lens tavsiye eder misiniz

dlzm

dlzm

kafabindunya
saçım koyu kahverengi ama jet black yapıyorum ten rengim light/medium ama hidrokinon kullanmaya başladım yani biraz daha açılacak

Mavi renk düşünüyorum tavsiye verir misiniz

• +1
Reactions: murad.89 and balve
Ben yesil goz taraftariyim daha cok yakisir bence o coloringte

Birde konudan alakasiz kizlar onceden bu kadar cok sarisin fln seviyomuydu aq bi donem esmer patlamasicatlamasi vardi bu sarisin erkek sevdasi nerden cikti

• +1
Reactions: jsbera, dlzm and velwetyy
kizlar onceden bu kadar cok sarisin fln seviyomuydu aq bi donem esmer patlamasicatlamasi vardi bu sarisin erkek sevdasi nerden cikti
Tiktokta ne populerse o kardesim

saçım koyu kahverengi ama jet black yapıyorum ten rengim light/medium ama hidrokinon kullanmaya başladım yani biraz daha açılacak

Kaslarini da boya mavi al gec

• +1
Reactions: dlzm

Birde konudan alakasiz kizlar onceden bu kadar cok sarisin fln seviyomuydu aq bi donem esmer patlamasicatlamasi vardi bu sarisin erkek sevdasi nerden cikti
doğudan batıya kaydıkça daha açık renk tercih etmeye başlıyolar bence
doğu anadolunun götdeliğinde femboy muamelesi gören sarışınlar izmir'de kürdoların ağzının suyu aktığı kızlarla oturup kalkabiliyor

• +1
Reactions: velwetyy
buğday tenliyim yeşil lens kullanıyorum coloringe aşırı yardım ediyor

• +1
doğudan batıya kaydıkça daha açık renk tercih etmeye başlıyolar bence
doğu anadolunun götdeliğinde femboy muamelesi gören sarışınlar izmir'de kürdoların ağzının suyu aktığı kızlarla oturup kalkabiliyor
Tam tersi sarışın yeşil gözlüyüm güneydoğuda ilah muamelesiyle büyüdüm

Sanmıyorum ya yüzü benden daha iyi gelişmiş ama klasik kara ten siyah saç kürt fenotipine göre daha iyi görülüyordum
herkesin spesifik nişleri var ve orada senin fenotipin nadir olduğu için o nişe sahip kişiler de sana denk geliyor çoğunlukla
ama çoğunluğun tercihinin orada sıradanlaşmış kürt fenotip oldugu durumunu degistirmiyor bu

• +1
Reactions: Iranidnordid
Evet doğru dedin
herkesin spesifik nişleri var ve orada senin fenotipin nadir olduğu için o nişe sahip kişiler de sana denk geliyor çoğunlukla
ama çoğunluğun tercihinin orada sıradanlaşmış kürt fenotip oldugu durumunu degistirmiyor bu

• +1
erkek lens mi takar aq nasıl bir hayal dünyasında yaşıyorsunuz

• JFL
  • Ugh..
Reactions: meynet and dlzm

Esmer herşeye okeyler ama sarışınin high appeal olması lazım işte

erkek lens mi takar aq nasıl bir hayal dünyasında yaşıyorsunuz
Ulan niye takmasın ben de genel lens takmayı sevmiyorum ama erkek takamaz diye bişey mi var amk height booster da kullanma o zaman :lul:

Knk lens çok güzel bi fikir saç rengin ama açıkçası göz renginle orantılı olması gerekir yoksa uncanny durur ciddiyim combo yapmanı önerim insandan insana değişir ama mavi lensle sarı saç güzel durur