Magnezyum overdose?

İNTİKAM VAKTİ

İNTİKAM VAKTİ

Banned
D3 de olduğu gibi bundada overdose yaparsak ekstra faydalar görebilir miyiz @MogEater @maarda

• JFL
Reactions: Auchelius
D3 de olduğu gibi bundada overdose yaparsak ekstra faydalar görebilir miyiz @MogEater @maarda
ben her gece 1 hap atıyom umarım yanlıs birsey yapmiyorumdur amk sen diyince boyle birsey yaptııgım aklıma geldi

Kalbin güçsüzse kalp çarpıntısı krizi geçirebilirsin amacın ölmekse overdosela her gün sonucuna ulaşırsın zaten ne için overdose yapmayı düşünüyorsunki amk azıcık bi araştırsan öğreniceksin sorduğun sorunun cevabını.

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ
d3'de overdose atmanın ne faydası car

• +1
ben her gece 1 hap atıyom umarım yanlıs birsey yapmiyorumdur amk sen diyince boyle birsey yaptııgım aklıma geldi
200 mg falandır ölmezsin merak etme fazla doz değil zaten

• +1
Reactions: atess
Salak değilsen yapmamalısın uzun uzun anlatmıyacam ama overdose falan steroid kullanmıyon kanka mineral bu fazlasına gerek yok gerektiği kadar al yeter

• +1
Reactions: why not me?, İNTİKAM VAKTİ and Serialsuicide
Kalbin güçsüzse kalp çarpıntısı krizi geçirebilirsin amacın ölmekse overdosela her gün sonucuna ulaşırsın zaten ne için overdose yapmayı düşünüyorsunki amk azıcık bi araştırsan öğreniceksin sorduğun sorunun cevabını.
Testo artışı havucun büyümesi
D3 te böyle avantajlar oluyor belkide mg dede olur diye düşündüm ama kalp sıkıntı cidden

• +1
Reactions: Auchelius
D3 te böyle avantajlar oluyor belkide mg dede olur diye düşündüm ama kalp sıkıntı cidden
Havucun büyümesi kan akışı, sağlık(mide organlar vb.) ve psikolojide etkili yani diyelim sikin 17-18 cm normal sen sağlıklı 0 stres yapıyorken ama bu saydığın problemlerden dolayı kan akışı yavaşlar yada cinsel istek azalır ondan dolayıda sikin iner zaten genetik bu sikin uzaması, uzamasına yardımcı olabilecek olsan bile bu yaşta değil 7-8 yaşından ergenliğe kadar düzenli aldığın takviyeler etkiliyorsa etkiler.

• +1
caffeine overdose dusunuyorum