duruyom şu an

sen bensinHER ALANDA BOŞA GEÇMİŞ BİR ÖMÜR.
Sende dc gel ag nıye gelmıyon dertlesırız az dert sidik yarıştırması yaparızsen bensin
Aldatıldığını okumamıştım özür anlıyorumreis istersen konusuruz biliyom hani cogu konuda aglaklik yapiyorum cok abartiyorum bazi seyleri ama beni icten ice her sey o kafar kotu etkiliyo ki hani psikolojik olarak cok yuk biniyo ustume cidden bok gibi hissediyorum yani. Keske yani son 1-1.5 yilki duygularimi anlatabilsem direkt.
Bide son iliskimin hala ustesinden gelemedim 11 ay olmasina ragmen, o iliskinin de son 6 ayi ssdece iskenceydi. Ciddi mentalimi her seyimi sikti o yuzden bu hallerdeyim
bendede aynisi kanka anliyorum seni abartiyorum falan diyosunda başkaları daha kötü durumda diye senin durumunun iyi yanı olmuyo yani kendini düşünreis istersen konusuruz biliyom hani cogu konuda aglaklik yapiyorum cok abartiyorum bazi seyleri ama beni icten ice her sey o kafar kotu etkiliyo ki hani psikolojik olarak cok yuk biniyo ustume cidden bok gibi hissediyorum yani. Keske yani son 1-1.5 yilki duygularimi anlatabilsem direkt.
kanka sidik mesafesine yarragida katiyonuzmuSende dc gel ag nıye gelmıyon dertlesırız az dert sidik yarıştırması yaparız
@Serialsuicide konustukca acılırsın derlerSende dc gel ag nıye gelmıyon dertlesırız az dert sidik yarıştırması yaparız
psikolog cope@Serialsuicide konustukca acılırsın derler))) gidip şimdi
) psikologa anlatsam
) evet yasadıgın zor senı anlıyorum ama sımdı soyle
))