MogEater
sub1 to true adam.
ntmax bodymax facemax coloringmax surgerymax teethmax orthomax etc etc, nasil bu forumdan ve akimdan nefret ediyorsunuz anlamiyorum, bu vucudumuzda yasiyoruz ve baska sansimiz yok, ha starter porintimiz bok gibi olabilir ama daha gencligin %10 unu yasarken acsendleyip hayati acsendlemis yasamak kadar onemli bir sey olamaz sanirim, tek sikinti denge, forumda fazla vakit gecirince 6'5 ogre yoksa er kadinlar kotu dishwasherlardir filan mantiginda olmamak lazim, burayi icnel forumuna donusturenleri anlamiyorum.
para kazancaksin, ameliyatini mukemmel planlayacaksin, softmaxxleri midmaxxleri iyi planlayacaksin.
kendini analiz edeceksin, iyi vucut yapacaksin belki roid kullanacaksin, en son duruma gore ll ekleyeceksin.
anti-aging yapacaksin ( acsendlemek uzun surerse genc gostermek onemli )
bir kere geliyosun lan bu dunyaya bir kere genc olacaksin bir kere baska degil, ha benim gibi bok gibi baslangic noktan olmus olabilir ama ALTERNATIFIN NE LAN BASKA NE YAPABILIRISIN ALTERNATIFIN YOK ACSEND DISINDA
kadin dusmanlarini veya nefret kusanlari anlamiyorum, insan evrimi geregi boyle kadinlar evrimi geregi blackpilledler farkinda olmadan sende o sekildesin, suclanacak kimse yok. suclamak cope. take that
but also take that too 
para kazancaksin, ameliyatini mukemmel planlayacaksin, softmaxxleri midmaxxleri iyi planlayacaksin.
kendini analiz edeceksin, iyi vucut yapacaksin belki roid kullanacaksin, en son duruma gore ll ekleyeceksin.
anti-aging yapacaksin ( acsendlemek uzun surerse genc gostermek onemli )
bir kere geliyosun lan bu dunyaya bir kere genc olacaksin bir kere baska degil, ha benim gibi bok gibi baslangic noktan olmus olabilir ama ALTERNATIFIN NE LAN BASKA NE YAPABILIRISIN ALTERNATIFIN YOK ACSEND DISINDA
kadin dusmanlarini veya nefret kusanlari anlamiyorum, insan evrimi geregi boyle kadinlar evrimi geregi blackpilledler farkinda olmadan sende o sekildesin, suclanacak kimse yok. suclamak cope. take that