chadmanlet04
Luminary

parayı bulduk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari

kaç cm oldun şimdi
amk tam chadmanlet hakkında thread atcaktım bunları sorcaktım

1 hadi 2 yılda çıkarısın LL süper pahalı bir ameliyat değil özellikle cerrah maaşları sağlam baya Almanya’da en alt 84k Euro’dan başlıyor yıllıkyurt dısında almanya isvec vb bi ulkelerde bir doktor yada cerrah kac yılda ll parası biriktirir gercekci olarak cevap ver pls

Daha olmadım olucam, suanlik hedef +8 cm eğer kemikler iyi çıkarsa ikinci turda üstüne 5cm daha total 13 cmkaç cm oldun şimdi

LL olmayı düşünmek bile benim bacaklarımı sızlatıyor aga hiç korkmuyor musun aynı boydayız bu aradaDaha olmadım olucam, suanlik hedef +8 cm eğer kemikler iyi çıkarsa ikinci turda üstüne 5cm daha total 13 cm
Başlangıç 169-170 bitiş 180+ her şekilde

Her boktan şeyi denedik steroid basmış filler yaptırmış adamım bari yaşlanmadan bacakları da kıralım meyvesini yeriz ilerdeLL olmayı düşünmek bile benim bacaklarımı sızlatıyor aga hiç korkmuyor musun aynı boydayız bu arada

femur -omurga ratiosu harici diger ratiolar cope wingspan meme zaten@chadmanlet04 gzz bro
gecen tatilde farkettim, istedigin kadar herseyi maxle height goktelenin temeli gibi.
- Wingspan + body to arm ratio 182 izin veriyor mu?
femur ve omurga rationuz 1.7 e cok yaklasmıycak kadar ll basabilirsiniz yada ikinci ameliyatta tibia gidinfemur -omurga ratiosu harici diger ratiolar cope wingspan meme zaten
boyu arttırdıktan sonra sosyal cevreni degistircekmisin geomaxx yapcakmısınDaha olmadım olucam, suanlik hedef +8 cm eğer kemikler iyi çıkarsa ikinci turda üstüne 5cm daha total 13 cm
Başlangıç 169-170 bitiş 180+ her şekilde

talesev falan soyarım bi sekilde yaptırırım
low inhibsen en iyi para kazanma yontemitales
ev soymak cope diycekin 24 yasında 4 gram altınını kurtler calcak sonra cope mu degilmi anlıycaksınızlow inhibsen en iyi para kazanma yontemi
kürtler bilezik smart tv calarak ev araba alıyor siz gozunuzde buyutmeye devammı gencler

knk bende kürdüm forumun yarısı gibilow inhibsen en iyi para kazanma yontemi
kürtler bilezik smart tv calarak ev araba alıyor siz gozunuzde buyutmeye devammı gencler
kurt derken hırtlardan bahsediyorum bu forumda dolasan birisi hırt degildir yuzde 99knk bende kürdüm forumun yarısı gibi

bilmiyorum belkide forumda hırtlar vardır şaka amk hırtlar bu forumu nerden bulsunkurt derken hırtlardan bahsediyorum bu forumda dolasan birisi hırt degildir yuzde 99

knk 12 hatta 16 cm kadar wingspan zaten sorun olusturmuyor, genelde 1-1 oluyor zaten which is idealfemur -omurga ratiosu harici diger ratiolar cope wingspan meme zaten
gundelik hayatta cogu kisi icin 16 cm a kadar cıkılır wingspan icinknk 12 hatta 16 cm kadar wingspan zaten sorun olusturmuyor, genelde 1-1 oluyor zaten which is ideal

acikcasi 12cm ll cok daha iyi yapiyor, + roids harika bir gorunyu + proporsiyon yakaliyorum.gundelik hayatta cogu kisi icin 16 cm a kadar cıkılır wingspan icin

Aileden paran yoksa, iyi bir işin gücün yoksa LL her zaman kendi zihinsel mastürbasyonun olacak.buarada 173 ten kısa herkes ll dusunebilir (178 eger batılı ve baya uzun bi ulkede iseniz)
ben yurt dısına gidemesem bile ev falan soyarım bi sekilde yaptırırım cok pahalı degil lon yaparsanız 23 k falan yunanıstanda 42 k en kotu
turkiyede gecerli dedigin olayAileden paran yoksa, iyi bir işin gücün yoksa LL her zaman kendi zihinsel mastürbasyonun olacak.

Tamam, avrupaya gidip para kazanabilecek bir potansiyelin var mı ?turkiyede gecerli dedigin olay
cogu kisi icin oyle sen zaten 170 degilmiydin 182 gayet iyi bir boy guzel bir vicutla beraber ascendlersinacikcasi 12cm ll cok daha iyi yapiyor, + roids harika bir gorunyu + proporsiyon yakaliyorum.
umarım, en kotu illegal git maardanın tanıdıgı oyle yaptı ve kurtulduTamam, avrupaya gidip para kazanabilecek bir potansiyelin var mı ?

usa veya cad gitmek en mantikli yolumarım, en kotu illegal git maardanın tanıdıgı oyle yaptı ve kurtuldu
avrupada 1 hadi en kotu 2 yıl suruyor turkiyede zaten siksen yaptıramazsın o ameliyatı o ayrı konu
mesajalrımı repleusa veya cad gitmek en mantikli yol
eu vatandasi ile evlenirsen 5 yilda 2 passport alirsin 3 passportun olur aptal degilsen 3 dilde native seviye olursun.
22 diyelim 30 yasinda 3 passport + hardmaxler hallolmus oluyo, hayat easy asf atp
cogu kisi icin oyle sen zaten 170 degilmiydin 182 gayet iyi bir boy guzel bir vicutla beraber ascendlersin
femur to spine ration kac alıyor ll yaptırdıktan sonra benim gozumde en onemli tek ratio odur digerleride onemlide onun kadar degl

182 guzel ama 186 mukemmel, ama spine + wingspan izin vermiyor ayrica 6-8cm femur 4-6cm tibia dusunuyorum recovery ve athlethic kalmak cok onemlicogu kisi icin oyle sen zaten 170 degilmiydin 182 gayet iyi bir boy guzel bir vicutla beraber ascendlersin
femur to spine ration kac alıyor ll yaptırdıktan sonra benim gozumde en onemli tek ratio odur digerleride onemlide onun kadar degl
tibia giriyosan zaten femur spine ration gayet iyi kalır182 guzel ama 186 mukemmel, ama spine + wingspan izin vermiyor ayrica 6-8cm femur 4-6cm tibia dusunuyorum recovery ve athlethic kalmak cok onemli
ben daha cok clavicle kafa buyuklugu bonemass gibi seylerden endiselenirdimde cok ileri gitmedigin surece sorun yokfarkedilmiyor

cyborg 4 life videosunda bahsettigi 3 onemlinratio vardi on onemlisi torso uzunluguydu, clavicula cope biraz 50cm civarinda cok rahat tutuluyor roid file haric, kafa buyuklugu 200cm degilsen onemli degiltibia giriyosan zaten femur spine ration gayet iyi kalır
1.7 ye yaklasmadı surece femur to spine bence hic sorun yoktu wingspan gunluk hayatta farkedilmiyor bence
clavicle uzunlugundan ziyade duzlugu onemli eger baya duzse genisletebiliyorsun cunkucyborg 4 life videosunda bahsettigi 3 onemlinratio vardi on onemlisi torso uzunluguydu, clavicula cope biraz 50cm civarinda cok rahat tutuluyor roid file haric, kafa buyuklugu 200cm degilsen onemli degil
dedigim gibi torso -femur ratiosu en onemlisi digerleri 16 cm i gecmiyorsa birisi gundelik hayatta belli olması baya zorcyborg 4 life videosunda bahsettigi 3 onemlinratio vardi on onemlisi torso uzunluguydu, clavicula cope biraz 50cm civarinda cok rahat tutuluyor roid file haric, kafa buyuklugu 200cm degilsen onemli degil

Avrupaya kaçak flan gidemezsin o kadar kolay değil cope yapmayı bırak, o kadar riske göre yine ortalama olacaksın, benim 183 boyunda arkadaşım var o bile orada kadınlarla aynı boyda olduğunu söylüyorumarım, en kotu illegal git maardanın tanıdıgı oyle yaptı ve kurtuldu
avrupada 1 hadi en kotu 2 yıl suruyor turkiyede zaten siksen yaptıramazsın o ameliyatı o ayrı konu

16cm cok zor amk,clavicle uzunlugundan ziyade duzlugu onemli eger baya duzse genisletebiliyorsun cunku
dedigim gibi torso -femur ratiosu en onemlisi digerleri 16 cm i gecmiyorsa birisi gundelik hayatta belli olması baya zor
????? almanyaya bir haftalık tatile git bak bakalım kolaymı zormu ,ben ritalin basıp geceleri full calısıyorum yuksek ihtimal bi yer tuttururum uni bittimi giderim iste fakat illegal giden bile kurtuldu parayı biriktirme imkanı var oradaAvrupaya kaçak flan gidemezsin o kadar kolay değil
amac dating life degilki zaten gundelik hayatını boy asırı etkiliyor turbomanlet ve normal manlet arasında bile baya fark var gundelik yasamında nasıl insanlar sana davranıyor falan mental saglıgı duzelir insanın 165 ile 172 arasında bile farklar var ciddiyim, benim 183 boyunda arkadaşım var o bile orada kadınlarla aynı boyda olduğunu söylüyor
yunanistanda olursan 42 k 8 cm eger tr de falan olursan 23 k ll mumkun degil demek asıl mental masturbasyondur en iyi hardmaxx olabilir????? almanyaya bir haftalık tatile git bak bakalım kolaymı zormu ,ben ritalin basıp geceleri full calısıyorum yuksek ihtimal bi yer tuttururum uni bittimi giderim iste fakat illegal giden bile kurtuldu parayı biriktirme imkanı var orada
amac dating life degilki zaten gundelik hayatını boy asırı etkiliyor turbomanlet ve normal manlet arasında bile baya fark var gundelik yasamında nasıl insanlar sana davranıyor falan mental saglıgı duzelir insanın 165 ile 172 arasında bile farklar var ciddiyim
clav lenght meme surgery evet ben olsam yaptırmazdım16cm cok zor amk,
8cm femur 6cm tibia en safe optimal high limit, ustu gereksiz bence, clav lenghting olmayacagik aptal bir surgery o yuzden umrumda degil, olamayacgaim seyleri arastirmiyorum vakit kaybi.
kuzen 180 200m filan olacak givi, clav benden kisa + cok yukaridalar duz kesinlikle degiller, siritmiyo ama clav cok chopped degilse sorun olmaz, ayrica scoliosis clav etkiliyo 18degree scoliosis bir omuzu 2cm filan daha kisa gosteriyo

maardanın tanıdığı kimumarım, en kotu illegal git maardanın tanıdıgı oyle yaptı ve kurtuldu
adını vermedi discordda konusurken soyledimaardanın tanıdığı kim

İllegal gitme işi cope gibi biraz, benim arkadaş kaçak gitti bir ton mahkemeden geçti öyle söyleyeyim yani o bile hapise girecekti Tr'de o yüzden gitti yoksa çoğu kişi uğraşmaz.????? almanyaya bir haftalık tatile git bak bakalım kolaymı zormu ,ben ritalin basıp geceleri full calısıyorum yuksek ihtimal bi yer tuttururum uni bittimi giderim iste fakat illegal giden bile kurtuldu parayı biriktirme imkanı var orada
amac dating life degilki zaten gundelik hayatını boy asırı etkiliyor turbomanlet ve normal manlet arasında bile baya fark var gundelik yasamında nasıl insanlar sana davranıyor falan mental saglıgı duzelir insanın 165 ile 172 arasında bile farklar var ciddiyim
şans işi ama avrupa iyice radikal solucula yoneliyor bide multeiclere ihtiyacları var artık dogum oranları yok gibi bisiİllegal gitme işi cope gibi biraz, benim arkadaş kaçak gitti bir ton mahkemeden geçti öyle söyleyeyim yani o bile hapise girecekti Tr'de o yüzden gitti yoksa çoğu kişi uğraşmaz.

Wingspanim 178cm, Ape Index 1,047 civarı bir şey oluyorWingspan + body to arm ratio 182 izin veriyor mu?
LON, ilk tibia daha çok boy için sonra femur sorun çıkmazsa/tatmin kalmazsamHangi yöntem? İlk femur değil mi?
Brethel Berlin, İstanbul da yaptırmak yemedi çok fazla korku hikayesi var
- Hangi klinik?
160k EuroFiyat?
kısacası her şey, ameliyat, fizik terapi, check up, bakım, yeme içme eğer femurdan vazgeçersem bir kısmı iade edilecekPakete dahil olanlar?
işten izin aldım, 30 günlük izin boyu toparlayabildigim kadar toparlamam lazım, sonra remote work, 2-3 ay. 2-3 ay sonra artık yürümek ve günlük hayat mümkün tamamen geri dönerim. ama total recovery 1 yila fiziksel aktivite/gym iptal. ardından toparlamak için TRT cycle yapabilirim çünkü kas kaybedip yağ ekleme potansiyelim varLL planladığın bir recovery var mı
1 aya 29Yas?
Suan 87, yüzde 12 yağ oranı, naturel. (TRT/SARMS geçmişi ile)Kilo?

çevrem zaten küçük, dediğim gibi iyi bir yalan türetmek lazımboyu arttırdıktan sonra sosyal cevreni degistircekmisin geomaxx yapcakmısın

kral senin meslek ne ya 160 k euro veribelecek zenginliktesinçevrem zaten küçük, dediğim gibi iyi bir yalan türetmek lazım
geomaxx e gerek yok zaten kolay değil işim gücüm var