W
wills
Iron
üniversite okuyoz lgs giren veletle bilim tartışıyoz la valla gına geldi modlar bi el atın kardeşim 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
üniversite okuyoz lgs giren veletle bilim tartışıyoz la valla gına geldi modlar bi el atın kardeşim![]()
puahhaha kendi mi attın kanka
tamam kanka ailen benim ailemden 5 yıl erken sikişmiş abi demem lazım sana çok iyisin çok büyük başarıüniversite okuyoz lgs giren veletle bilim tartışıyoz la valla gına geldi modlar bi el atın kardeşim![]()
ya kardeşim liseleri falan araştır hadi ya ŞAŞAŞWŞAÇAŞŞWtamam kanka ailen benim ailemden 5 yıl erken sikişmiş abi demem lazım sana çok iyisin çok büyük başarı
neyini araştırayım oğlum 482 aldım zaten istediğime gidebiliyorumya kardeşim liseleri falan araştır hadi ya ŞAŞAŞWŞAÇAŞŞW
velet olduğun için fikrinin bir önemi yok şimdi yallahDaha geçen fake foto ile milletten rate isteyen 'yüksek IQ' org eşşeğimiz burada lgsli cocuklara laf yapıyor. Hepsi senden akıllı merak etme en azından fake foto ile rate istemiyorlar.![]()
tamam kanka ailen benim ailemden 5 yıl erken sikişmiş abi demem lazım sana çok iyisin çok büyük başarı
kanka bence gitsin sen subforumdan ben hic sevmedim seni.üniversite okuyoz lgs giren veletle bilim tartışıyoz la valla gına geldi modlar bi el atın kardeşim![]()
sen kimsin lan senin isteğine göre gidicem veletkanka bence gitsin sen subforumdan ben hic sevmedim seni.
yazışmalarından bile low t, low iq yaşam formu olduğun belli hayatında başarılar ragebaiter.sen kimsin lan senin isteğine göre gidicem velet![]()
adam her şeyi biliyor lanyazışmalarından bile low t, low iq yaşam formu olduğun belli hayatında başarılar ragebaiter.
lgs sonuçlarına bakmayı unutmayazışmalarından bile low t, low iq yaşam formu olduğun belli hayatında başarılar ragebaiter.
adam boş kavga yaratmaya gelmiş zaten ne kuyruk acısı varsa artıkyazışmalarından bile low t, low iq yaşam formu olduğun belli hayatında başarılar ragebaiter.
üniversite okuyoz lgs giren veletle bilim tartışıyoz la valla gına geldi modlar bi el atın kardeşim![]()
kanka yarragim kasiniyosen kimsin lan senin isteğine göre gidicem velet![]()