Lean olmak bu kadar onemli mi?

chadwers

chadwers

Bronze
16-18bfde takılıyom suanlık acayip pis besleniyorum hergun hamburger pizza tatlilar
ve bu tarz seyler yemekten baya zevk aldigim icin bu zevkten kendimi mahrum bırakmak istemiyorum lean olmak bu besinleri hayatınızdan komple cikarmaya degiyor mu?

16-18bfde takılıyom suanlık acayip pis besleniyorum hergun hamburger pizza tatlilar
ve bu tarz seyler yemekten baya zevk aldigim icin bu zevkten kendimi mahrum bırakmak istemiyorum lean olmak bu besinleri hayatınızdan komple cikarmaya degiyor mu?
Tipine bağlı biraz, bazı insanlara o civarlarda yag orani daha iyi oluyor fazla düşünce uncanny durabiliyorlar. tabi cogu kişide iyi duruyor o ayrı konu. sana kalmış biraz ayrıca o besinleri tamamen hayatından çıkarmadanda 12ye falan düşebilirsin baya rahat. kilo boy birde 16-18 olduğundan emin misin çok fazla yanlış hesaplayan oluyor

değmemesi için 2 koşul var
lean olsan bile slayleyemeyecek durumdaysan
lean olmasan bile slayliyosan
lean olmana gerek yok

Tipine bağlı biraz, bazı insanlara o civarlarda yag orani daha iyi oluyor fazla düşünce uncanny durabiliyorlar. tabi cogu kişide iyi duruyor o ayrı konu. sana kalmış biraz ayrıca o besinleri tamamen hayatından çıkarmadanda 12ye falan düşebilirsin baya rahat. kilo boy birde 16-18 olduğundan emin misin çok fazla yanlış hesaplayan oluyor
Boy 184 kilom 78 falan yag olcum makinesinde vs. Birkaç salonda ölçüldüm 16-17 arası çıkıyor

değmemesi için 2 koşul var
lean olsan bile slayleyemeyecek durumdaysan
lean olmasan bile slayliyosan
lean olmana gerek yok
Benim yanağımdaki yağ yastıkcıkları yağlanmaya müsait durumda kolay yağlanıyor tip olarakta kendimi bir cok kisiye ratelettim low htn debloat olma durumuna göre mid htn arasi birsey oldugumu soylediler ben kendimi rateleyemiyorum ama daha iyi gorunmek varken neden bu gorunuste kalayım :unsure:

• Hmm...
Reactions: IlI
Benim yanağımdaki yağ yastıkcıkları yağlanmaya müsait durumda kolay yağlanıyor tip olarakta kendimi bir cok kisiye ratelettim low htn debloat olma durumuna göre mid htn arasi birsey oldugumu soylediler ben kendimi rateleyemiyorum ama daha iyi gorunmek varken neden bu gorunuste kalayım :unsure:
hacı 60 kg 17 bf falanım siklemiyom ha low mtn olmusum ha high mtn olmusum şeker karbonhidrat tüketmek dünyanın en keyifli şeyi skinnyfat olmak super
çok takıntılıysan dikkat et tabi

hacı 60 kg 17 bf falanım siklemiyom ha low mtn olmusum ha high mtn olmusum şeker karbonhidrat tüketmek dünyanın en keyifli şeyi skinnyfat olmak super
Sana tamamen katılıyorum amk bu gymcel elemanlar kafayı yemis yok 80 gram karb 20 gram yağ falan bombos isler sıkma canını okşa patlıcanını diye bosa dememisler

• +1
yüz asimetrini bile etkiliyo tabii önemli

Boyun kaç amk 60 kg ne

Leanmax çoğu hardmaxtan daha etkili eğer boneless değilsen

• +1
Reactions: Zodiac and Ashoimex
yok zaten şınav+barfiksle başladım gyme gidip 3-5 bişey kullancam 65 70 olsam ideal azcık da bf düşürürüm
aga 60 kgda 17 bf olmayi nasil beceriyon aq

• Hmm...
cilt problemi yaratmiyorsa koy gote ye gitsin
diyet dene ama iyi beslenmek iyi hissettiriyo
pizzalar tatlilar kadar iyi midir bilmiyorum

• So Sad
Reactions: Zodiac
değer

• +1
Reactions: orbitalover

Users who are viewing this thread

• Back