Lütfen Tavsiye?

must4w0rn

must4w0rn

Iron
17784428705168144125463958629498
zoratenin 3.ay + cild bakım yaş 14 ,1 sene içerisinde hgh kullanmayi düşünüyorum kendimi geliştirmek için neler yapmalıyım beslenmeyi duzeltmeye çalışıyorum ama bazen genede sağlıksiz beslendiğim oluyor boy 170
17784428502845940446359980636810

Attachments

• 17784428324548299941795727727362.jpg
    17784428324548299941795727727362.jpg
    2.6 MB · Views: 0
  • +1
Reactions: Kayra139, kerme99, Trenmaxx1 and 1 other person
View attachment 5038757zoratenin 3.ay + cild bakım yaş 14 ,1 sene içerisinde hgh kullanmayi düşünüyorum kendimi geliştirmek için neler yapmalıyım beslenmeyi duzeltmeye çalışıyorum ama bazen genede sağlıksiz beslendiğim oluyor boy 170 View attachment 5038753
Kanka cok tavsiye veremem kb bakim fln disinda ilaclara dair cok bilgim yok ama seneye tekrar ascendleyince buraya ugra yada bana yaz
Temel denicek seyler ztn yag oranini dusur kilo ver spor yap

• +1
Reactions: Kayra139 and Trenmaxx1
postu sil çabuk bi admine yaz ilerde sıkıntısını çekme , zoretanine devam et 7. ayda fln baya temizlenir yüzün gh işi kumar gibi kişiden kişiye değişiyor git kaşlarını kirpiklerini uzat düzenle kilo ver. başka yapacağın bişey yok ama dediğim gibi çabuk sildir postu

• +1
Reactions: Topkra, stacyworshipper, Gordon Freeman and 4 others
yine birileri doxxlanmış amg

• +1
  • JFL
Reactions: sub3humanrope, Deleted member 160098, stacyworshipper and 1 other person
View attachment 5038757zoratenin 3.ay + cild bakım yaş 14 ,1 sene içerisinde hgh kullanmayi düşünüyorum kendimi geliştirmek için neler yapmalıyım beslenmeyi duzeltmeye çalışıyorum ama bazen genede sağlıksiz beslendiğim oluyor boy 170 View attachment 5038753
çoğu kişi kilo ver demiş ama kilo vermeyr çalışmanı önermem gelişim çağındasın kalori açığı bırakmam gelişimini kötü etkileyebilir belki boyun eksik kalır yada kemik yapın tam gelişmez bu yüzden yediklerine dikkat et sağlıklı beslen ama kalori açığıda bırakma bi 17-18 yaşına gelene dek kilo vermeye çalışma

Last edited:
  • Ugh..
  • +1
Reactions: Deleted member 160098, Topkra and stacyworshipper
çoğu kişi kilo ver demiş ama kilo vermeyr çalışmanı önermem gelişim çağındasın kalori açığı bırakmam gelişimini kötü etkileyebilir belki boyun eksik kalır yada kemik yapın tam gelişmez bu yüzden yediklerine dikkat et sağlıklı beslen ama kalori açığıda bırakma bi 17-18 yaşına gelene dek kilo vermeye çalışma
Kerme 99 ne diyon yarram sen

• JFL
Reactions: yigittsaint, Topkra, stacyworshipper and 2 others
14sen accutane kullanma tazoretene krem geç

• JFL
Reactions: maarda
Kanka herşey cope dinleme şunları

• JFL
Reactions: Naughty America, Topkra and Gordon Freeman
Gördüğüm en ilginç yüz şekli olabilir
Veya açıdan öyle duruyodur bilemedim

• +1
Reactions: Naughty America and Gordon Freeman
  • JFL
  • +1
Reactions: Simeon189, yigittsaint, sub3humanrope and 2 others
overrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:feelswhy::feelswhy::feelswhy::feelswhy:

Bu tip ne ak oglu.over🤣

• JFL
  • +1
Reactions: sub3humanrope, Naughty America, kullancı1998572619 and 3 others
asıl yağlı olursan vücut östrojen üretir amk ne yaşıyon adama yalan yanlış bilgi verme amk

• +1
Reactions: Naughty America
Gördüğüm en ilginç yüz şekli olabilir
Veya açıdan öyle duruyodur bilemedim
çocuğun yüz şekli elmas kankaa ya :forcedsmile: @resistance @Resistance.

postu sil çabuk bi admine yaz ilerde sıkıntısını çekme , zoretanine devam et 7. ayda fln baya temizlenir yüzün gh işi kumar gibi kişiden kişiye değişiyor git kaşlarını kirpiklerini uzat düzenle kilo ver. başka yapacağın bişey yok ama dediğim gibi çabuk sildir postu
abi neden sileyimki

nasıl silecem

• JFL
  • +1
Reactions: yigittsaint, sub3humanrope and Topkra
zenginlerin böyle niş hobileri olabilir
Zenginler evde oturup 31 çekmek ve ifşaların sslerini almak dışında bişeylerde yapardı ama :unsure:

mk sen recaimisin bannerda niye düşünen kedi var