orbitalover
Pointless
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kanka maxillada recessed gariban gibi duruyor canım abim benimCene geriligini yaptirmak yerine gidip kaydirak gibi rhino yaptirmak tam sonradan gorme bluepill foid isi amk
Adamin skull cene haric benle ayni suifuelKanka maxillada recessed gariban gibi duruyor canım abim benim![]()
Daha ne kaldı oğlum ceneyle skull gamechanger zatenAdamin skull cene haric benle ayni suifuel
hocam bende supra infra diye bi kemik yok straight burun guzel mandible im olmasa direk deforme oluyorumDaha ne kaldı oğlum ceneyle skull gamechanger zaten
Bende de İnfra yok knk siktirethocam bende supra infra diye bi kemik yok straight burun guzel mandible im olmasa direk deforme oluyorum![]()
sincap gibi çok tatlış yanaklarını sıkarım bununAlın bakın bu bonemasse rhino çakmış göz içinde birşeyler var gibi duruyor sonuç ne olmuş.
şey çok korkunç amk böyle 24 25 yaşında gelipte böyle sik gibi cute kalmakAlın bakın bu bonemasse rhino çakmış göz içinde birşeyler var gibi duruyor sonuç ne olmuş.
Low t- DHT + recession bide rhino yaptirip eye areaya da birşeyler yaptırmış( belki cantho veya blepharoplasty olabilir emin değilim) o yüzden böyle lefort 2+ bsso bunu normal gözükmesine yardımcı olur ancaşey çok korkunç amk böyle 24 25 yaşında gelipte böyle sik gibi cute kalmak
nasıl böyle olabilmiş acaba çok garip
çene ameliyatları herkesin götünün yiyebiliceği şeyler değilLow t- DHT + recession bide rhino yaptirip eye areaya da birşeyler yaptırmış( belki cantho veya blepharoplasty olabilir emin değilim) o yüzden böyle lefort 2+ bsso bunu normal gözükmesine yardımcı olur anca
Adam pubg oyuncusu umursamaz bile knk çeneyi ondan böyle klasik hardmaxxleri yaptırmış geçmiş işteçene ameliyatları herkesin götünün yiyebiliceği şeyler değil
çok zor bi süreci olmayabilir belki ama çok fazla korkulan bi şey direkt kafatasını değiştiriyolar çünkü
aynı zamanda çenenin önemi trde bilinmiyo bu adam nerden bilebilir çenenin önemini amk bilse sakallarını falan uzatıp biraz fixlemeye çalışırdı
Lefortlar çok korkutucu. Beni en basit surgeryler bile endişelendiriyor knkçene ameliyatları herkesin götünün yiyebiliceği şeyler değil
çok zor bi süreci olmayabilir belki ama çok fazla korkulan bi şey direkt kafatasını değiştiriyolar çünkü
aynı zamanda çenenin önemi trde bilinmiyo bu adam nerden bilebilir çenenin önemini amk bilse sakallarını falan uzatıp biraz fixlemeye çalışırdı
beni estetik işlemler değilde estetik işlemden sonra yüzün hasar alması endişelendiriyo bilmiyom değişik bi fobim varLefortlar çok korkutucu. Beni en basit surgeryler bile endişelendiriyor knk
Benim şuan Burun kırıldı bugün bende korkuyon knk darbe alır diyebeni estetik işlemler değilde estetik işlemden sonra yüzün hasar alması endişelendiriyo bilmiyom değişik bi fobim var
mesela yaptırdım burun estetiğini yüz üstü yere düştüm öyle bi panik olurum ki anlatamam
direkt lefort falan yaptırsam düştüğüm gibi stresten bayılırım gibi geliyo
olm inanılmaz korkunç amk benim burnum kırılsa 3 ay sırt üstü cin gibi yatarım yastıktan falan sakınırım burnuBenim şuan Burun kırıldı bugün bende korkuyon knk darbe alır diye
Kanka bide bana sor aminakoyim Burun kemeri falan büyüdü lanet olsunolm inanılmaz korkunç amk benim burnum kırılsa 3 ay sırt üstü cin gibi yatarım yastıktan falan sakınırım burnu
burnum kırıldı ayağına rhino çaksanaKanka bide bana sor aminakoyim Burun kemeri falan büyüdü lanet olsun
harbi amk pubg mobile oynuyo oyunu sadece kürtler ve araplar oynuyoAdam pubg oyuncusu umursamaz bile knk çeneyi ondan böyle klasik hardmaxxleri yaptırmış geçmiş işte
yüzün öne gelişimi iyiyse burun kemeri daha güzel duruyo bence btwKanka bide bana sor aminakoyim Burun kemeri falan büyüdü lanet olsun
Yaş yetmiyo aq bide rhinoluk kadar bı burnum yokburnum kırıldı ayağına rhino çaksana
AMK ADAM TİKTOKTA BİG BABY EYE FİLTRESİNE DONMUSAlın bakın bu bonemasse rhino çakmış göz içinde birşeyler var gibi duruyor sonuç ne olmuş.
komikmi?ANANİSİKM![]()
Evet komikkomikmi?
Adamin senden daha fazla bonemassi var çingeminAlın bakın bu bonemasse rhino çakmış göz içinde birşeyler var gibi duruyor sonuç ne olmuş.
Oğlum bu lağıma dönmüş suratla başkalarını eleştirmek senin ne haddine anasının klitorisini koparttigimKanka maxillada recessed gariban gibi duruyor canım abim benim![]()
konuşma orospu çocuğu o ananı yerden yere vururum 2 senedir aynı lafi geveliyo aminoğluOğlum bu lağıma dönmüş suratla başkalarını eleştirmek senin ne haddine anasının klitorisini koparttigim
Babandan çok boneamasim var aminoglu kudurmaya devam et 5'7Adamin senden daha fazla bonemassi var çingemin
Deliriyorum gülmektenBabandan çok boneamasim var aminoglu kudurmaya devam et 5'7
ragebaite devam et kanka çok gülüyorumDeliriyorum gülmekten
Geçen sene discordda+burada seni kevgire çevirdik oğlum ne çabuk unuttun çakma chico senikonuşma orospu çocuğu o ananı yerden yere vururum 2 senedir aynı lafi geveliyo aminoğlu![]()
Ortalama bir kadın ile ayni bonemass ve kafatası boyutuna sahipsin turuncu saçlarını ve ananin amindaki turuncu kılları döllerimle beyaza bürürümBabandan çok boneamasim var aminoglu kudurmaya devam et 5'7
Kaç yaşına gelmişsin hala burda takılıyorsun yazık aq. Beyin nöronlarıni siktigim geçen sene burda yoktum bile aminakoyimGeçen sene discordda+burada seni kevgire çevirdik oğlum ne çabuk unuttun çakma chico seni
Ortalama bir kadın ile ayni bonemass ve kafatası boyutuna sahipsin turuncu saçlarını ve ananin amindaki turuncu kılları döllerimle beyaza bürürüm