Trenmaxx1
Iron
önceden herhangi bi kızla bile konusmaya tereddüt ederken simdi stacylite kızlarla flört ediyorum şu olayı kesfettiğimden beri öyle bi özgüven geldi ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Eskiden çirkin ve kızlarla konuşamayan biriydim Şuan daha az çirkin ve kızlarla hala konuşamayan biriyimönceden herhangi bi kızla bile konusmaya tereddüt ederken simdi stacylite kızlarla flört ediyorum şu olayı kesfettiğimden beri öyle bi özgüven geldi ki
Şaka Maka bende aynı şekilde stacylite bulamiyozda çok güzel hanfendilerle konusabiliyorum şükürönceden herhangi bi kızla bile konusmaya tereddüt ederken simdi stacylite kızlarla flört ediyorum şu olayı kesfettiğimden beri öyle bi özgüven geldi ki
ins ilerde daha iyileriyleŞaka Maka bende aynı şekilde stacylite bulamiyozda çok güzel hanfendilerle konusabiliyorum şükür
Ya bulsam konuscam amk hayatımda aminakdumun ankarasinda stacylite göremedim dahains ilerde daha iyileriyle
Yeni farkettimbende öyleyim amk geneldeEskiden karı kız sikimde değildi tipim de skimde değildi şimdi 31 çekip sokağa çıksam bile güzel kız görünce üzülüyom milletle yüz yüze gelmemek için bisiklet sürüyom otobüse binince falan tipimi görmesinler diye açılan kapının köşesine geçip bekliyom
inceleskiden kızlarla konuşamıyordum hala kızlarla konuşamıyorum bunun üstüne nefret de eklendi
Eğer türkiyede değilsen bu dediğine inanırım ama eğer türkiyede yaşıyorsan stacylite kızLAR dediğin için bu duruma imkan vermiyorum eğer 1-2 tane stacylite flortum oldu deseydin neyse ama stacylite kızlarla flort ediyorum demek sen chad veya ultra zengin olmak demek ayrica trde sclite kiz cok nadirken sen nasil birden fazlasiyla flortlesiyorsunönceden herhangi bi kızla bile konusmaya tereddüt ederken simdi stacylite kızlarla flört ediyorum şu olayı kesfettiğimden beri öyle bi özgüven geldi ki
yani aslında demek istediğim güzel kızlarla konusup flörtlesebiliyorum stacylite 1 tane kızla konustum zaten maddiyat olarak iyi düzeydeyiz alla sükür yüz olarakta chadlite olduğumu düsünüyorum cevremdeki kisiler tarafından sormadığım halde övüldüğüm cok oluyo looksxmaxingle 2023 gibi tanıstım zaten burdaki bazıları kadarda blackpilled degilim o yüzden depresif bi havada değilim sanırımEğer türkiyede değilsen bu dediğine inanırım ama eğer türkiyede yaşıyorsan stacylite kızLAR dediğin için bu duruma imkan vermiyorum eğer 1-2 tane stacylite flortum oldu deseydin neyse ama stacylite kızlarla flort ediyorum demek sen chad veya ultra zengin olmak demek ayrica trde sclite kiz cok nadirken sen nasil birden fazlasiyla flortlesiyorsun
Chadlite isen ne mutlu sana dostum eğer istersen pmden fotografini atarsan rateleyebilirimyani aslında demek istediğim güzel kızlarla konusup flörtlesebiliyorum stacylite 1 tane kızla konustum zaten maddiyat olarak iyi düzeydeyiz alla sükür yüz olarakta chadlite olduğumu düsünüyorum cevremdeki kisiler tarafından sormadığım halde övüldüğüm cok oluyo looksxmaxingle 2023 gibi tanıstım zaten burdaki bazıları kadarda blackpilled degilim o yüzden depresif bi havada değilim sanırım
ortaokullu falan değil misin sen rate için konu açmışsın küçük duruyosunyani aslında demek istediğim güzel kızlarla konusup flörtlesebiliyorum stacylite 1 tane kızla konustum zaten maddiyat olarak iyi düzeydeyiz alla sükür yüz olarakta chadlite olduğumu düsünüyorum cevremdeki kisiler tarafından sormadığım halde övüldüğüm cok oluyo looksxmaxingle 2023 gibi tanıstım zaten burdaki bazıları kadarda blackpilled degilim o yüzden depresif bi havada değilim sanırım
lise 3 üm kücük duruyom dogrudur sakal fln yokortaokullu falan değil misin sen rate için konu açmışsın küçük duruyosun
baslık acmıstım özeldende atayım sana 2-3 taneChadlite isen ne mutlu sana dostum eğer istersen pmden fotografini atarsan rateleyebilirim
Haa simdi gordum threadi cidden baya yakışıklısın dostum zaten şuan ergenliğin başındasın 18li yaşlarında chad olacagına inaniyorumbaslık acmıstım özeldende atayım sana 2-3 tane
Chadlite diyen adam tassak geciyodu senle inandin mi @Dathomirian Zabrakyani aslında demek istediğim güzel kızlarla konusup flörtlesebiliyorum stacylite 1 tane kızla konustum zaten maddiyat olarak iyi düzeydeyiz alla sükür yüz olarakta chadlite olduğumu düsünüyorum cevremdeki kisiler tarafından sormadığım halde övüldüğüm cok oluyo looksxmaxingle 2023 gibi tanıstım zaten burdaki bazıları kadarda blackpilled degilim o yüzden depresif bi havada değilim sanırım
o adam yazmadan öncede öyle düsünüyodum zatenChadlite diyen adam tassak geciyodu senle inandin mi @Dathomirian Zabrak
o adam yazmadan öncede öyle düsünüyodum zaten
kaybolmus ozguvensiz biriydim, looksmax ve bp tam aradigim seymis aslinda, hep birseyler eksikti its was never begun. gymdeki 6,4 26 inch bidelt elemanlari gormedigim gun baya ozguvenliyim artikönceden herhangi bi kızla bile konusmaya tereddüt ederken simdi stacylite kızlarla flört ediyorum şu olayı kesfettiğimden beri öyle bi özgüven geldi ki
karı kız olayını geçtim herhangi bir kızla konuşurken hiçbir zaman red yemedim değiştiğimden beri, hem irl hem de sosyal medya. bunlar dışında dışarıda bile en ufak örnek: herhangi bir bankaya gittiğimde görevli 2 kadını tanıyorum sırf daha iyi gözüktüğüm için sıra beklemeden hem samimiyetten hem de tipten dolayı direkt işlem yaptırabiliyorum sadece banka değil her yerde böyle herkes güler yüzle yaklaşıyor kısacası her yerde avantajınız var.önceden herhangi bi kızla bile konusmaya tereddüt ederken simdi stacylite kızlarla flört ediyorum şu olayı kesfettiğimden beri öyle bi özgüven geldi ki
kanka cok chadlite gibi durmuyon valla kusura bakma mtn gibi geldin banabaslık acmıstım özeldende atayım sana 2-3 tane
Memur bey alin bunuincel oldum![]()
napiyon recaiMemur bey alin bunu