Medžuslovjansky / Меджусловјанскы / Ⱞⰵⰴⰶⱆⱄⰾⱁⰲⱝⱀⱄⰽⱐⰹ

anything in rules about this?
  • Exist solely to troll or intentionally disrupt the forum
    • While exaggerated personas may be tolerated, accounts whose primary or only intent is to antagonize others, incite conflict, or undermine the forum’s integrity will face permanent removal.

Realno ovo je dovelo Evropu u kurac kojem je sad
ne, u kurcu smo zbog ateizma, individualizma i materijalizma
Mozda je "nas" po veri mada i ta vera opada ali nije deo naseg naroda
okreni se Hristu
vrv, moje čelo izgleda ovako sa strane :feelswhy::feelswhy:
Side profile emphasizing heavy brow ridge

al nemoj kenjaš da ne bi opleo neku vatrenu tamnoputu aj i ti
kromanjonac
Ma ja volim sve živo, nemam tip. Malo sam slabiji na plave EE ribe al ono.
volim ih i ja ali su krš :forcedsmile::forcedsmile:
Od egzotičnih, najlepše su mi bile Arapkinje (ne znam koje područije, svetle puti ali guste obrve i prelepe krupne almond oči), zapadne Afrikanke i poneka svetla Azijatkinja.
brate najviše od svega mi se sviđa to što su guzate i sisate (Arapkinje i crnkinje)

ni ne pogledam im oči :forcedsmile::forcedsmile:
A najviše jebozovne su mi bile tamnopute kosooke i rasne Nemice/EE. Nemice su rasnije bogami više nego Grkinje imo.
jesu kurac

meni su te zapadne "žene" nekako odurne, djeluju muževno.. a ne volim nešto ni tamnopute Azijatkinje, msm volim i tamnopute i Azijatkinje ali ne oboje :forcedsmile::forcedsmile:
Bio ja na neki kao vašar u Švici i bila neka sisata a mršava kosooka sa crnom bob frizurom, znači ten bukvalno bakar i još namazala neko ulje znači sijala se haos. A ja ko tele buljio u nju brat bratu ma sigurno 5-10 sekundi svaki put kad bi bio blizu nje (napravili smo eye contact 3-4 puta, IOI ??:ogre::ogre: ).
pa ludače što je nisi startovao? :forcedsmile::forcedsmile:
Neću nikad da zaboravim tu Boginju nema šanse
1a4b1dd68599f529bc1e0f4e3fdbdd72.jpg
ovako nešto izgledala
ružno :forcedsmile::forcedsmile: al aj može proći za sex
A najružnije su bile Indijke, tamne Nafri i Somalijke. Al naravno imaš i tu lepe
ne slažem se, meni su sve te koje si pobrojao ljepše od ovog strašila iznad

brate Indijke su toliko underrated a i te Arapkinje garave nisu loše, samo što ima nekih baš ružnih ali prosječne su prelijepe

• +1
Reactions: VohnnyBoy
Hriscantsvo ne moze da bude tacno jer slobodna volja ne postoji
ponavljaš kao NPC jedno te isto

elaboriraj to što tvrdiš, kako ne postoji slobodna volja i zašto to utiče na tačnost religije?

crnje kad otkriju predeterminizam i fatalizam po prvi put

• +1
  • JFL
Reactions: FlotPSL and hopecel
Kako su gloposti

Al ajde da ignroisemo to

are you into logical determinism or causal one?

• +1
Reactions: FlotPSL
ponavljaš kao NPC jedno te isto

elaboriraj to što tvrdiš, kako ne postoji slobodna volja i zašto to utiče na tačnost religije?
Pa ajde da prvo resimo ovo drugo sto si napisao

Po mojoj logici ako slobodna volja ne postoji onda nijedna religija ne može da bude tacna

Zato sto ako je religija koju si izabrao vec bila predodredjena ti zapravo nisi imao kontrolu nad svojom odlukom

Svaka tvoja akcija je takođe predodredjena, pa ni zlo ni dobro u tom slučaju ne mogu zaista da postoje

/

Ali logicno je da ne postoji slobodna volja evo ti prost primer iz pravog zivota

Razdvojeni blizanci generalno biraju iste profesiji u zivotu,imaju slicne ocene i generalno sve slicno rade cak i ako su razdvojeni

• Hmm...
Reactions: hopecel and theRetard

Po mojoj logici ako slobodna volja ne postoji onda nijedna religija ne može da bude tacna

Zato sto ako je religija koju si izabrao vec bila predodredjena ti zapravo nisi imao kontrolu nad svojom odlukom

Svaka tvoja akcija je takođe predodredjena, pa ni zlo ni dobro u tom slučaju ne mogu zaista da postoje

/

Ali logicno je da ne postoji slobodna volja evo ti prost primer iz pravog zivota

Razdvojeni blizanci generalno biraju iste profesiji u zivotu,imaju slicne ocene i generalno sve slicno rade cak i ako su razdvojeni
why do you think that free well doesn't exist?

• JFL
Reactions: FlotPSL, hopecel and theRetard

/

bravo, ti si upravo dokazao da slobodna volja POSTOJI

da ne postoji, svi ljudi bi bili isti i vjerovali u jedno

bravo, ti si upravo dokazao da slobodna volja POSTOJI

da ne postoji, svi ljudi bi bili isti i vjerovali u jedno
Mhm,a ti totalno nisi hriscanin zato sto si se rodio u CG,a?:forcedsmile:

• Hmm...
Reactions: hopecel
Mhm,a ti totalno nisi hriscanin zato sto si se rodio u CG,a?:forcedsmile:
evo ti dokaza da postoji slobodna volja - ja sam dok sam bio mladji duhovno lutao, istrazivao slovenski paganizam, ateizam, agnosticizam, zoroastrizam pa i New Age i ipak sam nekako dosao do zakljucka da je hriscanstvo prava istina, da je Hrist zrtvovao sebe za cijelo covjecanstvo, za sve narode

mislim moram li ti objasnjavati ista vise? niko te kao hriscanina ne obavezuje da ne napustis religiju, ti mozes lutati kao i ja ranije ali za to nema potrebe, nas narod je KRSTEN sto znaci da smo odavno nasli istinu ☦️

• Hmm...
Reactions: FlotPSL
inace rekoh vam da je jedan napad na nas dovoljan da se probudimo i probudili smo se... cijela Evropa mora biti kao CG @VohnnyBoy @Montenigger @FlotPSL

• +1
Reactions: FlotPSL and VohnnyBoy

Users who are viewing this thread

• FlotPSL
Back