LAN BOYUM UZAMIŞ LAAAN

caglar3

caglar3

Iron
172 olmuşum daha neler göreceğiz allahım sen büyüksün

• +1
  • JFL
Reactions: jsbera, IranicBvll, EK0 and 1 other person
Adam 172 diyor abi :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: Benim boya gelince haber edersin kardeşim 2,07 btw

• JFL
Reactions: anangus69 and caglar3
172 olduğu için allaha sükrediyor :lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul:

• JFL
Reactions: ankaranin_adami
172 olduğu için allaha sükrediyor :lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul:
işte htn piç olunca böyle oluyo ister istemez şuankine de sukretmiyor hani ltn olsan anlicam amkta şu çağlar bi gün senin yüzle uyansa Allah'a yatıp kalkıp dua edicek ag

• +1
  • JFL
Reactions: ankaranin_adami and Trenmaxx1
işte htn piç olunca böyle oluyo ister istemez şuankine de sukretmiyor hani ltn olsan anlicam amkta şu çağlar bi gün senin yüzle uyansa Allah'a yatıp kalkıp dua edicek ag
Orosbucocukları kazanıyor hep

• +1
Reactions: Digg
Orosbucocukları kazanıyor hep
Kardeşim ben senle dalga gecmedim bende manletim ama allah yok yani olsa bile bizi sevmiyor

• +1
Reactions: letrozoleabusing324
Kardeşim ben senle dalga gecmedim bende manletim ama allah yok yani olsa bile bizi sevmiyor
Özür dilerim abi södüğüm için allah yok zaten

• +1
  • JFL
Reactions: anangus69 and Trenmaxx1
yok bu kadar sıkıntılı olay üst üste geldikten sonra inanamam ben allaha falan hani herkes gözğnde eşitti . Yüz konusunda dogru diyonda işte never ends

• +1
Reactions: letrozoleabusing324