D
Deleted member 182950
Banned
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ÖNCEKİ HALİN DAHA İYİYDİ AMKoğlum kaç haftadır htn yüzümü saklıyodum biraz ödemim vardı onlarıda attım suan subforum trnin en iyilerindenim sizde enai gibi inanıp bide shop falan yaptınız uğraştınız PUQHAIQJWIQJAQ iqmaxleyin aga ilk
Lan oğlum o üvey abimdi View attachment IMG_0272.jpegÖNCEKİ HALİN DAHA İYİYDİ AMK
ABİN FİLAN DEĞİLDİ SENSİN O AMK DELÜZYONELİLan oğlum o üvey abimdi View attachment 4553690
Tmm benimABİN FİLAN DEĞİLDİ SENSİN O AMK DELÜZYONELİ
Makeupmaxxed hltbyle lmtnnin dillere destan ilişkisi
makeupfrauded balıketli ltb
Hayatında kız eli tutmamıs makeupcel diyorMakeupmaxxed hltbyle lmtnnin dillere destan ilişkisi
Asmimcokpardon ahh languageoğlum kaç haftadır htn yüzümü saklıyodum biraz ödemim vardı onlarıda attım suan subforum trnin en iyilerindenim sizde enai gibi inanıp bide shop falan yaptınız uğraştınız PUQHAIQJWIQJAQ iqmaxleyin aga ilk

Böyle kızların elini bende tutabiliyom knk tercih meselesi sırf sevgilim oldu demek için ltblerle takılmaya devamHayatında kız eli tutmamıs makeupcel diyor
sen anca kendi sikini tutarsın aga kusura bakmada kolpa atma kız eli falan tutmadım 7/24 subforumdasınBöyle kızların elini bende tutabiliyom knk tercih meselesi sırf sevgilim oldu demek için ltblerle takılmaya devam
suan subforum trnin en iyilerindenim
Tuttum demiyom ztn istesem böyleleriyle tutarım diyorumsen anca kendi sikini tutarsın aga kusura bakmada kolpa atma kız eli falan tutmadım 7/24 subforumdasın
Tutamazsın knkTuttum demiyom ztn istesem böyleleriyle tutarım diyorum
stacy

not even mumbaiÜlkenin %90 ni ztn boyle yarrak kafali bide kizi buraya atmis senin aklini sikim
Ülkenin %90ı böyle ama hala hayatında 1 kız eli bile tutamadın ahhÜlkenin %90 ni ztn boyle yarrak kafali bide kizi buraya atmis senin aklini sikim

Zario larplasak tutar mıyız knk ne diyosunÜlkenin %90ı böyle ama hala hayatında 1 kız eli bile tutamadın ahh![]()
Ne alaka şimdi bu yanıttan ne kadar low iq olduğun belli ayrıca sen istesende zario larplayamazsın sandığın kadar kolay değilZario larplasak tutar mıyız knk ne diyosun
Kendi uğraşamayınca yancılarını çağırdı@Atsizz şu eşcinsel ilgi arıyo yine deliklerini doldursana ya
zario larplamak yetenekmi yarrramNe alaka şimdi bu yanıttan ne kadar low iq olduğun belli ayrıca sen istesende zario larplayamazsın sandığın kadar kolay değil
evet iqless kankam o videoları seçmek şarkıyı uydurmak profesyonel şekilde yapmak yetenek ve zeka ister ama sizde o kapasite yokzario larplamak yetenekmi yarrram
Foruma ilk girdiğinde nası kilo vercem diyodu meğer fakemiş her şey planının bi parçasıymış marlon interneti kandırdıoğlum lavuğun her şeyi fake aq hayatı yalan
fena düştük tuzağaForuma ilk girdiğinde nası kilo vercem diyodu meğer fakemiş her şey planının bi parçasıymış marlon interneti kandırdı
sen anca kendi sikini tutarsın aga kusura bakmada kolpa atma kız eli falan tutmadım 7/24 subforumdasın
Ula orospun evladi milletin kzika fotoraf cekiliyon buraya sikiyom diye atiyon anca o larp hesabindaki ssleri sikersin sen (biraz da sovme sansim oldugunu farkettim aminacaktigimin zihinsel engellisi bu tip 20 30 kiz arkadasim var hepsinin sana benzer 100 erkek tanidigi cikiyo kibarligi ask saniyonuz senin o curumus zihnini sikerim birdaha buraya adim atma anana guvercin tekmesi basmami istemiyosan)(edit2: CL4ZAININ BUYUK HIKAYESI
Ya yarrak okul tatil olmadan once bi kiz reddettim hoslaniyomus benden sen bu forumun hepsinin truecell oldugunu mu saniyon 2-3 dangalak haricÜlkenin %90ı böyle ama hala hayatında 1 kız eli bile tutamadın ahh![]()
senin zeka seviyesiBeyler jpege rat fln yukleniyomu acaba bence troll manasinda bizi yicek
LAN RESUL NAPIYON LAN BURDAoğlum kaç haftadır htn yüzümü saklıyodum biraz ödemim vardı onlarıda attım suan subforum trnin en iyilerindenim sizde enai gibi inanıp bide shop falan yaptınız uğraştınız PUQHAIQJWIQJAQ iqmaxleyin aga ilk
Feci satış yediler aqsenin zeka seviyesi View attachment 4553838
@Resistance. Tr subforumun yüzünün%80ini görmüşsündür top kaça giriyooğlum kaç haftadır htn yüzümü saklıyodum biraz ödemim vardı onlarıda attım suan subforum trnin en iyilerindenim sizde enai gibi inanıp bide shop falan yaptınız uğraştınız PUQHAIQJWIQJAQ iqmaxleyin aga ilk
Yaw teldeyim useniyom yukari çıkmaya ama mtn idi snrsm tam hatırlamıyorum@Resistance. Tr subforumun yüzünün%80ini görmüşsündür top kaça giriyo![]()
Tr nin en iyileriyim ne amk laoğlum kaç haftadır htn yüzümü saklıyodum biraz ödemim vardı onlarıda attım suan subforum trnin en iyilerindenim sizde enai gibi inanıp bide shop falan yaptınız uğraştınız PUQHAIQJWIQJAQ iqmaxleyin aga ilk
Demi sen varjenTr nin en iyileriyim ne amk la