caglar3
Iron
172 olmuşum daha neler göreceğiz allahım sen büyüksün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
İmanada geldi helal172 olmuşum daha neler göreceğiz allahım sen büyüksün
150 olabilirdik buna şükür ediyorum172 olduğu için allaha sükrediyor![]()
işte htn piç olunca böyle oluyo ister istemez şuankine de sukretmiyor hani ltn olsan anlicam amkta şu çağlar bi gün senin yüzle uyansa Allah'a yatıp kalkıp dua edicek ag172 olduğu için allaha sükrediyor![]()
Orosbucocukları kazanıyor hepişte htn piç olunca böyle oluyo ister istemez şuankine de sukretmiyor hani ltn olsan anlicam amkta şu çağlar bi gün senin yüzle uyansa Allah'a yatıp kalkıp dua edicek ag
171de olabilirdin knk devam150 olabilirdik buna şükür ediyorum
Kardeşim ben senle dalga gecmedim bende manletim ama allah yok yani olsa bile bizi sevmiyorOrosbucocukları kazanıyor hep
Özür dilerim abi södüğüm için allah yok zatenKardeşim ben senle dalga gecmedim bende manletim ama allah yok yani olsa bile bizi sevmiyor
yok bu kadar sıkıntılı olay üst üste geldikten sonra inanamam ben allaha falan hani herkes gözğnde eşitti . Yüz konusunda dogru diyonda işte never endsişte htn piç olunca böyle oluyo ister istemez şuankine de sukretmiyor hani ltn olsan anlicam amkta şu çağlar bi gün senin yüzle uyansa Allah'a yatıp kalkıp dua edicek ag