D
Deleted member 251512
Spend your years full of loneliness
Beyler özel psikoloğa gidipte ne diyipte alıyonuz bu ilaçları aq hastalık mı larplıyorsunuz ne diyince veriyo doktor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Grey bi sus amktesto bas ruh hali düzelmezse sonra dusunursun
cope denendi onaylandıtesto bas ruh hali düzelmezse sonra dusunursun

İkiside aynı şey değil mi amkpsikiyatriye gitcen psikologa degil
yok psikolog dinliycek kitap oku meditasyon yap diycekİkiside aynı şey değil mi amk![]()
Sen aldın mı sadece biliyon mu kanka ne diyip larplıyosunuzyok psikolog dinliycek kitap oku meditasyon yap diycek
psikiyatri al ilacın hadi sg diycek
derdin neSen aldın mı sadece biliyon mu kanka ne diyip larplıyosunuz
Pm gelderdin ne
aldım ben
Yazdıramıyozşu ritalin denen zıkkımı nasıl yazdırıyoz valorantta immo olucamda
torpilşu ritalin denen zıkkımı nasıl yazdırıyoz valorantta immo olucamda
Almanca İngilizce C2 seviyeli, sayisalda 1k yapan ve Almanya'da üniversite okuyan highiqcell oGrey bi sus amk
Olsun yinede greyAlmanca İngilizce C2 seviyeli, sayisalda 1k yapan ve Almanya'da üniversite okuyan highiqcell o![]()
realde benden daha başarılı ve zeki olabilirsin ama orgun ŞEHİNŞAHI benim.Olsun yinede grey
gel duo radyant kasak yazınşu ritalin denen zıkkımı nasıl yazdırıyoz valorantta immo olucamda
Peakın ne seningel duo radyant kasak yazın
Immo 1Peakın ne senin
Burdan sonra cıkamadım daha yüce 3 e kadar dustumImmo 1
adam sence ruh hali için mi istiyor bunlarıtesto bas ruh hali düzelmezse sonra dusunursun
YARRRRRRRRAK DUZELIRtesto bas ruh hali düzelmezse sonra dusunursun
Anti depresan değil low inhib druganti depresan falan diyosan onları direk veriyolar
diğerlerinide direk verirler kesin de bilmiyom ben anti depresan istedim direk verdi kullanmadan çöpe attım doktor reçetesi dışı kullanma zaten kendini akıllı sanıp kendine tanı koyup
utanc esıgı gıt gıde artıyorAnti depresan değil low inhib drug
pakistanlı adam gibi otobuse sıçsınutanc esıgı gıt gıde artıyor
çok utanç verici surreal şeyler yaşa eşik artsın
direk kalıcı bide
ne gibisurreal şeyler yaşa
psikolog vs hepsi saçmalık hiçbiri bişey değiştirmiyor ilaçların hepside beyine hasar veriyor sırf low inhib olucam diye beynime hasar vermek aptallıkBeyler özel psikoloğa gidipte ne diyipte alıyonuz bu ilaçları aq hastalık mı larplıyorsunuz ne diyince veriyo doktor
orga girmek de beynine hasar veriyor amapsikolog vs hepsi saçmalık hiçbiri bişey değiştirmiyor ilaçların hepside beyine hasar veriyor sırf low inhib olucam diye beynime hasar vermek aptallık
dato conv gelsene 2dkvereceği tek şey zedprex o da anlaşmalı olduğu için
dygsadkıygsadya hakkaten ama ait olduğumuz yerler forumsorga girmek de beynine hasar veriyor ama
Beynim bi boka yaramıyor zaten şu an hasar görsede sikimde değilpsikolog vs hepsi saçmalık hiçbiri bişey değiştirmiyor ilaçların hepside beyine hasar veriyor sırf low inhib olucam diye beynime hasar vermek aptallık
Joined Nov 23, 2025dygsadkıygsadya hakkaten ama ait olduğumuz yerler forums
siktir git zorbalama pony'imiJoined Nov 23, 2025
İçki içince özgüven geliyorya kanka onun gibi etkisi var ama anti depresan değil benim bahsettiğimantidepresan dışı bir şey yüksek ihtimalle alamayacaksın. ritalin, concerta vesaire dikkat arttırıcı bir şey almak istiyorsan dikkat dağınıklığı larplayabilirsin, fakat ben gittiğimde ve konuştuğumda küçüklükten gelen bir şey değilse depresyona bağlı olduğunu söylemişti dikkat dağınıklığımın, ve direkt depresyon teşhisi koydu. bu durumda da yüzde 90 selectra alacan, onu da neden kullanmak istiyorsun ki? şahsen ben faydasından çok zararını gördüm, dikkat dağınıklığımı daha beter etti hatta. gerçekten sorunun yoksa hiçbir antidepresan, antipsikotik bulaşma derim. zaten looksmaxxe nasıl bir faydası var bilmiyorum ama kayda değer bir faydası olduğunu da sanmıyorum
peptide işte bahsettigin türkiyede satılmıyo gümrükten geçmiyoİçki içince özgüven geliyorya kanka onun gibi etkisi var ama anti depresan değil benim bahsettiğim
Peptide değil la normal ilaçpeptide işte bahsettigin türkiyede satılmıyo gümrükten geçmiyo
İçki içince özgüven geliyorya kanka onun gibi etkisi var ama anti depresan değil benim bahsettiğim
Lyrica almak istediğim ama ritalin xanax concerta falanda olurhangi ilaçtan bahsediyorsun
AŞKIMMMMMMsiktir git zorbalama pony'imi
bullied kid helper chad <3peptide işte bahsettigin türkiyede satılmıyo gümrükten geçmiyo
Lyrica.hangi ilacı istiyorsun söyle bana sana psikiyatriye ne anlatacagını söyleyeyim(137 eq 3 senelik psikiyatri geçmişi,tüm drugları biliyorum)
lyrica alması zordur xanax 50 kat daha kolay ama gel pm anlatayımLyrica.
Kanka conv acıp yazar mısın işim var çıkacam şimdilyrica alması zordur xanax 50 kat daha kolay ama gel pm anlatayım