Latisse Before / After + Kullanımı (KİRPİK UZATMA)

marlonteixeira

marlonteixeira

cl to subhuman
Öncelikle Latisse denilen ilacın kullanılma amacı sadece içerisinde bimatropost olmasıdır. Diğer kirpik serumlarının ortaya çıkmasının sebebi bu göz tansiyon ilaçlarının yan etkileridir. Latisse türkiyede pek bulunmuyor buyüzden muadillerini kullanmalısınız aradaki tek farkı uygulama çubuğu olmaması zaten.

1760273292779
Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve ilk aldığım ilaç Lumigan dı bana göre gereksiz overpriced bir ürün. 740TL
1760273382299
Buda lumigan bitince kullandığım ilaç yerli üretim olduğu için daha ucuz ve damla sıkıcı kısmı daha kaliteli 600TL

KULLANIMI
Benim amacım alt kirpiklerimi çıkartıp kontrast oluşturmaktı oyüzden üstlere çok fazla dikkat etmedim tek damlayı kaş tarağının ucuna damlatıp kirpik köklerine uygulayın. altlı üstlü uygulayacaksanız tek göz için iki damla kullanabilirsiniz. Günde bir uygulama yeterli ben günde 2 yaptığım için lumigan çok hızlı bitti ve daha fazla uzamadı yani gereksizdi.
UYARI
Diğer threadlere göre neden daha fazla kullanmanızı söylüyorum çünkü türkiyede BİMATROPOST 0.03 yok sadece 0.01 var ve aynı etkiyi almayacaksınız.
KULLANIRKEN DİKKATLİ OLUN İRİSİNİZE KAÇMASIN!!
BU İLACI KULLANMAK İSTİYORSANIZ ORBİTAL FAT LOSS VE GÖZ ÇEVRESİNDE KARARMAYI GÖZE ALIN!!
YAN ETKİLERİ OKADAR ABARTILDIĞI GİBİ DEĞİL AMA KARARTI YAPIYOR BUNU KAFEİN SERUM VS İLE COUNTERLAMANIZ LAZIM.

45E0683E CA87 44E2 A04A 3B880D8FD5BE
A08FA839 08AB 4C58 B7D8 A763EE7987F9

Last edited:
  • +1
Reactions: Arisylva, Serialsuicide, Kayra139 and 5 others
mirin

• +1
  • Ugh..
Reactions: cakdripa, Duck Eats Bagel, Kayra139 and 1 other person
product link + video leshes dye thread

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel and marlonteixeira
harbi mirin

• +1
  • Love it
Reactions: marlonteixeira, pashanimair and Duck Eats Bagel
grey goys have been making good threads lately 🥹🥹

• +1
  • JFL
Reactions: marlonteixeira, pashanimair, Duck Eats Bagel and 3 others
Öncelikle Latisse denilen ilacın kullanılma amacı sadece içerisinde bimatropost olmasıdır. Diğer kirpik serumlarının ortaya çıkmasının sebebi bu göz tansiyon ilaçlarının yan etkileridir. Latisse türkiyede pek bulunmuyor buyüzden muadillerini kullanmalısınız aradaki tek farkı uygulama çubuğu olmaması zaten.

View attachment 4201980Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve ilk aldığım ilaç Lumigan dı bana göre gereksiz overpriced bir ürün. 740TL
View attachment 4201986Buda lumigan bitince kullandığım ilaç yerli üretim olduğu için daha ucuz ve damla sıkıcı kısmı daha kaliteli 600TL

KULLANIMI
Benim amacım alt kirpiklerimi çıkartıp kontrast oluşturmaktı oyüzden üstlere çok fazla dikkat etmedim tek damlayı kaş tarağının ucuna damlatıp kirpik köklerine uygulayın. altlı üstlü uygulayacaksanız tek göz için iki damla kullanabilirsiniz. Günde bir uygulama yeterli ben günde 2 yaptığım için lumigan çok hızlı bitti ve daha fazla uzamadı yani gereksizdi.
UYARI
Diğer threadlere göre neden daha fazla kullanmanızı söylüyorum çünkü türkiyede BİMATROPOST 0.03 yok sadece 0.01 var ve aynı etkiyi almayacaksınız.
KULLANIRKEN DİKKATLİ OLUN İRİSİNİZE KAÇMASIN!!
BU İLACI KULLANMAK İSTİYORSANIZ ORBİTAL FAT LOSS VE GÖZ ÇEVRESİNDE KARARMAYI GÖZE ALIN!!
YAN ETKİLERİ OKADAR ABARTILDIĞI GİBİ DEĞİL AMA KARARTI YAPIYOR BUNU KAFEİN SERUM VS İLE COUNTERLAMANIZ LAZIM.

View attachment 4201971View attachment 4201972
kararma fat loss ne kadar oldu kanka bı de cafeıne c falan kurtarıyo mu tamamen

Last edited:
mirin thread bu da kedilere zararlı mı hocam

• +1
Reactions: marlonteixeira and Duck Eats Bagel
uzun kirpik feminen değil mi

• Hmm...
Reactions: Duck Eats Bagel
Yapılır ama yan etkilerine karşı kafein serum yeter mi emin değilim

• +1
Reactions: Arisylva
Uzama ne kadar gidicek acaba kullanmayı bırakınca

• +1
Reactions: marlonteixeira
kararma fat loss ne kadar oldu kanka bı de cafeıne c falan kurtarıyo mu tamamen
fat loss bundan kaynaklı oldu diyemem çünkü accutane kullanıyorum öncesindede oluşmuştu zaten ama kararma oldu kafein serum ile geciyor c vitamini de kullanabilirsin tinted spf kullanıyorum ben ugrasmamak icin

• Woah
Uzama ne kadar gidicek acaba kullanmayı bırakınca
1760309427918
bir sınırırı yok kullanmayı bırakırsam kirpik kökleri zayıf kaldığı için dökülme yapar ama eski haline kadarda dönmez kesinlikle

• +1
ya bilader bu bimatocare hiçbir yerde yok amına koyim hepsinde lumigan var cibiliyetini sikiuim ya

ya bilader bu bimatocare hiçbir yerde yok amına koyim hepsinde lumigan var cibiliyetini sikiuim ya
fiziksel yürüyerek bulamazsın aç google mapsden ara hepsini bimatropost içeren ilaçları sor depoya sordur ben 20 tane sorduydum 2 tanesi lumigan 1 tanesi bematocare çıkmıştı

• +1
Aynısını oral minoxla yaptım. Gerçi benim öncedem de ortalama üstüydü

Aynısını oral minoxla yaptım. Gerçi benim öncedem de ortalama üstüydü
bırakınca dökülüyo mu? oral minox 3 ay boyunxs aldıktan sonra dökülmüyo diyolar doğru mu

Minox/Latisse dışında kirpik için castor oil ve benzeri yağlar/serumlar işe yarar mı deneyen var mı??

ordinary multi peptide serum aldım yeni bilgilendiririm
Minox/Latisse dışında kirpik için castor oil ve benzeri yağlar/serumlar işe yarar mı deneyen var mı??

• +1
Reactions: Kayra139
ordinary multi peptide serum aldım yeni bilgilendiririm
Teşekkür ederim bende hep duyuyordum Ordinary'in hairmax olan ürünü aldım
Biraz uçuk bir marka olması dışında global olarak iyi biliniyor hayırlı olsun bilgilendir aga

• +1
Reactions: yunguz0
eyw

• +1
Reactions: marlonteixeira and Kayra139