ıdkjusthere
Iron
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
rate istiyosan ya buraya da at ya da threadi linkle
flawlarim ney peki o fotoda ipd kötü çıkmış ama normalde iyikendi kişisel kararıma göre kinda average sayılırsın lmtn derim şuan birşey yapmasanda büyüyeceksin zaten yüzün toplu 10/4 4.5 - boyun uzun 5 derim (bence)
rate istiyosan ya buraya da at ya da threadi linkle
Ortalama 4 mu kikendi kişisel kararıma göre kinda average sayılırsın lmtn derim şuan birşey yapmasanda büyüyeceksin zaten yüzün toplu 10/4 4.5 - boyun uzun 5 derim (bence)
14 yaşında 180 diyedirlmtn varsın niye herkes saldırmış anlamadım
Tahmin etmiştim herkes kıskançlıktan deliröiş amk14 yaşında 180 diyedir
o kadar kötü değil la biognail width kötü birazlmtn harmonylet
kötü gözükmüyosun rahatına bak
14 yasinda ztn ltn olsa bile zorlanacagini düşünmüyorumgayet kız elde edebileceğini düşünüyorum şakasız
En sık görülen arcthtype falanrichard ramirez ahh
Abi peki flawlarimi sayabilirmisinDüz 5
Napabilirimo kadar kötü değil la biognail width kötü biraz
Genel olarak ortalama harmonye sahipsin.Göz bölgen kötü.Onun dışında dimon düşük.Ama bu sorunların çoğu ergenlikle beraber 2-3 sene içerisinde büyük çoğunlukla hallolur.Sen olabildiğince iyi beslenmeye çalış.Abi peki flawlarimi sayabilirmisin
Baska Foto atatimmi daha duzgun ve uzaktan hala biraz distortion var ama kisitlaya bildigum kadar kısıtladım atayimmi?Genel olarak ortalama harmonye sahipsin.Göz bölgen kötü.Onun dışında dimon düşük.Ama bu sorunların çoğu ergenlikle beraber 2-3 sene içerisinde büyük çoğunlukla hallolur.Sen olabildiğince iyi beslenmeye çalış.
Sen nasıl istersenBaska Foto atatimmi daha duzgun ve uzaktan hala biraz distortion var ama kisitlaya bildigum kadar kısıtladım atayimmi?
Sen nasıl istersen
Sebepschool shooter tipi var kanka sende![]()
lmtn civari rahat ol daha 14 sün zaten
öyle bir vibe verdin kankam ağzın laf yapıyorsa slaylersin bu tipleSebep