Mentalcel, drugmaxxer agalar bi yardım

D

Deleted member 251512

Spend your years full of loneliness
Beyler özel psikoloğa gidipte ne diyipte alıyonuz bu ilaçları aq hastalık mı larplıyorsunuz ne diyince veriyo doktor

• JFL
Reactions: Zodiac, flows5991 and Deleted member 159303
testo bas ruh hali düzelmezse sonra dusunursun

• +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 278154, dgn.b, number_9029 and 2 others
  • WTF
  • +1
Reactions: Deleted member 278154 and susisesi
psikiyatriye gitcen psikologa degil

• +1
Reactions: Deleted member 278154, Zodiac, Deleted member 251512 and 2 others
  • +1
  • So Sad
Reactions: Deleted member 278154, jsbera, -BayHarbourButcher and 2 others
  • +1
Reactions: Deleted member 278154, jsbera and Deleted member 98741
İkiside aynı şey değil mi amk :lul:
yok psikolog dinliycek kitap oku meditasyon yap diycek
psikiyatri al ilacın hadi sg diycek

• +1
Reactions: lockedawayfornow, Deleted member 278154, ascendantwill and 7 others
yok psikolog dinliycek kitap oku meditasyon yap diycek
psikiyatri al ilacın hadi sg diycek
Sen aldın mı sadece biliyon mu kanka ne diyip larplıyosunuz

• +1
Reactions: Deleted member 278154 and Deleted member 98741
  • +1
Reactions: Deleted member 278154, flows5991 and Deleted member 251512
şu ritalin denen zıkkımı nasıl yazdırıyoz valorantta immo olucamda

• +1
Reactions: Deleted member 278154
  • So Sad
  • +1
Reactions: Deleted member 278154 and flows5991
  • +1
Reactions: Deleted member 278154 and Deleted member 251512
Almanca İngilizce C2 seviyeli, sayisalda 1k yapan ve Almanya'da üniversite okuyan highiqcell o :forcedsmile:
Olsun yinede grey

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 278154 and jsbera
  • JFL
  • Love it
  • +1
Reactions: Deleted member 278154, Zodiac and Deleted member 251512
  • +1
Reactions: Deleted member 278154 and flows5991
Burdan sonra cıkamadım daha yüce 3 e kadar dustum
IMG 20241119 WA00062

• Woah
  • +1
Reactions: Deleted member 157297, Deleted member 278154, Trenmaxx1 and 1 other person
  • +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 278154, Serialsuicide, Deleted member 251512 and 1 other person
  • +1
Reactions: Deleted member 278154 and Serialsuicide
anti depresan falan diyosan onları direk veriyolar

diğerlerinide direk verirler kesin de bilmiyom ben anti depresan istedim direk verdi kullanmadan çöpe attım doktor reçetesi dışı kullanma zaten kendini akıllı sanıp kendine tanı koyup

• +1
Reactions: Deleted member 278154 and Zodiac
Blah blah derka derka blah

• +1
anti depresan falan diyosan onları direk veriyolar

diğerlerinide direk verirler kesin de bilmiyom ben anti depresan istedim direk verdi kullanmadan çöpe attım doktor reçetesi dışı kullanma zaten kendini akıllı sanıp kendine tanı koyup
Anti depresan değil low inhib drug

• +1
Anti depresan değil low inhib drug
utanc esıgı gıt gıde artıyor

çok utanç verici surreal şeyler yaşa eşik artsın

direk kalıcı bide

• +1
  • JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 278154, Zodiac and Deleted member 251512
Beyler özel psikoloğa gidipte ne diyipte alıyonuz bu ilaçları aq hastalık mı larplıyorsunuz ne diyince veriyo doktor
psikolog vs hepsi saçmalık hiçbiri bişey değiştirmiyor ilaçların hepside beyine hasar veriyor sırf low inhib olucam diye beynime hasar vermek aptallık

• Hmm...
Reactions: maarda
psikolog vs hepsi saçmalık hiçbiri bişey değiştirmiyor ilaçların hepside beyine hasar veriyor sırf low inhib olucam diye beynime hasar vermek aptallık
orga girmek de beynine hasar veriyor ama

• +1
Reactions: honorv2
vereceği tek şey zedprex o da anlaşmalı olduğu için

• +1
Reactions: Resistance.
  • +1
  • Hmm...
Reactions: Deleted member 159303 and Zodiac
Beynim bi boka yaramıyor zaten şu an hasar görsede sikimde değil

antidepresan dışı bir şey yüksek ihtimalle alamayacaksın. ritalin, concerta vesaire dikkat arttırıcı bir şey almak istiyorsan dikkat dağınıklığı larplayabilirsin, fakat ben gittiğimde ve konuştuğumda küçüklükten gelen bir şey değilse depresyona bağlı olduğunu söylemişti dikkat dağınıklığımın, ve direkt depresyon teşhisi koydu. bu durumda da yüzde 90 selectra alacan, onu da neden kullanmak istiyorsun ki? şahsen ben faydasından çok zararını gördüm, dikkat dağınıklığımı daha beter etti hatta. gerçekten sorunun yoksa hiçbir antidepresan, antipsikotik bulaşma derim. zaten looksmaxxe nasıl bir faydası var bilmiyorum ama kayda değer bir faydası olduğunu da sanmıyorum

• +1
Reactions: Deleted member 251512
antidepresan dışı bir şey yüksek ihtimalle alamayacaksın. ritalin, concerta vesaire dikkat arttırıcı bir şey almak istiyorsan dikkat dağınıklığı larplayabilirsin, fakat ben gittiğimde ve konuştuğumda küçüklükten gelen bir şey değilse depresyona bağlı olduğunu söylemişti dikkat dağınıklığımın, ve direkt depresyon teşhisi koydu. bu durumda da yüzde 90 selectra alacan, onu da neden kullanmak istiyorsun ki? şahsen ben faydasından çok zararını gördüm, dikkat dağınıklığımı daha beter etti hatta. gerçekten sorunun yoksa hiçbir antidepresan, antipsikotik bulaşma derim. zaten looksmaxxe nasıl bir faydası var bilmiyorum ama kayda değer bir faydası olduğunu da sanmıyorum
İçki içince özgüven geliyorya kanka onun gibi etkisi var ama anti depresan değil benim bahsettiğim

İçki içince özgüven geliyorya kanka onun gibi etkisi var ama anti depresan değil benim bahsettiğim
peptide işte bahsettigin türkiyede satılmıyo gümrükten geçmiyo

hangi ilaçtan bahsediyorsun

• +1
Reactions: mogutill0
  • +1
Reactions: Serialsuicide
hangi ilacı istiyorsun söyle bana sana psikiyatriye ne anlatacagını söyleyeyim(137 eq 3 senelik psikiyatri geçmişi,tüm drugları biliyorum)

hangi ilacı istiyorsun söyle bana sana psikiyatriye ne anlatacagını söyleyeyim(137 eq 3 senelik psikiyatri geçmişi,tüm drugları biliyorum)
Lyrica.

veya dur konuya yazayım şimdi şöyle kanka lyrica genellikle ani beyinsel krizler geçren ve ileri seviye genel kaygı bozukluguna sahip insanlara yazılır ilk başta beyin krizlerini şöyle anlat sürekli sanki elektrik çarpılır gibi oluyorum kafama sanki iğne batıyor kafamın sadece belli yerlerinde cok yüksek ağrılar oluyor de cok tuhaf hissediyorum diye ekle birde genel kaygı bozuklugu larpı için ise sürekli gelecek kaygım var dıs görünüşüm hjakkında kaygım var en küçük olayda aşırı fazla panik yapıyorum hiç endişesiz olamıyorum endişelendimi abartıyorum sanki panik atak geçirecek gibi oluyorum ve herşeye endişleneiyorum de sınav kaygısı olur babam benı dovecekmı gibi basit şeyler icin olur herşeyden örnek ver ve sakın ilacın ismini verme sana ya xanax ya morfin türevi ilaç yada preg yani lyrica verir(torbacılarda leyla diye geçer xDDDD)

• +1
Reactions: Serialsuicide and Deleted member 251512
beyin krizlerinide kaygım artınca artıyor demeyei unutma sakın

• +1
Reactions: Serialsuicide, Deleted member 159303 and Deleted member 251512