looksmax harika adamim

MogEater

MogEater

sub1 to true adam.
ntmax bodymax facemax coloringmax surgerymax teethmax orthomax etc etc, nasil bu forumdan ve akimdan nefret ediyorsunuz anlamiyorum, bu vucudumuzda yasiyoruz ve baska sansimiz yok, ha starter porintimiz bok gibi olabilir ama daha gencligin %10 unu yasarken acsendleyip hayati acsendlemis yasamak kadar onemli bir sey olamaz sanirim, tek sikinti denge, forumda fazla vakit gecirince 6'5 ogre yoksa er kadinlar kotu dishwasherlardir filan mantiginda olmamak lazim, burayi icnel forumuna donusturenleri anlamiyorum.

para kazancaksin, ameliyatini mukemmel planlayacaksin, softmaxxleri midmaxxleri iyi planlayacaksin.
kendini analiz edeceksin, iyi vucut yapacaksin belki roid kullanacaksin, en son duruma gore ll ekleyeceksin.
anti-aging yapacaksin ( acsendlemek uzun surerse genc gostermek onemli )

bir kere geliyosun lan bu dunyaya bir kere genc olacaksin bir kere baska degil, ha benim gibi bok gibi baslangic noktan olmus olabilir ama ALTERNATIFIN NE LAN BASKA NE YAPABILIRISIN ALTERNATIFIN YOK ACSEND DISINDA

kadin dusmanlarini veya nefret kusanlari anlamiyorum, insan evrimi geregi boyle kadinlar evrimi geregi blackpilledler farkinda olmadan sende o sekildesin, suclanacak kimse yok. suclamak cope. take that :blackpill: but also take that too :bluepill:

• +1
  • Love it
Reactions: Tornoviaa, drakenryuguji, kökleyicifallik and 2 others
kızlar foruma girebiliyo muydu ya

kızlar foruma girebiliyo muydu ya
Tiktok eng kizlari yeni yeni kesfetmeye basladi forumu ama turklerde cok yok olanlarda ergen bp looksmax mentalitesini kavrayamamis kisiler bir sekilde o classic insta girlerine duserse o zaman bambaska bir boyut olur, burada cogumuz spesifik konuarda doktorlardan bilgili veya doktorlarin ugrasmak istemedigi bilgilieri bilen insanlariz aslinda 101 seklinde postlar sorun o kitleyi ceker

• JFL
Reactions: Tornoviaa and IlI
Tiktok eng kizlari yeni yeni kesfetmeye basladi forumu ama turklerde cok yok olanlarda ergen bp looksmax mentalitesini kavrayamamis kisiler bir sekilde o classic insta girlerine duserse o zaman bambaska bir boyut olur, burada cogumuz spesifik konuarda doktorlardan bilgili veya doktorlarin ugrasmak istemedigi bilgilieri bilen insanlariz aslinda 101 seklinde postlar sorun o kitleyi ceker
geçen tiktoktaki femceller looksmax orgtan reddedillikleri hakkında video yapmışlar çoğu erkek larplıyormuş forumda tr subforumda erkek larplayan femcel varmıdır acaba.(bu femcel kelimesini yeni öğrendim)

• +1
Reactions: ayisiken
geçen tiktoktaki femceller looksmax orgtan reddedillikleri hakkında video yapmışlar çoğu erkek larplıyormuş forumda tr subforumda erkek larplayan femcel varmıdır acaba.(bu femcel kelimesini yeni öğrendim)
idk dedigim gibi forum kitlesi ile tt kitlesi farkli tt kitesi trde gordugum kadariyla riri seven brainrotlar genelde bunada bp diyorlar LOL

idk dedigim gibi forum kitlesi ile tt kitlesi farkli tt kitesi trde gordugum kadariyla riri seven brainrotlar genelde bunada bp diyorlar LOL
rira aslında true bp ikonu ki burada rira repostlayan 50 kişi vardır sebebi ise cok basit chad olması ve ve kötü karakterine rağmen kadın ilgisi alması.

rira aslında true bp ikonu ki burada rira repostlayan 50 kişi vardır sebebi ise cok basit chad olması ve ve kötü karakterine rağmen kadın ilgisi alması.
bp riradan ibaret sanmak cok yanlis

bp riradan ibaret sanmak cok yanlis
bpnin doğası en basit ve karmaşık olmayan doğa olabilir.İnsanın en temel komplekslerinden biri olan cinsellik ve daha üstün nesil dünyaya getirme kaygısından yararlanır.Ve evet bp aslında teorik olarak riradan ibaret rira tek başına bpyi özetleyebiliyor kadınların sırf rira uzun geniş omuzlu ve yakışıklı diye ve hatta şiddet sever saldırgan yani baskın kaotik kişiliğide var diye bayılıyorlar.Her kadın sevmez tabiki kadınların güzellik algıları ve estetik kaygıları çocuklukta ve ergenlikte şekillenir belirli travmalara ithafen keko,istanbul beyefendisi vb. nişlere tav olurlar ama gerçekten insan doğasının en basit kompleksi olabilir

• +1
Reactions: OgreGravital
ascendlemesine ascendleriz de ascendleyene kadar milletin hayatını yaşamasını izleyeceksin

Ve evet bp aslında teorik olarak riradan ibaret rira tek başına bpyi özetleyebiliyor kadınların sırf rira uzun geniş omuzlu ve yakışıklı diye ve hatta şiddet sever saldırgan yani baskın kaotik kişiliğide var diye bayılıyorlar.
Tiktoktaki femceller harici kimsenin rirayı sevmediğine eminim

• +1
Reactions: MogEater
ascendlemesine ascendleriz de ascendleyene kadar milletin hayatını yaşamasını izleyeceksin
yarin gidip rhino olmak istiyorum ama revison olmak brutal ve mse ve braces e en kotu ihtimalle bsso + genio olmadan rhino olmak hata olur, bu surecte anti-aging max ve acsnedledikten sonra asiri genc gostermemaxx

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak
he gordum amk PJIEAWJIPEPJIAWJEPIOAW

• +1
Reactions: IlI
yarin gidip rhino olmak istiyorum ama revison olmak brutal ve mse ve braces e en kotu ihtimalle bsso + genio olmadan rhino olmak hata olur, bu surecte anti-aging max ve acsnedledikten sonra asiri genc gostermemaxx
Rhino sakın olma çene sorunun varsa zaten