lgs giren veletleri atın kardeşim şu forumdan

W

wills

Iron
üniversite okuyoz lgs giren veletle bilim tartışıyoz la valla gına geldi modlar bi el atın kardeşim :lul:

• +1
  • JFL
Reactions: Tornoviaa, Aven, why not me? and 4 others
üniversite okuyoz lgs giren veletle bilim tartışıyoz la valla gına geldi modlar bi el atın kardeşim :lul:
98a7c44128d8f68 250x250

• JFL
Reactions: Aven and Epochs
+

• +1
Reactions: maarda
tamam kanka ailen benim ailemden 5 yıl erken sikişmiş abi demem lazım sana çok iyisin çok büyük başarı

• JFL
  • +1
Reactions: Aven, xlegend, Arisylva and 2 others
tamam kanka ailen benim ailemden 5 yıl erken sikişmiş abi demem lazım sana çok iyisin çok büyük başarı
ya kardeşim liseleri falan araştır hadi ya ŞAŞAŞWŞAÇAŞŞW

• JFL
Reactions: İNTİKAM VAKTİ
ya kardeşim liseleri falan araştır hadi ya ŞAŞAŞWŞAÇAŞŞW
neyini araştırayım oğlum 482 aldım zaten istediğime gidebiliyorum:lul:

• JFL
Daha geçen fake foto ile milletten rate isteyen 'yüksek IQ' org eşşeğimiz burada lgsli cocuklara laf yapıyor. Hepsi senden akıllı merak etme en azından fake foto ile rate istemiyorlar.:feelswhy::feelswhy::feelswhy::lul::lul::lul::lul::lul: @Dathomirian Zabrak

• JFL
  • Love it
Reactions: Aven, xlegend and Arisylva
Daha geçen fake foto ile milletten rate isteyen 'yüksek IQ' org eşşeğimiz burada lgsli cocuklara laf yapıyor. Hepsi senden akıllı merak etme en azından fake foto ile rate istemiyorlar.:feelswhy::feelswhy::feelswhy::lul::lul::lul::lul::lul:
velet olduğun için fikrinin bir önemi yok şimdi yallah

• Ugh..
Reactions: xlegend
  • JFL
  • +1
Reactions: Aven, xlegend, orbitalover and 3 others
kanka bence gitsin sen subforumdan ben hic sevmedim seni.

• JFL
  • Hmm...
Reactions: wills and Resistance.
sen kimsin lan senin isteğine göre gidicem velet :lul:
yazışmalarından bile low t, low iq yaşam formu olduğun belli hayatında başarılar ragebaiter.

• +1
Reactions: wills
yazışmalarından bile low t, low iq yaşam formu olduğun belli hayatında başarılar ragebaiter.
adam her şeyi biliyor lan :(

• +1
adam boş kavga yaratmaya gelmiş zaten ne kuyruk acısı varsa artık

ragebait amk adam aktif bile değil forumda burda ascendlemeye çalışan kardeşlerime laf atıyor
şu rate olayıda ayrı bi komik burda ifsalandiktan sonra yabancılara açmış ordada ifsalamislar bana benziyor falan demiş

Attachments

• 4946650_1000001163.jpg
    4946650_1000001163.jpg
    239.6 KB · Views: 0
  • JFL
  • +1
Reactions: Arisylva, Aven and Resistance.
  • JFL
Reactions: Arisylva

Users who are viewing this thread

Back