La kafam karisti benim rate theardims bakasaniza her kafadan ayri ses cikiyo birde mumkunse 10 üzerinden soyleyebirmisiniz

kendi kişisel kararıma göre kinda average sayılırsın lmtn derim şuan birşey yapmasanda büyüyeceksin zaten yüzün toplu 10/4 4.5 - boyun uzun 5 derim (bence)

kendi kişisel kararıma göre kinda average sayılırsın lmtn derim şuan birşey yapmasanda büyüyeceksin zaten yüzün toplu 10/4 4.5 - boyun uzun 5 derim (bence)
flawlarim ney peki o fotoda ipd kötü çıkmış ama normalde iyi

Ortalama 4 mu ki

20260918 193906

lmtn varsın niye herkes saldırmış anlamadım aq akyazsın saçın gür ve hacimli ortalama normie yüzüne bakıp dalga geçecek bişey bulamaz gayet iyi görünüyorsun yaş aldıkça dimon artacak daha 14 yaşındasın zaten keyfine bak not over

• +1
Reactions: Trenmaxx1, maarda, Hanife and 1 other person
gayet kız elde edebileceğini düşünüyorum şakasız

• +1
Reactions: maarda and Hanife
lmtn harmonylet
kötü gözükmüyosun rahatına bak

• +1
  • JFL
Reactions: maarda, Hanife and Gordon Freeman
  • +1
  • JFL
Reactions: ascndndfrgt, googlegemini, Hanife and 1 other person
richard ramirez ahh

• +1
Reactions: ıdkjusthere
gayet kız elde edebileceğini düşünüyorum şakasız
14 yasinda ztn ltn olsa bile zorlanacagini düşünmüyorum
Burda kafasını sikmesin yeter

• +1
  • JFL
Reactions: ascndndfrgt, Iranidnordid and Gordon Freeman
14 yasında ltnydim ben suan hltn

• JFL
Reactions: Unique4, IranicBvll, kay4w and 2 others
Abi peki flawlarimi sayabilirmisin
Genel olarak ortalama harmonye sahipsin.Göz bölgen kötü.Onun dışında dimon düşük.Ama bu sorunların çoğu ergenlikle beraber 2-3 sene içerisinde büyük çoğunlukla hallolur.Sen olabildiğince iyi beslenmeye çalış.

• +1
Reactions: ıdkjusthere
Genel olarak ortalama harmonye sahipsin.Göz bölgen kötü.Onun dışında dimon düşük.Ama bu sorunların çoğu ergenlikle beraber 2-3 sene içerisinde büyük çoğunlukla hallolur.Sen olabildiğince iyi beslenmeye çalış.
Baska Foto atatimmi daha duzgun ve uzaktan hala biraz distortion var ama kisitlaya bildigum kadar kısıtladım atayimmi?

• +1
Reactions: erlang
Baska Foto atatimmi daha duzgun ve uzaktan hala biraz distortion var ama kisitlaya bildigum kadar kısıtladım atayimmi?
Sen nasıl istersen

• +1
Reactions: Iranidnordid
school shooter tipi var kanka sende :hnghn:

• JFL
Reactions: ascndndfrgt, IzotretinoinKullani and ıdkjusthere