mahcubiyet

knk bizim fani beynimizin üstüne çıkmış zihninle bize stacklerin ile alakalı guide ve araştırmalar hazırlar mısın? ulan bilim adamları da ne essek ya binlerce makale yapmıslar hicbirinin de aklına gelmemis "ulan biz bunları niye birlikte kullanıp etkilerini arttırmıyoruz!"
cahil arastırmacıların aksine neyse ki mediums var,bizi bu karanlıktan stackleriyle çıkartacak ve bizi hyper focus dahiler yapacak...
Hicbir yerde seni dahi yapacak diye bir şey demedim ? Götünden demediğim şeyleri sallayıp duruyorsun
bilissek esnekliği etkilemez yazmış
senin dediğin seviyelerde etkilemez
Bundan bunu mu çıkarıyorsun:lul:

Senin dediğin seviyelerde etkilemez = etkilemez

Anlayabiliyorum

Makalelerin sana zıt olan kısımlarını siklemeyip kendi leyhine olan kısımlarını cherrypicking yapmaya devam et, high IQ larplamak için girilen triplere bak amına koyayım :lul:
stacklerin ile alakalı guide ve araştırmalar hazırlar mısın?
Üzerinde derin bilgim olan bir alan değil, bilgim olmadığı alan hakkında guide yazmam; az önce yaptığım gibi bu konuda zaten threadler yazmış olan insanların threadlerini linklerim, ameliyatlar dışında çok aşırı bilgim yok. Sadece tecrübelerime dayanarak konuşuyorum

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Deleted member 251512 and maarda
Bundan bunu mu çıkarıyorsun:lul:

Senin dediğin seviyelerde etkilemez = etkilemez

Anlayabiliyorum

Makalelerin sana zıt olan kısımlarını siklemeyip kendi leyhine olan kısımlarını cherrypicking yapmaya devam et, high IQ larplamak için girilen triplere bak amına koyayım :lul:
iyide hani böyle bisi dersen onun altını doldurman lazım,ben doldurmusum ee senin nerde kaynak "senin dediğin seviyelerde etkilemez" mi amk
dediğim gibi ben hem terimi hemde arastırmacı ismi verdim merak eden onları arastırır bulur ama senin kaynagın yok amk?
bilgim olmadığı alan hakkında guide yazmam; az önce yaptığım gibi bu konuda zaten threadler yazmış olan insanların threadlerini linklerim,
belli bok gibi repbait threadler linkledin ordan anladım zaten

• +1
Reactions: Thrill and ascendantwill
@Mediums @maarda meth kullansam hollow cheekim olur mu

• JFL
Reactions: Deleted member 98741, Serialsuicide and Atsizz

Baya thread var üzerine oku işte
Beyler bu tarz ilaçlar almayın tavsiye etmiyorum beyin kimyasını sikiyorsunuz elibide sonunda benimde bi amcam vardı eczanede çalışan tüm ilaçlara erişimi var adamın hepsini kullandı sonu adam delirdi ve bağımlı hastaneye falanda yatırdılar siz en temizi dis bir etken kullanmayın

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, kurdistan and Serialsuicide
Beyler bu tarz ilaçlar almayın tavsiye etmiyorum beyin kimyasını sikiyorsunuz elibide sonunda benimde bi amcam vardı eczanede çalışan tüm ilaçlara erişimi var adamın hepsini kullandı sonu adam delirdi ve bağımlı hastaneye falanda yatırdılar siz en temizi dis bir etken kullanmayın
MDÖS.SKSMSDLŞSÖSÇSÇD

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 307488, Thrill, Deleted member 251512 and 2 others
@maarda CHADDEN İYİ Mİ BİLCEN AMINA KOYDUGUM HALA HIGH IQ LARPLIYO ADAM CHAD ALOO DÜT DÜT

• JFL
  • Nerd
Reactions: Serialsuicide and Deleted member 307488

Users who are viewing this thread

Back