Sadist
THE LION
Contributor
куколд
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ја не јесм рогатыкуколд
jeс jесја не јесм рогаты
Nije bas pun kurac i reko bi da imaju svoje kvartove gde se drze@FlotPSL koliko ima rusa i ukrajinaca u BG-u, jel pun kurac svugde ili imaju svoje kvartove
Jel su Ukrajinke i Ruskinje dobre pičoke hehe?? Skaču li na srpski kurac ili i dalje mora se plati 50€ pušenjeNije bas pun kurac i reko bi da imaju svoje kvartove gde se drze
Nikad nisam video da je sa Srbinom nekim...Ruski muskarci su jako ruzni btwJel su Ukrajinke i Ruskinje dobre pičoke hehe?? Skaču li na srpski kurac ili i dalje mora se plati 50€ pušenje![]()
realno ove koje su dosle nakon rata su sve srednja klasa, znaci nisu jeftine ali nece ni da idu za nekoga ispod njihovog nivoaJel su Ukrajinke i Ruskinje dobre pičoke hehe?? Skaču li na srpski kurac ili i dalje mora se plati 50€ pušenje![]()
jer ne izlazis napoljeNikad nisam video da je sa Srbinom nekim...
koji copeRuski muskarci su jako ruzni btw
Do sad nisam videoako znas ruski to ti je ogroman plus i da, rado idu za nase
Otkud ti znas da li ja izlazim napolje ili nejer ne izlazis napolje
Sta kenjas druskane?koji cope
vecina Rusa kod nas su e-boy likovi, mnogo ljepse izgledaju od nas ali mi smo vise ogre
vidi seOtkud ti znas da li ja izlazim napolje ili ne
nizi jesu ali su ljepsi od nas, imaju mekse crte lica i uglavnom imaju stila za razliku od nasihSta kenjas druskane?
Sve ruse do sad koje sam video su ispod moje visine i ruzni
ne pljujem ja ni po kom nego kazem kako jeste, ne budi pahuljica lmaoU kojoj fantaziji ti zivis da pljujes po svom narodu me fascinira
Iskreno brate kad vidim koliko visis ovde i koliko larpujes siguran sam da ti cesto izlazis napoljevidi se
Do sada nisam video lepog ruskog muskarcanizi jesu ali su ljepsi od nas, imaju mekse crte lica i uglavnom imaju stila za razliku od nasih
Nisi ti stalno iskren priznajne pljujem ja ni po kom nego kazem kako jeste, ne budi pahuljica lmao
Вагони повнії москалівЛемко то язык будучого! Мій пенісом тіж барз великій, Люблю в ночы вандрувати по Бескідах і трахни інбредних циган в дупу своім славним волошско-русинскым пенісом!
Слава Богу!
Nazi subhuman to Nazi subhuman
So ur still lying anyway retardnot even my meme, faggot
Pa jebem im oca nekulturnog, kako to ovde ne daju pičke a na more ili zapadu odma nađu nekog betabuxxeraNikad nisam video da je sa Srbinom nekim
Bajke. Ja još nisam video Ruskinju/Ukrajinku koju ne bi jebo a da je ispod 30 i kusur, sve onako svetle sa budzama ko napravljene sa pušenje, još njihov jezik i akcenat ajooojZene im nisi nesto
Pa odlučite se vas dvojica jel to može se jebe il ne. Od nekih ruskih incela sam pročitao da Turci lagano smuvaju Ruskinje, što ne bi mogli i miako znas ruski to ti je ogroman plus i da, rado idu za nase
Daj decko nisu u opste lepePa odlučite se vas dvojica jel to može se jebe il ne. Od nekih ruskih incela sam pročitao da Turci lagano smuvaju Ruskinje, što ne bi mogli i mi
Ur grandma sucked Russian soldiers s cocks for freeili i dalje mora se plati 50€ pušenje![]()

stvar ukusa, po meni istočne e.> grkinje > skandi > nemice = balkanke > ostaloDaj decko nisu u opste lepe
10 puta su bolje ove sa zapada po izgledu
teraj se u kurac brony idioteUr grandma sucked Russian soldiers s cocks for free![]()
Tvoya babka sosala sovetskie huiteraj se u kurac brony idiote
moze nego sta nego mozePa odlučite se vas dvojica jel to može se jebe il ne. Od nekih ruskih incela sam pročitao da Turci lagano smuvaju Ruskinje, što ne bi mogli i mi
ko je taj lik?teraj se u kurac brony idiote
Wtf did you draw this lol?We still fuck ur women
View attachment 4210800
@StacySexuaI pa vi ste ga najebali bez zebancije
koristi na cigankama, indijke obozavaju visoke plavooke belceKad dođu filipinke bar ću moći koristit JBW. It is what it is.
@StacySexuaI pa vi ste ga najebali bez zebancije

jebes njih kad ove nase ne dajuKad dođu filipinke bar ćemo moći koristit JBW. It is what it is.

Degenerisani levicari da bog da crkli svi![]()
„Antifašisti Beograda“ pozivaju na osudu skupa „protiv zamene stanovništva“
"Antifašisti Beograda" pozivaju na bojkot skupa koji je najavila organizacija "Narodna patrola" za petak, 24. oktobar, pod nazivom "protiv zamene stanovništva" na Trgu republike u Beogradu od 19 časova.www.danas.rs
@FlotPSL Belgrade is waking up?
View attachment 4231065
broo your german?Degenerisani levicari da bog da crkli svi
Biti levica znaci mrzeti svoj narod
no lol what made u think thatbroo your german?
youre spweaking serbian in this threadno lol what made u think that
Prosečan Srbin teži levici, barem po pitanju imigracije. Boli njega kurac što je sranjkožaca sve više ovdeDegenerisani levicari da bog da crkli svi
Biti levica znaci mrzeti svoj narod
Eugenika bi resila ovo...Prosečan Srbin teži levici, barem po pitanju imigracije. Boli njega kurac što je sranjkožaca sve više ovde
Koja? Lepi da se množe ili pametni? Nema obaEugenika bi resila ovo...
mhm,ima naravnoKoja? Lepi da se množe ili pametni? Nema oba
Ne postoji lepi patriota, to je oksimoron
Ne postoji lepi patriota, to je oksimoron
hey sussy boi every time i scroll down the forum list i see you here what is so important about it?View attachment 4231862
Ok ajde da se smiri autizam na sekund i da se vratimo na temu
Liberali imaju slabu svest i ne bi trebalo da ostavljaju potomstvo
erm nothinghey sussy boi every time i scroll down the forum list i see you here what is so important about it?
okay buderm nothing
Why did u think i was Germanokay bud