nikolata
The Monster
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
olm yazık kaç yaşında kadına öyle denir mi
İlk su oçu ifsalayi iceri atin kadin dusmani kopeklere filan saldiriyomus @foidkarilardernegi @yasliestetikliteyzeolm yazık kaç yaşında kadına öyle denir mi
abartmayın büyük yani nasıl olsa
@nikolata gibi bi adamdan ne beklersinkiBizi çok kötü resmediyosunuz arkadaşlar
olm seni sevmedim sevmicem nikolata mangotimer lavuğunu bile sevdim seni sevmicemİlk su oçu ifsalayi iceri atin kadin dusmani kopeklere filan saldiriyomus @foidkarilardernegi @yasliestetikliteyze
@nikolata gibi bi adamdan ne beklersinki
Sayin Cumhurbaşkanımizi sevmek ne zaman suc oldu? @EGM @sagcilavuklar @rteBizi çok kötü resmediyosunuz arkadaşlar
ulan cumhurbaşkanı ile forumun ne alakası var nereye getiriyosun konuyuSayin Cumhurbaşkanımizi sevmek ne zaman suc oldu? @EGM @sagcilavuklar @rte

Halki galyana getiriyor atin sunu iceri kadin dusmani fln buulan cumhurbaşkanı ile forumun ne alakası var nereye getiriyosun konuyu![]()
komedyen nikolata tebriklerHalki galyana getiriyor atin sunu iceri kadin dusmani fln bu
cansinkomedyen nikolata tebrikler

nikolata sonunda senle bir şeyi tatlıya bağladıkcansin![]()
Kralkadin dusmani kopeklere filan saldiriyor
Erdoğan ben ve aileme vatandaşlık versin ben ve ailem hepimiz erdoğana oy veririz we love you erdogan
Kanki senin adin 4 harfli mi ve a ile baslayip a ile mi bitiriyoErdoğan ben ve aileme vatandaşlık versin ben ve ailem hepimiz erdoğana oy veririz we love you erdogan![]()
gercek adımmı?Kanki senin adin 4 harfli mi ve a ile baslayip a ile mi bitiriyo
Evetgercek adımmı?
yok hayırEvet