İNTİKAM VAKTİ
Banned
D3 de olduğu gibi bundada overdose yaparsak ekstra faydalar görebilir miyiz @MogEater @maarda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ben her gece 1 hap atıyom umarım yanlıs birsey yapmiyorumdur amk sen diyince boyle birsey yaptııgım aklıma geldiD3 de olduğu gibi bundada overdose yaparsak ekstra faydalar görebilir miyiz @MogEater @maarda
Kalbin güçsüzse kalp çarpıntısı krizi geçirebilirsin amacın ölmekse overdosela her gün sonucuna ulaşırsın zaten ne için overdose yapmayı düşünüyorsunki amk azıcık bi araştırsan öğreniceksin sorduğun sorunun cevabını.D3 de olduğu gibi bundada overdose yaparsak ekstra faydalar görebilir miyiz @MogEater @maarda
200 mg falandır ölmezsin merak etme fazla doz değil zatenben her gece 1 hap atıyom umarım yanlıs birsey yapmiyorumdur amk sen diyince boyle birsey yaptııgım aklıma geldi
Eksikliğin yoksa cope fazla işe yaramaz böbrek ağrısı dışındad3'de overdose atmanın ne faydası car
Salak değilsen yapmamalısın uzun uzun anlatmıyacam ama overdose falan steroid kullanmıyon kanka mineral bu fazlasına gerek yok gerektiği kadar al yeterD3 de olduğu gibi bundada overdose yaparsak ekstra faydalar görebilir miyiz @MogEater @maarda
Testo artışı havucun büyümesid3'de overdose atmanın ne faydası car
Kalbin güçsüzse kalp çarpıntısı krizi geçirebilirsin amacın ölmekse overdosela her gün sonucuna ulaşırsın zaten ne için overdose yapmayı düşünüyorsunki amk azıcık bi araştırsan öğreniceksin sorduğun sorunun cevabını.
D3 te böyle avantajlar oluyor belkide mg dede olur diye düşündüm ama kalp sıkıntı ciddenTesto artışı havucun büyümesi
Havucun büyümesi kan akışı, sağlık(mide organlar vb.) ve psikolojide etkili yani diyelim sikin 17-18 cm normal sen sağlıklı 0 stres yapıyorken ama bu saydığın problemlerden dolayı kan akışı yavaşlar yada cinsel istek azalır ondan dolayıda sikin iner zaten genetik bu sikin uzaması, uzamasına yardımcı olabilecek olsan bile bu yaşta değil 7-8 yaşından ergenliğe kadar düzenli aldığın takviyeler etkiliyorsa etkiler.D3 te böyle avantajlar oluyor belkide mg dede olur diye düşündüm ama kalp sıkıntı cidden
Testo artışı havucun büyümesi