Uzama devam eder mi beyler

appealboss

appealboss

Time to Ascend
16 yaşındayım ailedeki herkesin boyu 170 lerde ben şuan 181-182 falanım bir yıldır hiç uzamıyodum son 2 ayda 2 cm falan uzadım heralde aldığım d3k2 den kaynaklıdır d3k2 ye devam edicem ama plaklar kapanıp kapanmadığından emin değilim hatta 1 ay once falan çoktan kapanmistir diyodum cunku 1 yildir 180 olan boy 1-2 cm uzadım bu nasıl olur hala bilmiyom belkide kapanmıştır plaklar son uzamayı yapmıştır iki gune bir tras oluyom testo yuksekligi kil fazlaligi falanda plaklarin kapandigi veya kapanacagini gosteriyor diye biliyorum uzar miyim?

dölümü iç 2 metre olursun amın cocu

• +1
  • JFL
  • Love it
Reactions: googlegemini, coax96, Naughty America and 3 others
16 yaşındayım ailedeki herkesin boyu 170 lerde ben şuan 181-182 falanım bir yıldır hiç uzamıyodum son 2 ayda 2 cm falan uzadım heralde aldığım d3k2 den kaynaklıdır d3k2 ye devam edicem ama plaklar kapanıp kapanmadığından emin değilim hatta 1 ay once falan çoktan kapanmistir diyodum cunku 1 yildir 180 olan boy 1-2 cm uzadım bu nasıl olur hala bilmiyom belkide kapanmıştır plaklar son uzamayı yapmıştır iki gune bir tras oluyom testo yuksekligi kil fazlaligi falanda plaklarin kapandigi veya kapanacagini gosteriyor diye biliyorum uzar miyim?
kanka ben uzaktan senin plaklara baktım plaklar kapanmış game ower
sg plaklara baktır knk

16dan 17ye 1cm uzadım 175falandım 18oldum bu sene dün eczanede ölçtüm 179 çıktı belli olmuyo fazla plaklar kaşar biraz

dnr yetmedi mi surekli uzar mıyım uzamaz mıyım tiradları

• +1
  • JFL
Reactions: -BayHarbourButcher and syringee
H

Hahahaha dnr jbg falan anlarsın ya kanka ahahhaa
knk şaka maka burda böyle sorular sorarak bişeyler ögrenemezsin ortopedi ve travmatoloji randevusu al plaklarına baktır işte aq burda soru cevap kovalamak ancak tahmin etmeni sağlar bu da kesin değil

knk şaka maka burda böyle sorular sorarak bişeyler ögrenemezsin ortopedi ve travmatoloji randevusu al plaklarına baktır işte aq burda soru cevap kovalamak ancak tahmin etmeni sağlar bu da kesin değil
Kral böyle desen anlicam zaten saol ne hemen dnr falan ragebait atiyon

• JFL
Reactions: Iranidnordid
Kral böyle desen anlicam zaten saol ne hemen dnr falan ragebait atiyon
Ama öyle gerçekten öyle
Boy konusunda asla ne olacagı belli olmuyor
12.000’den fazla genden bahsediyoruz
Bu genlerin iyi olanlarının kombinlenebilmesindeb
Annen sana hamileyken onun durumundan
Büyürken nasıl etkenlerde olduğundan
Birsürü şeh var birsürü insan vücudunu tam bilmiyoruz ki