LL

MogEater

MogEater

sub0 to true adam

destek threadi, btw araba parasi degil neredeyse, baya mantikli.

• +1
Reactions: drakenryuguji and Atsizz
@Atsizz
@menas gptchud atsana la lol

• +1
Reactions: Atsizz
bu arara bu harika thread mobilden tuvalette vakit gecirirken atildi, en buyuk gatekeep sey olabilirdi ama atiyorum, 20k usd 800ktl 22-24 yaslwrinda cogu user bu paraya zaten araba alacak minimum, kredi borc filan aile destegi araba olarak 206 punto filan alip ll para yatirmaya karar verirseniz bir sans var subforum userlari icin modunuzu dusurmemelisiniz.

• +1
Reactions: Atsizz
bu arara bu harika thread mobilden tuvalette vakit gecirirken atildi, en buyuk gatekeep sey olabilirdi ama atiyorum, 20k usd 800ktl 22-24 yaslwrinda cogu user bu paraya zaten araba alacak minimum, kredi borc filan aile destegi araba olarak 206 punto filan alip ll para yatirmaya karar verirseniz bir sans var subforum userlari icin modunuzu dusurmemelisiniz.
tuvalette fazla vakit geçirmek basura sebep oluyor dikkat et:feelsahh:

• JFL
  • +1
Reactions: churmaxxed and starboi.
Bence de bedava gibi duruyor,

Manlet ya da ortalamanın çok altında olsaydım, direkt LL çakardım.

Kısa olan biri LL yapıp manlet olduğunda bunun anlamsız olduğunu söyleyenler,

Bunun vereceği özgüveni anlayamazsınız.

• +1
  • Love it
Reactions: churmaxxed, reanrao and auitistsurvior
durumu ortalama olup kredi çekip aile desteği ile ll olan birini ailesi siker aq

• JFL
Reactions: Resistance.
cerrahlar haric aynı thread atıldı fakat cerrahları cok konusan yok yani oyuzden rep attım