LAA ZIRT PIRT OSURUYOM TOST KOKUYO OSTURUK!?!?!??

ankaranin_adami

ankaranin_adami

primal blud sinister 333 iq 5'7
laa tiktokta gördüm çiğ süt içmek boy uzatır diye marketten aldım 2 gündür içiyom sürekli zırt pırt osuruyom fosur fosur kokuyo ev babam beni dövcek aq kokarca gibisin diye balkona çıkmak zorunda kalıyorum eve kokutup azar işitmemek için bide sürekli oluyo saat akşam 5 de içtim çiğ sütü uyuyana kadar devam ediyo çıldırcam amk psikolojim bozuldu:feelswhy:

• JFL
  • +1
Reactions: veneficus, eniyiguresci, Trenmaxx1 and 1 other person
laa tiktokta gördüm çiğ süt içmek boy uzatır diye marketten aldım 2 gündür içiyom sürekli zırt pırt osuruyom fosur fosur kokuyo ev babam beni dövcek aq kokarca gibisin diye balkona çıkmak zorunda kalıyorum eve kokutup azar işitmemek için bide sürekli oluyo saat akşam 5 de içtim çiğ sütü uyuyana kadar devam ediyo çıldırcam amk psikolojim bozuldu:feelswhy:
@Trenmaxx1 2025 eylul mu demistin

• JFL
  • +1
Reactions: coax96, -BayHarbourButcher, letrozoleabusing324 and 2 others
osuracağın her zaman babanın yanına gidip osur.kimin alfa kimin beta olduğunu anlasın

• +1
  • JFL
Reactions: ascend394, veneficus, loksmaxxir and 1 other person
bendede oluyodu başta düzenli içince olmuyo çok

markette satılan çiğ sütte pastorize işlemi görüyo haberin olsun ama iç bisey olmaz

yaş kaç

• JFL
Reactions: -BayHarbourButcher