LOW BONEMASS+RHİNO SONUCLARİ

orbitalover

orbitalover

Pointless
Alın bakın bu bonemasse rhino çakmış göz içinde birşeyler var gibi duruyor sonuç ne olmuş.

Attachments

• 1000009536.jpg
    1000009536.jpg
    1.2 MB · Views: 0
  • +1
  • JFL
Reactions: Aven, Eren151, Kayra139 and 1 other person
Cene geriligini yaptirmak yerine gidip kaydirak gibi rhino yaptirmak tam sonradan gorme bluepill foid isi amk

• JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide, Kayra139, swaggy and 2 others
Cene geriligini yaptirmak yerine gidip kaydirak gibi rhino yaptirmak tam sonradan gorme bluepill foid isi amk
Kanka maxillada recessed gariban gibi duruyor canım abim benim 🥀

• +1
Reactions: Serialsuicide, Kayra139 and OgreGravital
  • JFL
Reactions: orbitalover
Daha ne kaldı oğlum ceneyle skull gamechanger zaten
hocam bende supra infra diye bi kemik yok straight burun guzel mandible im olmasa direk deforme oluyorum :lul:

• +1
hocam bende supra infra diye bi kemik yok straight burun guzel mandible im olmasa direk deforme oluyorum :lul:
Bende de İnfra yok knk siktiret 😔

• So Sad
Reactions: OgreGravital
Alın bakın bu bonemasse rhino çakmış göz içinde birşeyler var gibi duruyor sonuç ne olmuş.
sincap gibi çok tatlış yanaklarını sıkarım bunun

• JFL
şey çok korkunç amk böyle 24 25 yaşında gelipte böyle sik gibi cute kalmak
nasıl böyle olabilmiş acaba çok garip

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer and orbitalover
şey çok korkunç amk böyle 24 25 yaşında gelipte böyle sik gibi cute kalmak
nasıl böyle olabilmiş acaba çok garip
Low t- DHT + recession bide rhino yaptirip eye areaya da birşeyler yaptırmış( belki cantho veya blepharoplasty olabilir emin değilim) o yüzden böyle lefort 2+ bsso bunu normal gözükmesine yardımcı olur anca

• +1
Reactions: swaggy
Low t- DHT + recession bide rhino yaptirip eye areaya da birşeyler yaptırmış( belki cantho veya blepharoplasty olabilir emin değilim) o yüzden böyle lefort 2+ bsso bunu normal gözükmesine yardımcı olur anca
çene ameliyatları herkesin götünün yiyebiliceği şeyler değil
çok zor bi süreci olmayabilir belki ama çok fazla korkulan bi şey direkt kafatasını değiştiriyolar çünkü
aynı zamanda çenenin önemi trde bilinmiyo bu adam nerden bilebilir çenenin önemini amk bilse sakallarını falan uzatıp biraz fixlemeye çalışırdı

• +1
çok zor bi süreci olmayabilir belki ama çok fazla korkulan bi şey direkt kafatasını değiştiriyolar çünkü
aynı zamanda çenenin önemi trde bilinmiyo bu adam nerden bilebilir çenenin önemini amk bilse sakallarını falan uzatıp biraz fixlemeye çalışırdı
Adam pubg oyuncusu umursamaz bile knk çeneyi ondan böyle klasik hardmaxxleri yaptırmış geçmiş işte

• +1
Reactions: Serialsuicide and swaggy
Lefortlar çok korkutucu. Beni en basit surgeryler bile endişelendiriyor knk

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer and swaggy
Lefortlar çok korkutucu. Beni en basit surgeryler bile endişelendiriyor knk
beni estetik işlemler değilde estetik işlemden sonra yüzün hasar alması endişelendiriyo bilmiyom değişik bi fobim var
mesela yaptırdım burun estetiğini yüz üstü yere düştüm öyle bi panik olurum ki anlatamam
direkt lefort falan yaptırsam düştüğüm gibi stresten bayılırım gibi geliyo

• +1
Reactions: orbitalover and Misogynist_Maxxer
Lan yakışıklı değiliz de tamam da şükür yine böyle değiliz amk

• +1
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, swaggy, 0x22 and 1 other person
Mogladı beni

• +1
beni estetik işlemler değilde estetik işlemden sonra yüzün hasar alması endişelendiriyo bilmiyom değişik bi fobim var
mesela yaptırdım burun estetiğini yüz üstü yere düştüm öyle bi panik olurum ki anlatamam
direkt lefort falan yaptırsam düştüğüm gibi stresten bayılırım gibi geliyo
Benim şuan Burun kırıldı bugün bende korkuyon knk darbe alır diye

Benim şuan Burun kırıldı bugün bende korkuyon knk darbe alır diye
olm inanılmaz korkunç amk benim burnum kırılsa 3 ay sırt üstü cin gibi yatarım yastıktan falan sakınırım burnu

• +1
olm inanılmaz korkunç amk benim burnum kırılsa 3 ay sırt üstü cin gibi yatarım yastıktan falan sakınırım burnu
Kanka bide bana sor aminakoyim Burun kemeri falan büyüdü lanet olsun

Adam pubg oyuncusu umursamaz bile knk çeneyi ondan böyle klasik hardmaxxleri yaptırmış geçmiş işte
harbi amk pubg mobile oynuyo oyunu sadece kürtler ve araplar oynuyo :lul:

• +1
Kanka bide bana sor aminakoyim Burun kemeri falan büyüdü lanet olsun
yüzün öne gelişimi iyiyse burun kemeri daha güzel duruyo bence btw

• +1
AMK ADAM TİKTOKTA BİG BABY EYE FİLTRESİNE DONMUS :lul::lul:

• JFL
Adamin senden daha fazla bonemassi var çingemin

Kanka maxillada recessed gariban gibi duruyor canım abim benim 🥀
Oğlum bu lağıma dönmüş suratla başkalarını eleştirmek senin ne haddine anasının klitorisini koparttigim

Oğlum bu lağıma dönmüş suratla başkalarını eleştirmek senin ne haddine anasının klitorisini koparttigim
konuşma orospu çocuğu o ananı yerden yere vururum 2 senedir aynı lafi geveliyo aminoğlu:ROFLMAO:

konuşma orospu çocuğu o ananı yerden yere vururum 2 senedir aynı lafi geveliyo aminoğlu:ROFLMAO:
Geçen sene discordda+burada seni kevgire çevirdik oğlum ne çabuk unuttun çakma chico seni 😂
Babandan çok boneamasim var aminoglu kudurmaya devam et 5'7
Ortalama bir kadın ile ayni bonemass ve kafatası boyutuna sahipsin turuncu saçlarını ve ananin amindaki turuncu kılları döllerimle beyaza bürürüm

Geçen sene discordda+burada seni kevgire çevirdik oğlum ne çabuk unuttun çakma chico seni 😂

Ortalama bir kadın ile ayni bonemass ve kafatası boyutuna sahipsin turuncu saçlarını ve ananin amindaki turuncu kılları döllerimle beyaza bürürüm
Kaç yaşına gelmişsin hala burda takılıyorsun yazık aq. Beyin nöronlarıni siktigim geçen sene burda yoktum bile aminakoyim