FlotPSL
Luminary
I agree...your point?over for bug eyed cells
@Gengar saar this nigga is speaking english here
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
I agree...your point?over for bug eyed cells
anything in rules about this?I agree...your point?
@Gengar saar this nigga is speaking english here
anything in rules about this?
ne, u kurcu smo zbog ateizma, individualizma i materijalizmaRealno ovo je dovelo Evropu u kurac kojem je sad
okreni se HristuMozda je "nas" po veri mada i ta vera opada ali nije deo naseg naroda
kromanjonacvrv, moje čelo izgleda ovako sa strane
![]()
al nemoj kenjaš da ne bi opleo neku vatrenu tamnoputu aj i ti
volim ih i ja ali su kršMa ja volim sve živo, nemam tip. Malo sam slabiji na plave EE ribe al ono.
brate najviše od svega mi se sviđa to što su guzate i sisate (Arapkinje i crnkinje)Od egzotičnih, najlepše su mi bile Arapkinje (ne znam koje područije, svetle puti ali guste obrve i prelepe krupne almond oči), zapadne Afrikanke i poneka svetla Azijatkinja.
jesu kuracA najviše jebozovne su mi bile tamnopute kosooke i rasne Nemice/EE. Nemice su rasnije bogami više nego Grkinje imo.
pa ludače što je nisi startovao?Bio ja na neki kao vašar u Švici i bila neka sisata a mršava kosooka sa crnom bob frizurom, znači ten bukvalno bakar i još namazala neko ulje znači sijala se haos. A ja ko tele buljio u nju brat bratu ma sigurno 5-10 sekundi svaki put kad bi bio blizu nje (napravili smo eye contact 3-4 puta, IOI ??).
ružnoNeću nikad da zaboravim tu Boginju nema šanse
ovako nešto izgledala![]()
ne slažem se, meni su sve te koje si pobrojao ljepše od ovog strašila iznadA najružnije su bile Indijke, tamne Nafri i Somalijke. Al naravno imaš i tu lepe
Pricacu o ovome kasnije nemam vremena sadne, u kurcu smo zbog ateizma, individualizma i materijalizma
Pre bi osekao muda nego se molio Jevreju koji zeli da me pokoriokreni se Hristu
IQ = sobna temperatura / 2Pre bi osekao muda nego se molio Jevreju koji zeli da me pokori
Jesi retardiran?IQ = sobna temperatura / 2
hrišćanstvo je za čitavo čovječanstvoJesi retardiran?
Isus= jevrej
koji zeli da sve nacije veruju u njega
Tacno brate samo sto ja verujem da smo mi posebna rasahrišćanstvo je za čitavo čovječanstvo
batali te glupostiTacno brate samo sto ja verujem da smo mi posebna rasa
Jer smo beli
Kako su glopostibatali te gluposti
ponavljaš kao NPC jedno te istoHriscantsvo ne moze da bude tacno jer slobodna volja ne postoji
crnje kad otkriju predeterminizam i fatalizam po prvi putHriscantsvo ne moze da bude tacno jer slobodna volja ne postoji
are you into logical determinism or causal one?Kako su gloposti
Al ajde da ignroisemo to
Hriscantsvo ne moze da bude tacno jer slobodna volja ne postoji
Pa ajde da prvo resimo ovo drugo sto si napisaoponavljaš kao NPC jedno te isto
elaboriraj to što tvrdiš, kako ne postoji slobodna volja i zašto to utiče na tačnost religije?
why do you think that free well doesn't exist?Pa ajde da prvo resimo ovo drugo sto si napisao
Po mojoj logici ako slobodna volja ne postoji onda nijedna religija ne može da bude tacna
Zato sto ako je religija koju si izabrao vec bila predodredjena ti zapravo nisi imao kontrolu nad svojom odlukom
Svaka tvoja akcija je takođe predodredjena, pa ni zlo ni dobro u tom slučaju ne mogu zaista da postoje
/
Ali logicno je da ne postoji slobodna volja evo ti prost primer iz pravog zivota
Razdvojeni blizanci generalno biraju iste profesiji u zivotu,imaju slicne ocene i generalno sve slicno rade cak i ako su razdvojeni
what’s the deal with you non balkan lads invading our spacewhy do you think that free well doesn't exist?

I'm not dangerouswhat’s the deal with you non balkan lads invading our space![]()
bravo, ti si upravo dokazao da slobodna volja POSTOJIPa ajde da prvo resimo ovo drugo sto si napisao
Po mojoj logici ako slobodna volja ne postoji onda nijedna religija ne može da bude tacna
Zato sto ako je religija koju si izabrao vec bila predodredjena ti zapravo nisi imao kontrolu nad svojom odlukom
Svaka tvoja akcija je takođe predodredjena, pa ni zlo ni dobro u tom slučaju ne mogu zaista da postoje
/
Ali logicno je da ne postoji slobodna volja evo ti prost primer iz pravog zivota
Razdvojeni blizanci generalno biraju iste profesiji u zivotu,imaju slicne ocene i generalno sve slicno rade cak i ako su razdvojeni
Mhm,a ti totalno nisi hriscanin zato sto si se rodio u CG,a?bravo, ti si upravo dokazao da slobodna volja POSTOJI
da ne postoji, svi ljudi bi bili isti i vjerovali u jedno
evo ti dokaza da postoji slobodna volja - ja sam dok sam bio mladji duhovno lutao, istrazivao slovenski paganizam, ateizam, agnosticizam, zoroastrizam pa i New Age i ipak sam nekako dosao do zakljucka da je hriscanstvo prava istina, da je Hrist zrtvovao sebe za cijelo covjecanstvo, za sve narodeMhm,a ti totalno nisi hriscanin zato sto si se rodio u CG,a?![]()

to oni spiritualci?pa i New Age