Leanmax

M

meynet

Iron
Birileri bana yardım etsin yemeden duramıyorum amk var mıdır bir motivasyonunuz taktiğiniz hayvan gibi kilo alıyorum diyette olsam da çok kolay bozuluyor bir hafta veriyorum 1,5 kilo yağ sonra durduğum yerde 500 gram alıyorum

• JFL
Reactions: Aven
Teşekkür ederim cevap verdiğin için sen de leanmax yaptın mı diyetini nasıl korudun ben mesela en ufak yaşamımda değişiklik olsun kendimi tutamıyorum yemeğe veriyorum

Teşekkür ederim cevap verdiğin için sen de leanmax yaptın mı diyetini nasıl korudun ben mesela en ufak yaşamımda değişiklik olsun kendimi tutamıyorum yemeğe veriyorum
Ne yiyorsun tatlı mı genel yemek mi

Tatlı krizim geldiğinde her şeyi yiyorum bulduğum hem parasal hem kilo olarak daralmaya başladı yani
Erkeksen ve tatlı krizin varsa ben problem görüyorum burda

• +1
Reactions: IlI and Zodiac
Nasıl bir problem çözerim yardım et lütfen
Yani diyet tavsiyesi sana şunu diyeyim 300 400 gr et al aç karna düz tuzla göm üstüne su iç biraz acıkmassın bi kan tahlili ver sen bi

Yani diyet tavsiyesi sana şunu diyeyim 300 400 gr et al aç karna düz tuzla göm üstüne su iç biraz acıkmassın bi kan tahlili ver sen bi
Ya tatlı dışında yemeği de param varsa çok yiyorum param azken her gün belli başlı şeyler yiyorum diyetim güzel gidiyor aslında bazen kendimi ödüllendireyim diyorum kilo verdiğim için o zamanlar yedim mi her şeyden çok yiyorum

Tatlı krizim geldiğinde her şeyi yiyorum bulduğum hem parasal hem kilo olarak daralmaya başladım yani
Kriz geldiğinde eline bir litre su şişesi al dik çoğu zaman geçiyor 5 gün falan dayanman lazım işlenmiş şeker yemeden sonra etkileri azalıyor

• +1
  • Love it
Reactions: Zodiac and Furkan Sarıkaya
krize girdiğinde iştah kesici olarak zencefil acı biber ve yoğurt ye