LL

chadmanlet04

chadmanlet04

Luminary
IMG 5290

parayı bulduk :p

• +1
  • Woah
  • Love it
Reactions: lazza, 5'7 zoomer, MentalistKebab and 13 others
Well well

• +1
Reactions: chadmanlet04
soran olursa motor kazası geçirdim bacakları onarirken biraz boy attirdilar

daha iyi bir yalan türetmeme yardımcı olabilirsiniz

• +1
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: Arisylva, drakenryuguji, auitistsurvior and 2 others
amk tam chadmanlet hakkında thread atcaktım bunları sorcaktım

gecen sene senin hakkında konusuytolardı burda almanyada isi var parası var niye ll olmuyo diye hatta sende yazmısıtn param var niye olmuyom bilmiyom fln diye

yurt dısında almanya isvec vb bi ulkelerde bir doktor yada cerrah kac yılda ll parası biriktirir gercekci olarak cevap ver pls

• +1
Reactions: Serialsuicide
yurt dısında almanya isvec vb bi ulkelerde bir doktor yada cerrah kac yılda ll parası biriktirir gercekci olarak cevap ver pls
1 hadi 2 yılda çıkarısın LL süper pahalı bir ameliyat değil özellikle cerrah maaşları sağlam baya Almanya’da en alt 84k Euro’dan başlıyor yıllık

• +1
  • Woah
Reactions: atess, Serialsuicide and auitistsurvior
kaç cm oldun şimdi
Daha olmadım olucam, suanlik hedef +8 cm eğer kemikler iyi çıkarsa ikinci turda üstüne 5cm daha total 13 cm

Başlangıç 169-170 bitiş 180+ her şekilde

• +1
Reactions: drakenryuguji, Resistance., Serialsuicide and 2 others
Daha olmadım olucam, suanlik hedef +8 cm eğer kemikler iyi çıkarsa ikinci turda üstüne 5cm daha total 13 cm

LL olmayı düşünmek bile benim bacaklarımı sızlatıyor aga hiç korkmuyor musun aynı boydayız bu arada

• Hmm...
  • +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, auitistsurvior and chadmanlet04
LL olmayı düşünmek bile benim bacaklarımı sızlatıyor aga hiç korkmuyor musun aynı boydayız bu arada
Her boktan şeyi denedik steroid basmış filler yaptırmış adamım bari yaşlanmadan bacakları da kıralım meyvesini yeriz ilerde

• +1
Reactions: churmaxxed, why not me?, Resistance. and 3 others
Çok sevindim adına sanki kendim yapmış gibi mutlu oldum darısı tüm subforumun başına:love:

• +1
Reactions: erkenboşalangarson, drakenryuguji, churmaxxed and 1 other person
Personality transplant

• +1
çok sevindim adına

• +1
Reactions: churmaxxed, Serialsuicide and Resistance.
@chadmanlet04 gzz bro
gecen tatilde farkettim, istedigin kadar herseyi maxle height goktelenin temeli gibi.
  1. Wingspan + body to arm ratio 182 izin veriyor mu?
  2. Hangi yöntem? İlk femur değil mi?
  3. Hangi klinik?
  4. Fiyat?
  5. Pakete dahil olanlar?
  6. LL planladığın bir recovery var mı
  7. Yas?
  8. Kilo?

Last edited:
  • JFL
  • +1
Reactions: drakenryuguji, Deleted member 100322 and Serialsuicide
@chadmanlet04 gzz bro
gecen tatilde farkettim, istedigin kadar herseyi maxle height goktelenin temeli gibi.
  1. Wingspan + body to arm ratio 182 izin veriyor mu?
femur -omurga ratiosu harici diger ratiolar cope wingspan meme zaten

femur ve omurga rationuz 1.7 e cok yaklasmıycak kadar ll basabilirsiniz yada ikinci ameliyatta tibia gidin

• +1
Reactions: drakenryuguji

boyu arttırdıktan sonra sosyal cevreni degistircekmisin geomaxx yapcakmısın

buarada 173 ten kısa herkes ll dusunebilir (178 eger batılı ve baya uzun bi ulkede iseniz)

ben yurt dısına gidemesem bile ev falan soyarım bi sekilde yaptırırım cok pahalı degil lon yaparsanız 23 k falan yunanıstanda 42 k en kotu

• JFL
low inhibsen en iyi para kazanma yontemi

kürtler bilezik smart tv calarak ev araba alıyor siz gozunuzde buyutmeye devammı gencler
ev soymak cope diycekin 24 yasında 4 gram altınını kurtler calcak sonra cope mu degilmi anlıycaksınız

• JFL
low inhibsen en iyi para kazanma yontemi

kürtler bilezik smart tv calarak ev araba alıyor siz gozunuzde buyutmeye devammı gencler
knk bende kürdüm forumun yarısı gibi:lul:

• +1
Reactions: Resistance. and auitistsurvior
kurt derken hırtlardan bahsediyorum bu forumda dolasan birisi hırt degildir yuzde 99
bilmiyorum belkide forumda hırtlar vardır şaka amk hırtlar bu forumu nerden bulsun

• +1
Reactions: auitistsurvior
knk 12 hatta 16 cm kadar wingspan zaten sorun olusturmuyor, genelde 1-1 oluyor zaten which is ideal

• +1
knk 12 hatta 16 cm kadar wingspan zaten sorun olusturmuyor, genelde 1-1 oluyor zaten which is ideal
gundelik hayatta cogu kisi icin 16 cm a kadar cıkılır wingspan icin

gundelik hayatta cogu kisi icin 16 cm a kadar cıkılır wingspan icin
acikcasi 12cm ll cok daha iyi yapiyor, + roids harika bir gorunyu + proporsiyon yakaliyorum.

• +1
buarada 173 ten kısa herkes ll dusunebilir (178 eger batılı ve baya uzun bi ulkede iseniz)

ben yurt dısına gidemesem bile ev falan soyarım bi sekilde yaptırırım cok pahalı degil lon yaparsanız 23 k falan yunanıstanda 42 k en kotu
Aileden paran yoksa, iyi bir işin gücün yoksa LL her zaman kendi zihinsel mastürbasyonun olacak.

• JFL
  • +1
Reactions: Atsizz, Serialsuicide, why not me? and 1 other person
Aileden paran yoksa, iyi bir işin gücün yoksa LL her zaman kendi zihinsel mastürbasyonun olacak.
turkiyede gecerli dedigin olay

• +1
Reactions: MogEater
acikcasi 12cm ll cok daha iyi yapiyor, + roids harika bir gorunyu + proporsiyon yakaliyorum.
cogu kisi icin oyle sen zaten 170 degilmiydin 182 gayet iyi bir boy guzel bir vicutla beraber ascendlersin

femur to spine ration kac alıyor ll yaptırdıktan sonra benim gozumde en onemli tek ratio odur digerleride onemlide onun kadar degl

• +1
Tamam, avrupaya gidip para kazanabilecek bir potansiyelin var mı ?
umarım, en kotu illegal git maardanın tanıdıgı oyle yaptı ve kurtuldu

avrupada 1 hadi en kotu 2 yıl suruyor turkiyede zaten siksen yaptıramazsın o ameliyatı o ayrı konu

• +1
Reactions: Serialsuicide and MogEater

avrupada 1 hadi en kotu 2 yıl suruyor turkiyede zaten siksen yaptıramazsın o ameliyatı o ayrı konu
usa veya cad gitmek en mantikli yol
eu vatandasi ile evlenirsen 5 yilda 2 passport alirsin 3 passportun olur aptal degilsen 3 dilde native seviye olursun.
22 diyelim 30 yasinda 3 passport + hardmaxler hallolmus oluyo, hayat easy asf atp

• +1
Reactions: Serialsuicide and auitistsurvior
usa veya cad gitmek en mantikli yol
eu vatandasi ile evlenirsen 5 yilda 2 passport alirsin 3 passportun olur aptal degilsen 3 dilde native seviye olursun.
22 diyelim 30 yasinda 3 passport + hardmaxler hallolmus oluyo, hayat easy asf atp
mesajalrımı reple
cogu kisi icin oyle sen zaten 170 degilmiydin 182 gayet iyi bir boy guzel bir vicutla beraber ascendlersin

femur to spine ration kac alıyor ll yaptırdıktan sonra benim gozumde en onemli tek ratio odur digerleride onemlide onun kadar degl

• +1

182 guzel ama 186 mukemmel, ama spine + wingspan izin vermiyor ayrica 6-8cm femur 4-6cm tibia dusunuyorum recovery ve athlethic kalmak cok onemli

• +1
182 guzel ama 186 mukemmel, ama spine + wingspan izin vermiyor ayrica 6-8cm femur 4-6cm tibia dusunuyorum recovery ve athlethic kalmak cok onemli
tibia giriyosan zaten femur spine ration gayet iyi kalır

1.7 ye yaklasmadı surece femur to spine bence hic sorun yoktu wingspan gunluk hayatta farkedilmiyor bence

• +1
tibia giriyosan zaten femur spine ration gayet iyi kalır

1.7 ye yaklasmadı surece femur to spine bence hic sorun yoktu wingspan gunluk hayatta farkedilmiyor bence
cyborg 4 life videosunda bahsettigi 3 onemlinratio vardi on onemlisi torso uzunluguydu, clavicula cope biraz 50cm civarinda cok rahat tutuluyor roid file haric, kafa buyuklugu 200cm degilsen onemli degil

• +1
cyborg 4 life videosunda bahsettigi 3 onemlinratio vardi on onemlisi torso uzunluguydu, clavicula cope biraz 50cm civarinda cok rahat tutuluyor roid file haric, kafa buyuklugu 200cm degilsen onemli degil
clavicle uzunlugundan ziyade duzlugu onemli eger baya duzse genisletebiliyorsun cunku
dedigim gibi torso -femur ratiosu en onemlisi digerleri 16 cm i gecmiyorsa birisi gundelik hayatta belli olması baya zor

• +1

Avrupaya kaçak flan gidemezsin o kadar kolay değil cope yapmayı bırak, o kadar riske göre yine ortalama olacaksın, benim 183 boyunda arkadaşım var o bile orada kadınlarla aynı boyda olduğunu söylüyor :blackpill::blackpill:

• WTF
  • +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ and auitistsurvior
clavicle uzunlugundan ziyade duzlugu onemli eger baya duzse genisletebiliyorsun cunku

dedigim gibi torso -femur ratiosu en onemlisi digerleri 16 cm i gecmiyorsa birisi gundelik hayatta belli olması baya zor
16cm cok zor amk,
8cm femur 6cm tibia en safe optimal high limit, ustu gereksiz bence, clav lenghting olmayacagik aptal bir surgery o yuzden umrumda degil, olamayacgaim seyleri arastirmiyorum vakit kaybi.

kuzen 180 200m filan olacak givi, clav benden kisa + cok yukaridalar duz kesinlikle degiller, siritmiyo ama clav cok chopped degilse sorun olmaz, ayrica scoliosis clav etkiliyo 18degree scoliosis bir omuzu 2cm filan daha kisa gosteriyo

• +1
Avrupaya kaçak flan gidemezsin o kadar kolay değil:blackpill:
????? almanyaya bir haftalık tatile git bak bakalım kolaymı zormu ,ben ritalin basıp geceleri full calısıyorum yuksek ihtimal bi yer tuttururum uni bittimi giderim iste fakat illegal giden bile kurtuldu parayı biriktirme imkanı var orada
, benim 183 boyunda arkadaşım var o bile orada kadınlarla aynı boyda olduğunu söylüyor :blackpill::blackpill:
amac dating life degilki zaten gundelik hayatını boy asırı etkiliyor turbomanlet ve normal manlet arasında bile baya fark var gundelik yasamında nasıl insanlar sana davranıyor falan mental saglıgı duzelir insanın 165 ile 172 arasında bile farklar var ciddiyim

• +1
Reactions: Serialsuicide and tiredman
????? almanyaya bir haftalık tatile git bak bakalım kolaymı zormu ,ben ritalin basıp geceleri full calısıyorum yuksek ihtimal bi yer tuttururum uni bittimi giderim iste fakat illegal giden bile kurtuldu parayı biriktirme imkanı var orada

amac dating life degilki zaten gundelik hayatını boy asırı etkiliyor turbomanlet ve normal manlet arasında bile baya fark var gundelik yasamında nasıl insanlar sana davranıyor falan mental saglıgı duzelir insanın 165 ile 172 arasında bile farklar var ciddiyim
yunanistanda olursan 42 k 8 cm eger tr de falan olursan 23 k ll mumkun degil demek asıl mental masturbasyondur en iyi hardmaxx olabilir

16cm cok zor amk,
8cm femur 6cm tibia en safe optimal high limit, ustu gereksiz bence, clav lenghting olmayacagik aptal bir surgery o yuzden umrumda degil, olamayacgaim seyleri arastirmiyorum vakit kaybi.

kuzen 180 200m filan olacak givi, clav benden kisa + cok yukaridalar duz kesinlikle degiller, siritmiyo ama clav cok chopped degilse sorun olmaz, ayrica scoliosis clav etkiliyo 18degree scoliosis bir omuzu 2cm filan daha kisa gosteriyo
clav lenght meme surgery evet ben olsam yaptırmazdım

12-14 cm attırmak en mantıklısı clavlarda roidle genisler eger duze yakın bisi ise genisletebiliyorsun yani

• +1

maardanın tanıdığı kim

• +1

İllegal gitme işi cope gibi biraz, benim arkadaş kaçak gitti bir ton mahkemeden geçti öyle söyleyeyim yani o bile hapise girecekti Tr'de o yüzden gitti yoksa çoğu kişi uğraşmaz.

• +1
Reactions: chadmanlet04, Serialsuicide and auitistsurvior
İllegal gitme işi cope gibi biraz, benim arkadaş kaçak gitti bir ton mahkemeden geçti öyle söyleyeyim yani o bile hapise girecekti Tr'de o yüzden gitti yoksa çoğu kişi uğraşmaz.
şans işi ama avrupa iyice radikal solucula yoneliyor bide multeiclere ihtiyacları var artık dogum oranları yok gibi bisi

tr de asla ll yapılmayacıgna katılıyorum gercekci bir dusunce degil

• +1
Reactions: Serialsuicide and tiredman
Wingspan + body to arm ratio 182 izin veriyor mu?
Wingspanim 178cm, Ape Index 1,047 civarı bir şey oluyor
Hangi yöntem? İlk femur değil mi?
LON, ilk tibia daha çok boy için sonra femur sorun çıkmazsa/tatmin kalmazsam
  1. Hangi klinik?
Brethel Berlin, İstanbul da yaptırmak yemedi çok fazla korku hikayesi var
160k Euro
Pakete dahil olanlar?
kısacası her şey, ameliyat, fizik terapi, check up, bakım, yeme içme eğer femurdan vazgeçersem bir kısmı iade edilecek
LL planladığın bir recovery var mı
işten izin aldım, 30 günlük izin boyu toparlayabildigim kadar toparlamam lazım, sonra remote work, 2-3 ay. 2-3 ay sonra artık yürümek ve günlük hayat mümkün tamamen geri dönerim. ama total recovery 1 yila fiziksel aktivite/gym iptal. ardından toparlamak için TRT cycle yapabilirim çünkü kas kaybedip yağ ekleme potansiyelim var
1 aya 29
Suan 87, yüzde 12 yağ oranı, naturel. (TRT/SARMS geçmişi ile)

• +1
boyu arttırdıktan sonra sosyal cevreni degistircekmisin geomaxx yapcakmısın
çevrem zaten küçük, dediğim gibi iyi bir yalan türetmek lazım

geomaxx e gerek yok zaten kolay değil işim gücüm var

• +1
çevrem zaten küçük, dediğim gibi iyi bir yalan türetmek lazım

geomaxx e gerek yok zaten kolay değil işim gücüm var
kral senin meslek ne ya 160 k euro veribelecek zenginliktesin:unsure:

• +1