LL

• +1
Reactions: drakenryuguji, İNTİKAM VAKTİ, auitistsurvior and 1 other person
çevrem zaten küçük, dediğim gibi iyi bir yalan türetmek lazım

geomaxx e gerek yok zaten kolay değil işim gücüm var
adamlar inancakmı ama

• Hmm...
Reactions: chadmanlet04
torso ratioslar nasil?
tibia ilk secmek biraz farkli gibi normalde ilk ( dejavu yasiyorum suan ) femur yapiliyodu,

1. surgery sonra ne zaman 2. surgery yapacaksin? + nail removel planliyor musun?
2. Istanbul cok ucuz cok fazla kisi gidiyor bofched rate artiyor, bence istanbulda iyi cliniclerde botched ihtimali tum dunya benzer olmali.
3.pakette roid var mi? LLG roid kullaniyo baya, TRT GH kesin yapiyorlar, duruma gore dht turevleride kullanilabilir.
4.total planlanan height ne?
5. parayi nasil buldun
6.oncesinde hazirlik ysptin mi? bfbmi dusurmek legday yapmamak veya esnemeler gibi?
7. hastalik anomali sorun filan var mi genel olarak?
8.

şuan 180cm yim.LL ile 190cm olup 180cm nordic karıyla evlenip oğlumu incellikten kurtamam lazım.

• JFL
Reactions: Serialsuicide
450 bin liraya tek taraflı LL varalt üst 900 bin yaptırıcam 16 cm

• JFL
Reactions: why not me?
torso ratioslar nasil?
Torso 46 santim
tibia ilk secmek biraz farkli gibi normalde ilk ( dejavu yasiyorum suan ) femur yapiliyodu,
Evet, ama tibianin iyileşmesi daha hızlı (daha küçük bir kemik olduğu için daha az agri, daha az belli olan ameliyat görünümü, uzatma süreci daha kısa) ayrıca cerrahi olarak femurdan daha kolay. tercih meselesi, femurdan daha az boy verse bile cerah istek üzerine yapıyor özellikle ratiolar iyi ise.
surgery sonra ne zaman 2. surgery yapacaksin? + nail removel planliyor musun?
1. Pazartesi, 2. planlanmadi
Istanbul cok ucuz cok fazla kisi gidiyor bofched rate artiyor, bence istanbulda iyi cliniclerde botched ihtimali tum dunya benzer olmali.
Dogrudur, ama risk almak istemedim, ciddi bir ameliyat cebimde para kalsın diye riske girmek istemedim
3.pakette roid var mi? LLG roid kullaniyo baya, TRT GH kesin yapiyorlar, duruma gore dht turevleride kullanilabilir.
GH var, TRT kan değerlerine göre aşırı düşük doz, daha çok bacak kası kaybını engellemek için, DHT vermiyorlar. Steroidlerden ziyade iyi miktarda ağrı kesici alacağım ameliyat sonrası morfinden başlayıp iyilestikce hydrocodone/ancetaminophen ile devam edip en son fazlarda duz ağrı kesici ile bitirmek var.
4.total planlanan height ne?
Minimum 176, mümkünse 185 (6 tibia 9 femur)
parayi nasil buldun
Avrupa’da bankada siber güvenlik uzmanıyım, yılların birikimi ile topladım
.oncesinde hazirlik ysptin mi? bfbmi dusurmek legday yapmamak veya esnemeler gibi?
kürü bitirip tam PCT yaptım, tassaklar yerinde LH/FSH yerinde, onun dışında zaten 12 percent yağ oranım var ameliyat öncesi leg day yapmadım
hastalik anomali sorun filan var mi genel olarak?
Yok

• +1
soran olursa motor kazası geçirdim bacakları onarirken biraz boy attirdilar

daha iyi bir yalan türetmeme yardımcı olabilirsiniz
dümdüz d3k2 kullanmaya başladım uzamama yardım etti de inanırlar zaten aq

• +1
Reactions: Deleted member 110206 and drakenryuguji
27 yaşındaki adam d3k2 kullanmaya başladım dese inanıcaklar mı sence
millet mal knk muhtemelen inanırlar benim kuzenim jawlineını yaptırdı adam kilo verdi diye çenesi keskinleşti sanıyo tüm aile :lul:

• JFL
Reactions: Resistance. and Serialsuicide
millet mal knk muhtemelen inanırlar benim kuzenim jawlineını yaptırdı adam kilo verdi diye çenesi keskinleşti sanıyo tüm aile :lul:
jawline diyenler genelde tiktokcel oluyo:unsure::lul:

• JFL
  • +1
Reactions: yadih, why not me? and Resistance.
adam ll olacak greylerle muhebbet ediyor amk. İnsta ver maarda angutoid falanla konuşucaz ok. Subforum için büyük devrim. Büyük saygı duyuyorum ok

• +1
Reactions: drakenryuguji
160k euro 8 cm için değil di mi mk amerikadaki lavuk 160kya 15 cm yapıyor. Bretheli hiç duymadım hep benzt de oluyor almanyadakiler.

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak
Wingspanim 178cm, Ape Index 1,047 civarı bir şey oluyor

LON, ilk tibia daha çok boy için sonra femur sorun çıkmazsa/tatmin kalmazsam

Brethel Berlin, İstanbul da yaptırmak yemedi çok fazla korku hikayesi var

160k Euro

kısacası her şey, ameliyat, fizik terapi, check up, bakım, yeme içme eğer femurdan vazgeçersem bir kısmı iade edilecek

işten izin aldım, 30 günlük izin boyu toparlayabildigim kadar toparlamam lazım, sonra remote work, 2-3 ay. 2-3 ay sonra artık yürümek ve günlük hayat mümkün tamamen geri dönerim. ama total recovery 1 yila fiziksel aktivite/gym iptal. ardından toparlamak için TRT cycle yapabilirim çünkü kas kaybedip yağ ekleme potansiyelim var

1 aya 29

Suan 87, yüzde 12 yağ oranı, naturel. (TRT/SARMS geçmişi ile)
Peki o para ile türkiyeye dönüp neden ll olmadın reis çok daha uyguna olurdun 10bin dolardan başlıyo burada

• +1
Reactions: auitistsurvior and Serialsuicide
Peki o para ile türkiyeye dönüp neden ll olmadın reis çok daha uyguna olurdun 10bin dolardan başlıyo burada
sizin okuma yazmanız yok mu 10 kez dedim threade burda çok fazla botchlayan cerah var prensip olarak kendi vücuduna bakarken en premium en güvenli opsiyonu tercih edersin

Trvklar makarna yiye yiye herhalde iran merdiven altı testo falan da enjekte ediyor

• +1
Reactions: auitistsurvior, drakenryuguji, Serialsuicide and 1 other person
adam ll olacak greylerle muhebbet ediyor amk. İnsta ver maarda angutoid falanla konuşucaz ok. Subforum için büyük devrim. Büyük saygı duyuyorum ok
özelden atacağım

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak and auitistsurvior
sizin okuma yazmanız yok mu 10 kez dedim threade burda çok fazla botchlayan cerah var prensip olarak kendi vücuduna bakarken en premium en güvenli opsiyonu tercih edersin

Trvklar makarna yiye yiye herhalde iran merdiven altı testo falan da enjekte ediyor
ya aga o kdr fazla tek tek yazıp alakalı alakasız şeyler yazmışlar ki direkt dnr attım coğuna

• +1
Reactions: auitistsurvior
kilo verince çenen keskinleşir ama d3k2 içince 15 cm uzamıyorsun sence ikisi aynı mı amk

• +1
Reactions: auitistsurvior
özelden atacağım
1000024521

niye betzbone düsünmedin almanyada en güvenilir kliniklerden biri
sadece birkaç botch vakası var diye biliyorum

Istanbulda olsam botched olursam bide ne kadar vermeyiliyim duzeltmek için ğaley de 20k diye duydum cıldırcam artık amk boyle yasayamam

boyu 1.65
Soldier gamers Gamer Counter Strike Global Offensive machine gun 1337 screenshot mercenary 284
ama avrupada siber güvenlik uzmanı Allah fizikten alıp statuse vermiş daha iyi bence

• JFL
. bump

Last edited:
Torso 46 santim

Evet, ama tibianin iyileşmesi daha hızlı (daha küçük bir kemik olduğu için daha az agri, daha az belli olan ameliyat görünümü, uzatma süreci daha kısa) ayrıca cerrahi olarak femurdan daha kolay. tercih meselesi, femurdan daha az boy verse bile cerah istek üzerine yapıyor özellikle ratiolar iyi ise.

1. Pazartesi, 2. planlanmadi

Dogrudur, ama risk almak istemedim, ciddi bir ameliyat cebimde para kalsın diye riske girmek istemedim

GH var, TRT kan değerlerine göre aşırı düşük doz, daha çok bacak kası kaybını engellemek için, DHT vermiyorlar. Steroidlerden ziyade iyi miktarda ağrı kesici alacağım ameliyat sonrası morfinden başlayıp iyilestikce hydrocodone/ancetaminophen ile devam edip en son fazlarda duz ağrı kesici ile bitirmek var.

Minimum 176, mümkünse 185 (6 tibia 9 femur)

Avrupa’da bankada siber güvenlik uzmanıyım, yılların birikimi ile topladım

kürü bitirip tam PCT yaptım, tassaklar yerinde LH/FSH yerinde, onun dışında zaten 12 percent yağ oranım var ameliyat öncesi leg day yapmadım

Yok
@MogEater başka soru göremedim threadde başka bir yere yazmış olabilir misin? Burda tüm sorunlarına cevap vermişim