marlonteixeira
cl to subhuman
Öncelikle Latisse denilen ilacın kullanılma amacı sadece içerisinde bimatropost olmasıdır. Diğer kirpik serumlarının ortaya çıkmasının sebebi bu göz tansiyon ilaçlarının yan etkileridir. Latisse türkiyede pek bulunmuyor buyüzden muadillerini kullanmalısınız aradaki tek farkı uygulama çubuğu olmaması zaten.
Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve ilk aldığım ilaç Lumigan dı bana göre gereksiz overpriced bir ürün. 740TL
Buda lumigan bitince kullandığım ilaç yerli üretim olduğu için daha ucuz ve damla sıkıcı kısmı daha kaliteli 600TL
KULLANIMI
Benim amacım alt kirpiklerimi çıkartıp kontrast oluşturmaktı oyüzden üstlere çok fazla dikkat etmedim tek damlayı kaş tarağının ucuna damlatıp kirpik köklerine uygulayın. altlı üstlü uygulayacaksanız tek göz için iki damla kullanabilirsiniz. Günde bir uygulama yeterli ben günde 2 yaptığım için lumigan çok hızlı bitti ve daha fazla uzamadı yani gereksizdi.
UYARI
Diğer threadlere göre neden daha fazla kullanmanızı söylüyorum çünkü türkiyede BİMATROPOST 0.03 yok sadece 0.01 var ve aynı etkiyi almayacaksınız.
KULLANIRKEN DİKKATLİ OLUN İRİSİNİZE KAÇMASIN!!
BU İLACI KULLANMAK İSTİYORSANIZ ORBİTAL FAT LOSS VE GÖZ ÇEVRESİNDE KARARMAYI GÖZE ALIN!!
YAN ETKİLERİ OKADAR ABARTILDIĞI GİBİ DEĞİL AMA KARARTI YAPIYOR BUNU KAFEİN SERUM VS İLE COUNTERLAMANIZ LAZIM.

KULLANIMI
Benim amacım alt kirpiklerimi çıkartıp kontrast oluşturmaktı oyüzden üstlere çok fazla dikkat etmedim tek damlayı kaş tarağının ucuna damlatıp kirpik köklerine uygulayın. altlı üstlü uygulayacaksanız tek göz için iki damla kullanabilirsiniz. Günde bir uygulama yeterli ben günde 2 yaptığım için lumigan çok hızlı bitti ve daha fazla uzamadı yani gereksizdi.
UYARI
Diğer threadlere göre neden daha fazla kullanmanızı söylüyorum çünkü türkiyede BİMATROPOST 0.03 yok sadece 0.01 var ve aynı etkiyi almayacaksınız.
KULLANIRKEN DİKKATLİ OLUN İRİSİNİZE KAÇMASIN!!
BU İLACI KULLANMAK İSTİYORSANIZ ORBİTAL FAT LOSS VE GÖZ ÇEVRESİNDE KARARMAYI GÖZE ALIN!!
YAN ETKİLERİ OKADAR ABARTILDIĞI GİBİ DEĞİL AMA KARARTI YAPIYOR BUNU KAFEİN SERUM VS İLE COUNTERLAMANIZ LAZIM.

Last edited: