chadmanlet04
Luminary
- OP
adını veremeyeceğim bir bankada siber güvenlik uzmanıyimkral senin meslek ne ya 160 k euro veribelecek zenginliktesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari

adını veremeyeceğim bir bankada siber güvenlik uzmanıyimkral senin meslek ne ya 160 k euro veribelecek zenginliktesin
adamlar inancakmı amaçevrem zaten küçük, dediğim gibi iyi bir yalan türetmek lazım
geomaxx e gerek yok zaten kolay değil işim gücüm var
biraz fazla tutmamısmı ama neyse hayırlı olsun senin icin160k Euro

helal olsun yiğido

yallah kurdistanaşuan 180cm yim.LL ile 190cm olup 180cm nordic karıyla evlenip oğlumu incellikten kurtamam lazım.

orası neresi amkyallah kurdistana

Nordic lerin ilk spawn noktası pakiler işgal etmeden önceorası neresi amk

tales from tırrıkiyeşuan 180cm yim.LL ile 190cm olup 180cm nordic karıyla evlenip oğlumu incellikten kurtamam lazım.

Torso 46 santimtorso ratioslar nasil?
Evet, ama tibianin iyileşmesi daha hızlı (daha küçük bir kemik olduğu için daha az agri, daha az belli olan ameliyat görünümü, uzatma süreci daha kısa) ayrıca cerrahi olarak femurdan daha kolay. tercih meselesi, femurdan daha az boy verse bile cerah istek üzerine yapıyor özellikle ratiolar iyi ise.tibia ilk secmek biraz farkli gibi normalde ilk ( dejavu yasiyorum suan ) femur yapiliyodu,
1. Pazartesi, 2. planlanmadisurgery sonra ne zaman 2. surgery yapacaksin? + nail removel planliyor musun?
Dogrudur, ama risk almak istemedim, ciddi bir ameliyat cebimde para kalsın diye riske girmek istemedimIstanbul cok ucuz cok fazla kisi gidiyor bofched rate artiyor, bence istanbulda iyi cliniclerde botched ihtimali tum dunya benzer olmali.
GH var, TRT kan değerlerine göre aşırı düşük doz, daha çok bacak kası kaybını engellemek için, DHT vermiyorlar. Steroidlerden ziyade iyi miktarda ağrı kesici alacağım ameliyat sonrası morfinden başlayıp iyilestikce hydrocodone/ancetaminophen ile devam edip en son fazlarda duz ağrı kesici ile bitirmek var.3.pakette roid var mi? LLG roid kullaniyo baya, TRT GH kesin yapiyorlar, duruma gore dht turevleride kullanilabilir.
Minimum 176, mümkünse 185 (6 tibia 9 femur)4.total planlanan height ne?
Avrupa’da bankada siber güvenlik uzmanıyım, yılların birikimi ile topladımparayi nasil buldun
kürü bitirip tam PCT yaptım, tassaklar yerinde LH/FSH yerinde, onun dışında zaten 12 percent yağ oranım var ameliyat öncesi leg day yapmadım.oncesinde hazirlik ysptin mi? bfbmi dusurmek legday yapmamak veya esnemeler gibi?
Yokhastalik anomali sorun filan var mi genel olarak?

dümdüz d3k2 kullanmaya başladım uzamama yardım etti de inanırlar zaten aqsoran olursa motor kazası geçirdim bacakları onarirken biraz boy attirdilar
daha iyi bir yalan türetmeme yardımcı olabilirsiniz

27 yaşındaki adam d3k2 kullanmaya başladım dese inanıcaklar mı sencedümdüz d3k2 kullanmaya başladım uzamama yardım etti de inanırlar zaten aq

millet mal knk muhtemelen inanırlar benim kuzenim jawlineını yaptırdı adam kilo verdi diye çenesi keskinleşti sanıyo tüm aile27 yaşındaki adam d3k2 kullanmaya başladım dese inanıcaklar mı sence

tales from bağcılartales from tırrıkiye

jawline diyenler genelde tiktokcel oluyomillet mal knk muhtemelen inanırlar benim kuzenim jawlineını yaptırdı adam kilo verdi diye çenesi keskinleşti sanıyo tüm aile

jaweline = greyceljawline diyenler genelde tiktokcel oluyo

jawline=normie slangjaweline = greycel
MANDIBULA = OG ORG USER

160k 15 için160k euro 8 cm için değil di mi mk amerikadaki lavuk 160kya 15 cm yapıyor. Bretheli hiç duymadım hep benzt de oluyor almanyadakiler.

filler yaptırdı çocuk implant olsa öyle derim yarraaaaammmmmmmjaweline = greycel
MANDIBULA = OG ORG USER

Peki o para ile türkiyeye dönüp neden ll olmadın reis çok daha uyguna olurdun 10bin dolardan başlıyo buradaWingspanim 178cm, Ape Index 1,047 civarı bir şey oluyor
LON, ilk tibia daha çok boy için sonra femur sorun çıkmazsa/tatmin kalmazsam
Brethel Berlin, İstanbul da yaptırmak yemedi çok fazla korku hikayesi var
160k Euro
kısacası her şey, ameliyat, fizik terapi, check up, bakım, yeme içme eğer femurdan vazgeçersem bir kısmı iade edilecek
işten izin aldım, 30 günlük izin boyu toparlayabildigim kadar toparlamam lazım, sonra remote work, 2-3 ay. 2-3 ay sonra artık yürümek ve günlük hayat mümkün tamamen geri dönerim. ama total recovery 1 yila fiziksel aktivite/gym iptal. ardından toparlamak için TRT cycle yapabilirim çünkü kas kaybedip yağ ekleme potansiyelim var
1 aya 29
Suan 87, yüzde 12 yağ oranı, naturel. (TRT/SARMS geçmişi ile)

Her türlü mental desteği vermeye hazırız160k 15 için

sizin okuma yazmanız yok mu 10 kez dedim threade burda çok fazla botchlayan cerah var prensip olarak kendi vücuduna bakarken en premium en güvenli opsiyonu tercih edersinPeki o para ile türkiyeye dönüp neden ll olmadın reis çok daha uyguna olurdun 10bin dolardan başlıyo burada

özelden atacağımadam ll olacak greylerle muhebbet ediyor amk. İnsta ver maarda angutoid falanla konuşucaz ok. Subforum için büyük devrim. Büyük saygı duyuyorum ok

ya aga o kdr fazla tek tek yazıp alakalı alakasız şeyler yazmışlar ki direkt dnr attım coğunasizin okuma yazmanız yok mu 10 kez dedim threade burda çok fazla botchlayan cerah var prensip olarak kendi vücuduna bakarken en premium en güvenli opsiyonu tercih edersin
Trvklar makarna yiye yiye herhalde iran merdiven altı testo falan da enjekte ediyor

kilo verince çenen keskinleşir ama d3k2 içince 15 cm uzamıyorsun sence ikisi aynı mı amkmillet mal knk muhtemelen inanırlar benim kuzenim jawlineını yaptırdı adam kilo verdi diye çenesi keskinleşti sanıyo tüm aile

özelden atacağım

@MogEater başka soru göremedim threadde başka bir yere yazmış olabilir misin? Burda tüm sorunlarına cevap vermişimTorso 46 santim
Evet, ama tibianin iyileşmesi daha hızlı (daha küçük bir kemik olduğu için daha az agri, daha az belli olan ameliyat görünümü, uzatma süreci daha kısa) ayrıca cerrahi olarak femurdan daha kolay. tercih meselesi, femurdan daha az boy verse bile cerah istek üzerine yapıyor özellikle ratiolar iyi ise.
1. Pazartesi, 2. planlanmadi
Dogrudur, ama risk almak istemedim, ciddi bir ameliyat cebimde para kalsın diye riske girmek istemedim
GH var, TRT kan değerlerine göre aşırı düşük doz, daha çok bacak kası kaybını engellemek için, DHT vermiyorlar. Steroidlerden ziyade iyi miktarda ağrı kesici alacağım ameliyat sonrası morfinden başlayıp iyilestikce hydrocodone/ancetaminophen ile devam edip en son fazlarda duz ağrı kesici ile bitirmek var.
Minimum 176, mümkünse 185 (6 tibia 9 femur)
Avrupa’da bankada siber güvenlik uzmanıyım, yılların birikimi ile topladım
kürü bitirip tam PCT yaptım, tassaklar yerinde LH/FSH yerinde, onun dışında zaten 12 percent yağ oranım var ameliyat öncesi leg day yapmadım
Yok