Lisede low dimo vs high dimo

IzotretinoinKullani

IzotretinoinKullani

6’5 196 Turk Mtn
Lisedeyken hangisi daha iyi bence prettyboy olmak daha iyi cunku o yas grubuna hitap ediyo
IMG 4040

Ama maskulenlik bence universitede ise yarar gitmedigim icin bilmiyorum ama tahmini bi cikarim yaptim cunku yas ilerledikce kadinlar maskulenlige sulaniyo
IMG 3920

• +1
Reactions: kumaddikt, veneficus, Fridx and 2 others
  • +1
Reactions: IzotretinoinKullani
lisede olabileceğin high dimo sınırlı zaten

lisede oliver o connor olacak halin yok lisedeki high dimo aman aman fazla olmuyor

• +1
Reactions: kumaddikt, Fridx and ıdkjusthere
Hayatın her döneminde high dimo daha iyi

• +1
Reactions: veneficus, Fridx, blackpillruinedmyli and 3 others
lisede olabileceğin high dimo sınırlı zaten

lisede oliver o connor olacak halin yok lisedeki high dimo aman aman fazla olmuyor
Yok la bizim lisede bi cocuk var adam 201 cm surati inanilmaz kemikli bonemassi var sakali falan inanilmaz gorsen 25 yasinda dersin herif bu sene mezun oldu daha

• +1
Reactions: Fridx and EK0
Yok la bizim lisede bi cocuk var adam 201 cm surati inanilmaz kemikli bonemassi var sakali falan inanilmaz gorsen 25 yasinda dersin herif bu sene mezun oldu daha
o elemanın ilgi almama ihtimali yok

• +1
Reactions: Fridx and IzotretinoinKullani
o elemanın ilgi almama ihtimali yok
kanka ama genelde ciltleri bok gibi oluyo bide asiri bloted oluyorlar tabi bu ikisi yoksa harbi ilgi almama ihtimali yok

• +1
Reactions: zeta_mogging, Iranidnordid, IzotretinoinKullani and 1 other person
Lisedeyken hangisi daha iyi bence prettyboy olmak daha iyi cunku o yas grubuna hitap ediyo
View attachment 5658502
Ama maskulenlik bence universitede ise yarar gitmedigim icin bilmiyorum ama tahmini bi cikarim yaptim cunku yas ilerledikce kadinlar maskulenlige sulaniyo
View attachment 5658509
genc yasta uzun boylu kemikli olanlar genelde shit skin sakal + bloted olmalari yüzünden average oluyorlar ama lisede pretty boy olanlar genelde tertemiz cilt güzel göz bölgesi vesayre vesayre pretty boy bence daha iyi kizlarin sevdigi tip pretty boy zaten 25 yaslarina kadar

• +1
Reactions: zeta_mogging and IzotretinoinKullani
15-25 robust pb
25-50+ maesthetic

• +1
Reactions: IzotretinoinKullani and Fridx
  • JFL
Reactions: IzotretinoinKullani and EK0