18 yaşında uzamışım laa

EK0

EK0

ltb lover
2 aydır dışarı çıkmıyordum arkadaşlarla falan buluştum boy falan karşılaştırınca farkettim 73 ile 75 arası biyerdeyimde kim sorsa artık 75 derim belki daha uzarız laa

Benim gibi sakal makal tam oturmamış manlet kardeşlerime lifefuel

75 düşük gelebilirde aq benim için çok iyi bişey 70 aşırı kısa hissediliyor 75 en azından daha ortalama hissettiriyor

• Love it
  • +1
Reactions: herson, letrozoleabusing324, Naughty America and 5 others
EK0 heightmaxxing method masai jump

• JFL
  • +1
  • Love it
Reactions: iwishiwastaller, kumaddikt, evexoria and 1 other person
Kanka wembanyama falan da uzamış geçen sezona göre onu nasıl yapıuolar broo harbi bilmek isterim

• +1
Reactions: EK0 and evexoria
2 aydır dışarı çıkmıyordum arkadaşlarla falan buluştum boy falan karşılaştırınca farkettim 73 ile 75 arası biyerdeyimde kim sorsa artık 75 derim belki daha uzarız laa

75 düşük gelebilirde aq benim için çok iyi bişey 70 aşırı kısa hissediliyor 75 en azından daha ortalama hissettiriyor
şanslıysan 21e kadar uzarsın

• +1
Reactions: EK0 and kumaddikt
Kanka wembanyama falan da uzamış geçen sezona göre onu nasıl yapıuolar broo harbi bilmek isterim
Kanka sakal makal daha çıkmadı bende sadece keçi sakalı kısmıyla bıyık çıkıyor onlarda seyrek

Biraz kılsız bi aileyiz ondan sandımda daha gelişim bitmemiş heralde harbi lifefuel

• Love it
Reactions: kumaddikt
Kanka sakal makal daha çıkmadı bende sadece keçi sakalı kısmıyla bıyık çıkıyor onlarda seyrek

Biraz kılsız bi aileyiz ondan sandımda daha gelişim bitmemiş heralde harbi lifefuel
Kanka eğer ciddi anlamda plakların aciksa geç olmadan heightmaxxla amk 1 cm 1 cmdir

• +1
Reactions: EK0
topuğa bonrsmash teorisi

• JFL
Reactions: kumaddikt, coax96 and EK0
Kanka eğer ciddi anlamda plakların aciksa geç olmadan heightmaxxla amk 1 cm 1 cmdir
Kanka ben plaklar kapalı sanıyordum ondan hiç araştırmadımda 2-3 ayda falan bi kaç cm uzadıysam daha kapanmaya yakın değil napabilirim

• +1
Reactions: Trenmaxx1 and blackpillruinedmyli
Kanka ben plaklar kapalı sanıyordum ondan hiç araştırmadımda 2-3 ayda falan bi kaç cm uzadıysam daha kapanmaya yakın değil napabilirim
kanka valla hiç bilmiyorum forumun high iq larina sormak lazım

• +1

Attachments

• sddefault (2).jpg
    sddefault (2).jpg
    60.6 KB · Views: 0
  • JFL
  • +1
Reactions: Timuri, letrozoleabusing324, evexoria and 4 others
Plaklarının filmini cektir at ben biliyorum bakmayı

• +1
Plaklarının filmini cektir at ben biliyorum bakmayı
Kanka aşırı grey sorusu olacakta ben garanti plaklarım kapanmıştır diye hiç ilgilenmedim bu durumla

Hangi doktora gitmem lazım ne demem lazım

Kanka aşırı grey sorusu olacakta ben garanti plaklarım kapanmıştır diye hiç ilgilenmedim bu durumla

Hangi doktora gitmem lazım ne demem lazım
Ortopediye gitmiştim ben ama düz başka branşlara rica etsen falanda çektirtirler
Sol el bileği iste ilk kapanan yer orası

• +1

Aw hergün traş oluyom 1.82yim 16 yaşındayım aile bireyleri falanda kısa testo çok yüksek heralde büyüme plaklarim kapaniyo olabilir

• +1
Reactions: Trenmaxx1 and EK0
Aw hergün traş oluyom 1.82yim 16 yaşındayım aile bireyleri falanda kısa testo çok yüksek heralde büyüme plaklarim kapaniyo olabilir
Kankka ben geç gelişiyom herald ya bakma bana bende yok pek kılda o testoyla alakalı değil ben bayağı kemikli ve kaslı bi adamım kılsız olsamda

• +1
Reactions: Trenmaxx1 and appealboss
Kıl büyümesinin testoyla alakası yok androjen reseptör duyarlılığı önemli olan sen 1000 testo ol reseptörün kötüyse kılsız olursun istersende 200 testo ol reseptörün iyi olsun sakal bıyığın olur

• +1
Kanka o oçlara içerden şurup falan veriyolar bence amk mümkün değil micheal Jordan 18yasında 176 1sene geçiyo 196 siktir Ordan

1787946504919

• JFL