LL

brootaldude

brootaldude

Iron
bru im 14 asian and 165cm. i live in POLAND of all countries and already outgrew my parents so don’t think there’s any point in hopping on hgh. Do u think it’s worth getting the LL and become around 172-175? my parents are rich enough to cover it and i make a bit of money myself. If no should i fraud/do anything else

jak chcesz wsm to mozesz sobie zrobic to LL ale i tak jeszcze urosniesz cos do 21roku zycia

jak chcesz wsm to mozesz sobie zrobic to LL ale i tak jeszcze urosniesz cos do 21roku zycia
właśnie raczej nie. Moi rodzice mają 160cm więc może urosnę cm lub dwa. mój starszy brat ma 24 lata i też ma 165 może 166cm więc mój potencjał nie jest za wysoki

właśnie raczej nie. Moi rodzice mają 160cm więc może urosnę cm lub dwa. mój starszy brat ma 24 lata i też ma 165 może 166cm więc mój potencjał nie jest za wysoki
no to zycie niestety
maksuj wyglad ale bedac azjatom ciezko ci bedzie

jak na azjatę i mój wzrost w porównaniu do polaków dość dużo dziewczyn do mnie podchodzi tak bym powiedział że jedna lub dwie co miesiąc około. jestem wsm lekko nd więc dlatego tylko z kilkoma jeszcze gadam a z reszta się nie udaje
no to zycie niestety
maksuj wyglad ale bedac azjatom ciezko ci bedzie

no ta bo sie wyrozniasz wygladem + dla polek jest atrakcyjne wszystko co sie rusza i nie ma na jakiegos typical polskiego imienia 😂😂😂
to dobrze ziomek po prostuj maksuj wyglad a wzrost mozesz wyfraudowac

Users who are viewing this thread

Back