mahcubiyet

IlI

IlI

vulnerabilities coming from you are my priorities
hayatta bi boka sap olamadim su saatten sonra sub5 olsam ne chad olsam ne soguk yurt odasinda tek basimayim sanal kumardan ailesinin evini arabasini yiyip intihar eden lavuktan daha mahcup hissediyorum kendimi

okulu birakip sanayide ise girecem galiba benim adhdli beynim fazlasini haketmiyor

• So Sad
  • Hmm...
  • +1
Reactions: fury31, Thrill, meert and 9 others
1 haftadir dus almiyorum sakalimi kesmiyorum bugun yemekhanede dis gorunusumle tasak gectiler amk 😂

• So Sad
  • +1
Reactions: Thrill, meert, Deleted member 310923 and 3 others
allah kimseyi yurda düşürmesin cehennemden beter

• +1
Reactions: ascendantwill, Deleted member 98741, Serialsuicide and 8 others
allah kimseyi yurda düşürmesin cehennemden beter
kurdistan bile aglayan emoji birakiyo oyle bi hale dustum
adhd cehennmiyle muhendislik okumak imkansiz copcu falan olcam bu gidisle

• JFL
  • +1
  • So Sad
Reactions: meert, Deleted member 310923, stacyworshipper and 3 others
hayatta bi boka sap olamadim su saatten sonra sub5 olsam ne chad olsam ne soguk yurt odasinda tek basimayim sanal kumardan ailesinin evini arabasini yiyip intihar eden lavuktan daha mahcup hissediyorum kendimi
mis gibi motivasyon işte çalış

• +1
Reactions: meert and Deleted member 310923
dersler nasıl

• +1
Reactions: meert and Deleted member 310923
ilac almıyon mu

• +1
  • Hmm...
Reactions: meert, Deleted member 310923 and Serialsuicide
Bu devirde Selank, Semax, Adderal almıyorsan ADHD'yi değil cahilliğini suçla :lul:

• +1
Reactions: Deleted member 277275, meert, Deleted member 310923 and 3 others
Last edited:
  • +1
Reactions: meert, Deleted member 310923 and Deleted member 307488
kral norveçtemiyiz senin gibi amk
Norveç'te değilim Norveç'te yaşamıştım ve Türkiye'de bir şekilde bulursunuz bunlar öyle bulunamayan şeyler değil

• +1
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: Deleted member 277275, maarda, meert and 2 others
  • +1
Reactions: Deleted member 310923 and Deleted member 307488
Norveç'te değilim Norveç'te yaşamıştım ve Türkiye'de bir şekilde bulursunuz bunlar öyle bulunamayan şeyler değil
Adderal Türkiye'de nasıl bulcan amk

Last edited:
  • +1
  • Hmm...
Reactions: meert, Deleted member 310923 and Deleted member 307488
  • JFL
  • +1
Reactions: meert, Deleted member 310923, Serialsuicide and 1 other person
  • JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 98741, Deleted member 310923 and Deleted member 307488
Knk öncelikle telegrama giriyosun..
olm öyle telegram kanallarını naısl buluyonuz amk @kurdistan da demedi şunu uyuşturucu buluyodu pezevenk

• +1
Reactions: meert and Deleted member 307488
1 haftadir dus almiyorum sakalimi kesmiyorum bugun yemekhanede dis gorunusumle tasak gectiler amk 😂
IMG 3883

• JFL
Reactions: -BayHarbourButcher
olm öyle telegram kanallarını naısl buluyonuz amk @kurdistan da demedi şunu uyuşturucu buluyodu pezevenk
Kurdistan attı bana ztnde %90 ı dolandırıcıdır zaten knk uğraşma hiç o meşhur sarjor 800 kardesim olayından sonra başkalarınada yazdım hepsi aynı şeyleri söylüyor, ben almadan düşündüm bayada her türlü dolandırılma riski var elden vercem dese bile adam hiç gelmeyebilir ya da bıçakla silahla falan gelip zorla alabilir parayı, ibandan atınca direkt engelleyedebilir ben risk aldım olmadı yapacak bıse yok

• +1
Reactions: Serialsuicide and maarda
Tr de alabiliriz aq guide gelsin
cidden adhd varsa git psikriyatiye recete al al eczaneden (zor bulunuyo biraz)
adhd yoksa alsan bi sike yaramıcak zaten üstüne 3 katı fiyata alcan + dolandırılabilirsin

• Hmm...
  • +1
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, Deleted member 307488, kurdistan and 1 other person
adhd yoksa alsan bi sike yaramıcak zaten üstüne 3 katı fiyata
Kırmızı reçeteli psikiyatri ilaçları sicile işliyor

• Hmm...
Reactions: kurdistan
  • +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 251512, Deleted member 98741, Deleted member 310923 and 4 others
adhd yoksa alsan bi sike yaramıcak zaten üstüne 3 katı fiyata alcan + dolandırılabilirsin
aksine daha çok işe yaraması gerekmiyo mu normal adhdsi olmayan bi insanın dopamin sistemi adhdsi olan birine göre daha iyi çünkü
metilfenidat dopamin geri alınım inhibitörü zaten normal biri kullanırsa daha fazla verim almaz mı

• +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 98741, Deleted member 310923, maarda and 3 others
aksine daha çok işe yaraması gerekmiyo mu normal adhdsi olmayan bi insanın dopamin sistemi adhdsi olan birine göre daha iyi çünkü
metilfenidat dopamin geri alınım inhibitörü zaten normal biri kullanırsa daha fazla verim almaz mı
işe yaramasa drug abbuse olmz ztn

• +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 310923, maarda, susisesi and 3 others
  • JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 98741, Deleted member 310923, maarda and 2 others
aylarca aradıktan sonra bizzat kendim denedim bi sike yaramıyor,buradakiler telefon bağımlısı olduğu için ilah tier drug falan sanıyor atacaklar tüm ders calısma istekleri gelecek 9 saat focus yks yapcaz bra normieler enayi bi biz akıllıyız amınagoyimm d:d
Beynin dopamin ve norepinefrin seviyelerine aşırı hassas ve adhdsi olmayan birinde zaten bu seviyeler optimum düzeyde,sen bunun üstüne çıktığında olacak tek şey zarar (yerkes dodson law)
Amy arnstenin pfc nöronları üzerindeki çalışmalarına bak dopamin seviyen çok az arttığında bile nöronun içinde iyon kanalları vs. kapanıyor araştırmaları tam olarak hatırlamıyorum ama aşırı hassas olduklarına karşı kanıt

Ayrıca hyper focus her zaman iyi birşey değil ki senin beynin zaten normal çalıştığını ele alırsak çok boktan birşey,bilişsel esnekliği tamamen yok ediyor WCST testlerine bak test içinde kurallar hep ve aniden değişiyor ve hyper focus kişilerin önceki kurallara kitlenip kaldığı görülüyor,örnek olarak ders calısırken bi soruyu çözemedin yada bir cümle okudun aklına birşey geldi geri kalan 1 saat boyunca sadece orada takılı kalabilirsin
1768079098156

• +1
  • Love it
Reactions: -BayHarbourButcher, Thrill, Deleted member 310923 and 4 others
[
aylarca aradıktan sonra bizzat kendim denedim bi sike yaramıyor,buradakiler telefon bağımlısı olduğu için ilah tier drug falan sanıyor atacaklar tüm ders calısma istekleri gelecek 9 saat focus yks yapcaz bra normieler enayi bi biz akıllıyız amınagoyimm d:d

Beynin dopamin ve norepinefrin seviyelerine aşırı hassas ve adhdsi olmayan birinde zaten bu seviyeler optimum düzeyde,sen bunun üstüne çıktığında olacak tek şey zarar (yerkes dodson law)
Amy arnstenin pfc nöronları üzerindeki çalışmalarına bak dopamin seviyen çok az arttığında bile nöronun içinde iyon kanalları vs. kapanıyor araştırmaları tam olarak hatırlamıyorum ama aşırı hassas olduklarına karşı kanıt

Ayrıca hyper focus her zaman iyi birşey değil ki senin beynin zaten normal çalıştığını ele alırsak çok boktan birşey,bilişsel esnekliği tamamen yok ediyor WCST testlerine bak test içinde kurallar hep ve aniden değişiyor ve hyper focus kişilerin önceki kurallara kitlenip kaldığı görülüyor,örnek olarak ders calısırken bi soruyu çözemedin yada bir cümle okudun aklına birşey geldi geri kalan 1 saat boyunca sadece orada takılı kalabilirsin
View attachment 4525697
Knk ben dopamin artırmak için pramipeksol alıyorum nasıl sence

• +1
Reactions: Deleted member 310923, Orcairis and maarda
şey dimi beyler jewler bizi engelliyor
yalan araştırma bunlar
sadece ritalin at ve yks fulle dostum tıp öğrencisi komsu bile kullanıyomus

• +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 98741, -BayHarbourButcher, susisesi and 5 others
Knk ben dopamin artırmak için pramipeksol alıyorum nasıl sence
niye alıyosun ki amk,beynine sahte dopamin sokuyosun doğal üretim döngüsünü bozabilirsin
bide o ilac dürtü kontrolünü cok fena sikiyor diye biliyorum ama sadece biliyorum yanlıs hatırlıyo da olabilirim

• +1
Reactions: susisesi, Deleted member 310923, Fridx and 3 others
niye alıyosun ki amk,beynine sahte dopamin sokuyosun doğal üretim döngüsünü bozabilirsin
bide o ilac dürtü kontrolünü cok fena sikiyor diye biliyorum ama sadece biliyorum yanlıs hatırlıyo da olabilirim
Çok fena skmiyor aslında kötü herhangi bir etkisini görmedim ben dopamin için alıyorum sadece

• +1
Reactions: maarda, Deleted member 310923, kurdistan and 1 other person
olarak ders calısırken bi soruyu çözemedin yada bir cümle okudun aklına birşey geldi geri kalan 1 saat boyunca sadece orada takılı kalabilirsin
Bu bende zaten vardı aq en son ne zaman ders çalışıyodum hatırlamıyomda çalışıyorken bi soru çözemeyince aklım kalıyodu diğer soruları okurken anlamıyodum kafam kaldıgı icin mal mıyım ben şimdi

• +1
Reactions: maarda, Deleted member 310923, Fridx and 1 other person
Almayin olum almayin sikiniz mikinkz kalkmaz he yakisirmi erkek adama

• JFL
  • +1
Reactions: Atsizz, Deleted member 310923, Deleted member 251512 and 2 others
Çok fena skmiyor aslında kötü herhangi bir etkisini görmedim ben dopamin için alıyorum sadece
kanka kesin addict olcan ya

• +1
Reactions: Deleted member 310923 and Fridx
zaten hissedemezsin hemen,ama beynine dışarıdan dopamin sokuyosun ki buda beynindeki dopamin üretiminin bozulmasıyla sonuclanacak büyük ihtimalle,doz ne kadar
Bu bende zaten vardı aq en son ne zaman ders çalışıyodum hatırlamıyomda çalışıyorken bi soru çözemeyince aklım kalıyodu diğer soruları okurken anlamıyodum kafam kaldıgı icin mal mıyım ben şimdi
bu baya yaygın aslında galiba,ismini duydum da hiç arastırmadım ders calıscak olursan bakarsın knk

• +1
  • Love it
Reactions: Serialsuicide, Orcairis, meert and 2 others
zaten hissedemezsin hemen,ama beynine dışarıdan dopamin sokuyosun ki buda beynindeki dopamin üretiminin bozulmasıyla sonuclanacak büyük ihtimalle,doz ne kadar
beyin dışardan dopamin aldığı için artık basit dopamin kaynakları gereken dopamini sağlayamamaya başlıyomuş
tatmin edici dopamin için artık kumar uyuşturucu gibi şeylere yönelim sağlanıyomuş baktım biraz şimdi

• Woah
  • +1
Reactions: Orcairis and meert
beyin dışardan dopamin aldığı için artık basit dopamin kaynakları gereken dopamini sağlayamamaya başlıyomuş
tatmin edici dopamin için artık kumar uyuşturucu gibi şeylere yönelim sağlanıyomuş baktım biraz şimdi
@meert hangi markayı kullanıyosun

• +1
Reactions: meert
Bırakırım o zaman amk gerek yok ya

• +1
Reactions: Orcairis and kurdistan
Bırakırım o zaman amk gerek yok ya
düşük dozda prolaktin için kullanabilirsin eğer yüksekse amı götü dağıtcağını sanmıyom düşük doz alıyosan

• +1
Reactions: meert
düşük dozda prolaktin için kullanabilirsin eğer yüksekse amı götü dağıtcağını sanmıyom düşük doz alıyosan
0.25mg alıyorum rahatlamamı sağlıyor özzgüven veriyor hissediyorum net bir şekilde

• +1
Reactions: kurdistan

View attachment 4525697
1-Smith, M. E., Farah, M. J. (2011). Are prescription stimulants “smart pills”? Psychological Bulletin.

2-Cools, R., D’Esposito, M. (2011). Inverted-U–shaped dopamine actions on human working memory and cognitive control. Biological Psychiatry.

3-Arnsten, A. F. T., Li, B. M. (2005). Neurobiology of executive functions: catecholamine influences on prefrontal cortical functions. Biological Psychiatry.

4-Ilieva, I. P., Farah, M. J. (2013). Cognitive enhancement by drugs: What are the benefits and risks? Current Opinion in Psychiatry.

5-Advokat, C. (2010). What are the cognitive effects of stimulant medications? Journal of Attention Disorders.

TLDR: Sırasıyla kaynaklar neye cevap veriyor

1-“Sağlıklı bireylerde stimulantlerin hiçbir bilişsel etkisi yoktur” iddiasına cevap

2-“Normal beyinde dopamin zaten tek bir optimum seviyededir” iddiasına cevap

3-“Arnsten çalışmaları normal dozlarda PFC’nin kapandığını gösteriyor” iddiasına cevap

4-“Hyperfocus otomatik olarak bilişsel esnekliği bozar” iddiasına cevap

5-“Normal bireylerde kısa veya uzun vadede performans artışı olmaz” iddiasına cevap

Bir sen zekisin değil mi amk bütün bilimi iki postuyla çürütüp yüzlerce senelik kimyayı sik etti:lul::lul::lul:

Bir dahakine düzgün stack yapar farkı görürsün ne diyeyim, ne doz bilgisi vermişsin ne detaylı bir şekilde aldığın aralığı belirtmişsin:lul:, deneyimin hakkında konuşuyorsan dalyarak gibi yarıda bırakma

• +1
  • Hmm...
  • Ugh..
Reactions: Deleted member 251512, BugraSA, Thrill and 5 others
şey dimi beyler jewler bizi engelliyor
yalan araştırma bunlar
sadece ritalin at ve yks fulle dostum tıp öğrencisi komsu bile kullanıyomus
yks senesi eximin ritalinini denedim ve düzenli olarak her kullandığımda normalden düşük net yaptım

Bence günde 12 saat reels kaydırmaktan dopamin kalmadı ya

• JFL
Reactions: Serialsuicide and IlI
amk cebime 300 tl gecse sinir stres kalmaz adamlar adderal + selenk + semax diyo

• JFL
  • So Sad
  • +1
Reactions: Deleted member 98741, Atsizz, maarda and 3 others
1-Smith, M. E., Farah, M. J. (2011). Are prescription stimulants “smart pills”? Psychological Bulletin.

2-Cools, R., D’Esposito, M. (2011). Inverted-U–shaped dopamine actions on human working memory and cognitive control. Biological Psychiatry.

3-Arnsten, A. F. T., Li, B. M. (2005). Neurobiology of executive functions: catecholamine influences on prefrontal cortical functions. Biological Psychiatry.

4-Ilieva, I. P., Farah, M. J. (2013). Cognitive enhancement by drugs: What are the benefits and risks? Current Opinion in Psychiatry.

5-Advokat, C. (2010). What are the cognitive effects of stimulant medications? Journal of Attention Disorders.

TLDR: Sırasıyla kaynaklar neye cevap veriyor

1-“Sağlıklı bireylerde stimulantlerin hiçbir bilişsel etkisi yoktur” iddiasına cevap

2-“Normal beyinde dopamin zaten tek bir optimum seviyededir” iddiasına cevap

3-“Arnsten çalışmaları normal dozlarda PFC’nin kapandığını gösteriyor” iddiasına cevap

4-“Hyperfocus otomatik olarak bilişsel esnekliği bozar” iddiasına cevap

5-“Normal bireylerde kısa veya uzun vadede performans artışı olmaz” iddiasına cevap

Bir sen zekisin değil mi amk bütün bilimi iki postuyla çürütüp yüzlerce senelik kimyayı sik etti:lul::lul::lul:

Bir dahakine düzgün stack yapar farkı görürsün ne diyeyim, ne doz bilgisi vermişsin ne detaylı bir şekilde aldığın aralığı belirtmişsin:lul:, deneyimin hakkında konuşuyorsan dalyarak gibi yarıda bırakma
Niye gpt attın kaynakları sen bile okumamıssın ben aralarından tek tek bulmaya mi uğraşcam, ki benim attığım araştırma direkt adhdsi olan ve adhdsi olmayan kişilerde ilaçların etkisi yani direkt konu üzerinde araştırma,senin attığın araştırmaların hiçbiri bu amaçla yapılmamış ve alakasız
Gptye benim mesajı atıp bunu çürüt mü yazdın naptın
Neyse konuya ilgim olduğu için üşenmedim tek tek okudum,ve attığın kaynaklar sadece benim argümanımı daha doğru çıkardığı ortaya çıktı,bir daha atmadan önce en azından göz gezdirirsin
https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC3591814/#T3:~:text=Table 3.,Memory and Learning (yine attığım tabloda ki gibi çoğunluğu no effect yada cok kısa süreli etkiler)
"Ancak çok daha büyük örneklemlerle küçük ama potansiyel faydaları ve riskleri ayırt etmek mümkün olabilir." Adamlar fayda var demiyor, varsa bile o kadar küçük ki devasa deneyler yapmadan göremiyoruz diyor,sonuç kısmında dediği tek şey bu ilaçların etkisi o kadar belirsiz ki, iyi bir uyku, egzersiz veya beslenmenin yarattığı etkiden daha iyi olup olmadığını bile bilmiyoruz
-Cools, R., D’Esposito, M. (2011). Inverted-U–shaped dopamine actions on human working memory and cognitive control. Biological Psychiatry.
"high levels of dopamine receptor stimulation in the PFC might be good for cognitive stability but bad for cognitive flexibility."
PFC'de yüksek dopamin seviyesi bilişsel kararlılık için iyi olabilir ama bilişsel esneklik için KÖTÜDÜR.
bilişsel esnekliği tamamen yok ediyor
yukarıda bire bir aynısını dememiş miyim ben aq? sen niye beni destekleyen kaynaklar attın olum en azından 10 cümlelik sonuç kısmını okusaydın amk
diğerlerine bakmayacağım bile boşu boşuna 10 dakikamı çaldın anana tecavüz edeyim senin

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, ascendantwill, Deleted member 98741 and 3 others
Neyse konuya ilgim olduğu için üşenmedim tek tek okudum,ve attığın kaynaklar sadece benim argümanımı daha doğru çıkardığı ortaya çıktı,bir daha atmadan önce en azından göz gezdirirsin
https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC3591814/#T3:~:text=Table 3.,Memory and Learning (yine attığım tabloda ki gibi çoğunluğu no effect yada cok kısa süreli etkiler)
Sen ADHD'si olmayan birisinde hiçbir etkisi olmaz demedin mi amk ? Bazı araştırmalar bunun tersini gösteriyorsa senin dediğini onaylamış olmuyor. Bunun üzerine bir tane drug üzerinden gitmek de saçma, biz 3 tane drug'i kullanmaktan bahsediyoruz (spesifik rutinler içerisinde).
"Ancak çok daha büyük örneklemlerle küçük ama potansiyel faydaları ve riskleri ayırt etmek mümkün olabilir." Adamlar fayda var demiyor, varsa bile o kadar küçük ki devasa deneyler yapmadan göremiyoruz diyor,sonuç kısmında dediği tek şey bu ilaçların etkisi o kadar belirsiz ki, iyi bir uyku, egzersiz veya beslenmenin yarattığı etkiden daha iyi olup olmadığını bile bilmiyoruz
Ben sana zaten mucizevi bir etki yapacak demiyorum normal bir insanda. Ama düzgün bir stack ve rutin Ile verimliliğini basit bir şekilde katlayabilirsin. Aldığın dozaj ve sıklık hakkında sorduğum soruya da yanıt vermemissin, kullandığın stack ve dozajı söylersen etki olmamasının sebebi belli olur zaten.
"high levels of dopamine receptor stimulation in the PFC might be good for cognitive stability but bad for cognitive flexibility."
PFC'de yüksek dopamin seviyesi bilişsel kararlılık için iyi olabilir ama bilişsel esneklik için KÖTÜDÜR.
Düzgün sıklıklarla alıp kullanımını doğru yaparsan bilişsel esnekliği senin dediğin seviyelerde etkilemez aynı şekilde bu yazılan da kullanıcının bunu kullandıktan sonra kısa süreli de olsa daha verimli bir şekilde çalışabileceğini doğruluyor ???
bi sike yaramıyor
Çok boş bir yorum hani:lul:
yukarıda bire bir aynısını dememiş miyim ben aq? sen niye beni destekleyen kaynaklar attın olum en azından 10 cümlelik sonuç kısmını okusaydın amk
diğerlerine bakmayacağım bile boşu boşuna 10 dakikamı çaldın anana tecavüz edeyim senin
Senin dediklerin tamamen yanlış diye bir şey demedim ama attığım kaynagin senin "bir sike yaramıyor" yorumunu doğrulamadıgı kesin
hiçbiri bu amaçla yapılmamış ve alakasız
Spesifik olarak bu amaçla bizim dediğimiz dozaj ve stack kullanılan araştırma bulamazsın zaten, anca genel olarak yapılan araştırmalardan çıkarım yapabiliyorum
araştırmaların hiçbiri bu amaçla yapılmamış ve alakasız
Araştırmada efektif olabileceği yazmış neresi alakasız konuyla
sen bile okumamıssın
Sana kaynaklari yanıt olarak atıyorum diye dışarıda usenmeden okudum

• +1
Reactions: Deleted member 251512, Serialsuicide and meert
Sen ADHD'si olmayan birisinde hiçbir etkisi olmaz demedin mi amk ? Bazı araştırmalar bunun tersini gösteriyorsa senin dediğini onaylamış olmuyor. Bunun üzerine bir tane drug üzerinden gitmek de saçma, biz 3 tane drug'i kullanmaktan bahsediyoruz (spesifik rutinler içerisinde).

Ben sana zaten mucizevi bir etki yapacak demiyorum normal bir insanda. Ama düzgün bir stack ve rutin Ile verimliliğini basit bir şekilde katlayabilirsin. Aldığın dozaj ve sıklık hakkında sorduğum soruya da yanıt vermemissin, kullandığın stack ve dozajı söylersen etki olmamasının sebebi belli olur zaten.

Düzgün sıklıklarla alıp kullanımını doğru yaparsan bilişsel esnekliği senin dediğin seviyelerde etkilemez aynı şekilde bu yazılan da kullanıcının bunu kullandıktan sonra kısa süreli de olsa daha verimli bir şekilde çalışabileceğini doğruluyor ???

Çok boş bir yorum hani:lul:

Senin dediklerin tamamen yanlış diye bir şey demedim ama attığım kaynagin senin "bir sike yaramıyor" yorumunu doğrulamadıgı kesin

Spesifik olarak bu amaçla bizim dediğimiz dozaj ve stack kullanılan araştırma bulamazsın zaten, anca genel olarak yapılan araştırmalardan çıkarım yapabiliyorum

Araştırmada efektif olabileceği yazmış neresi alakasız konuyla

Sana kaynaklari yanıt olarak atıyorum diye dışarıda usenmeden okudum
Guide gelsin o zmn

Guide gelsin o zmn

Baya thread var üzerine oku işte

• +1
Reactions: BugraSA, Orcairis and Serialsuicide
saptırma işte olummm 300 araştırma varsa 250si no effect yada aşırı kısa süreli diyor "ama 1 arastırmada %2 daha etkili bulunmuş :geek::geek:"
bi drug üzerinden de gidilmedi ki? onu nerde okudun senin kendi attığın kaynak bu
Düzgün stack yaparsan bilişsel esneklik bozulmaz diye bir bilimsel veri yok hiçbir kaynakta,Cools & D’Esposito makalesi dopamin manipülasyonu paradoksal sonuçlar doğurur diyor. Yani sen üst üste ilaç bindirdikçe (stack) o 'Ters-U' eğrisinin sağ tarafına kayıyorsun başka bişi değil,dozaj artırmak veya çeşitlendirmek, biyolojik sınırı ortadan kaldırmaz
Ayrıca burda yüzlerce makale varken benim stackim yada dozajım aşırı önemsiz
olum sen aptal mısın okumuyo musun amk utanmadan bilissek esnekliği etkilemez yazmış sırf bu etkisi yüzünden binlerce araştırma ve özel bir kavram türetilmiş amk ha ama üstünde doktora yapmış 30 yıllık tecrübeli araştırmacılar doğru yapmayı bilmiyor sen evde stack yaparak yan etkiden kacıncan dimi amk
anlamadım 30 dakika etkiyi mi argüman olarak sunuyosun? ve evet bi sike yaramıyor 1 haftalık 30 dakikalık etkiler,attığın tablo da onu kanıtlıyor sonuc kısmında bile yazmışlar iyi uykudan bile önemsiz diye direkt metini kopyalayıp attım amk?
sen bu araştırmaların doz deneyi yapılmadan mı yapıldığını sanıyosun,herhangi bi makale okuma yada analiz etme bilgin 0 gptden guide atmaya devam et daha cevap vermeye ugrasmayacağım direkt attığın arastırmalar sana karsı cıkıyor sende karsı biseyler atman gerekirken tek yaptığın sey tamamen deneysel sözler söylemek
"düzgün sıklıkta kullanırsan böyle olmaz"
"bu dozda kullanırsan şöyle olmaz"

• +1
Reactions: Thrill, Deleted member 98741 and Serialsuicide
Bunu okuduktan sonra cevabımı sildim:lul:

:PepeLaugh: gönlünü ne rahat ettiriyorsa ona inan
knk bizim fani beynimizin üstüne çıkmış zihninle bize stacklerin ile alakalı guide ve araştırmalar hazırlar mısın? ulan bilim adamları da ne essek ya binlerce makale yapmıslar hicbirinin de aklına gelmemis "ulan biz bunları niye birlikte kullanıp etkilerini arttırmıyoruz!"
cahil arastırmacıların aksine neyse ki mediums var,bizi bu karanlıktan stackleriyle çıkartacak ve bizi hyper focus dahiler yapacak...

• +1
Reactions: IlI, BugraSA and Thrill

Users who are viewing this thread

Back