Milliyetçi olmak bana göre saçma

blackpillruinedmyli

blackpillruinedmyli

tytmaxxed mtn
Hiç bir milliyete mensup olmayı uygun bulmuyorum, bana kalırsa herkes kendi düşünce yapısı ve amaçları doğrultusunda hareket etmeli. Bu; Türk düşmanı, o, bu, şu düşmanı olduğum anlamına gelmiyor. Sadece bir milliyetin arkasında durmanın saçma olduğuna inanıyorum.
Yine de yaşadığım ülke için elimden geleni yaparım, gelişmesini isterim. Beni besleyen devlete saygı gösteririm, ama ideolojik anlamda Türk kimliğini benimsemek istemem. Buna ne deniyor? adevletseksüel

Artık devlet tarafından desteklenmiyoruz bile ama, boşverin.

Mustafa Kemal Atatürk'e de çok saygı duyarım ve severim.

• +1
Reactions: susisesi, FAWFF, coax96 and 2 others
yani mantıklı ama bulunduğun ırk hayatın boyunca peşini bırakmayacak bence bunu benimsememen yanlış

gitsen yarın bi gün yurtdışında bir ortama girsen yeni insanlarla tanışsan adamlar ister istemez sana ırkından bi önyargıya sahip olacaklar olumlu veya olumsuz bilemem ama yani bu ırkın istesende istemesende hayatın boyunca seni etkileyecek

yazından tam anlamadım ırkını ama pek önemli değil türksündür kürtsündür osundur busundur benimse neysen benimse dediğimde ırkını üstün gör diğerlerini küçümse değil sadece benimse yani ben buyum diyebil düzgünce

tabi bu kişisel düşüncem

• +1
Reactions: blackpillruinedmyli and Hanife
Hiç bir milliyete mensup olmayı uygun bulmuyorum, bana kalırsa herkes kendi düşünce yapısı ve amaçları doğrultusunda hareket etmeli. Bu; Türk düşmanı, o, bu, şu düşmanı olduğum anlamına gelmiyor. Sadece bir milliyetin arkasında durmanın saçma olduğuna inanıyorum.
Yine de yaşadığım ülke için elimden geleni yaparım, gelişmesini isterim. Beni besleyen devlete saygı gösteririm, ama ideolojik anlamda Türk kimliğini benimsemek istemem. Buna ne deniyor? adevletseksüel

Foidin milliyeti yada degerleri olmaz tek bilmeniz gereken bu. Onun hayattaki tek degeri gucluye yalaka olmak ve chadin tohumudur

• +1
Reactions: ankaranin_adami and Hanife
ırk dediğin şey insanların kendilerini diğerlerinden daha üstün göstermek için götünden uydurduğu bişey zaten

ırklar arasında üstünlük farkı olsa bile türkler yine en altlarda hollandalı adamla sen bir değilsin hem hayat kalitesi açısından hem looks açısından

kimse türk doğdu diye türkleri yada türkiyeyi sevmek zorundada değil

• +1
Reactions: christabelle0952, blackpillruinedmyli and syringee
ırk dediğin şey insanların kendilerini diğerlerinden daha üstün göstermek için götünden uydurduğu bişey zaten

ırklar arasında üstünlük farkı olsa bile türkler yine en altlarda hollandalı adamla sen bir değilsin hem hayat kalitesi açısından hem looks açısından

kimse türk doğdu diye türkleri yada türkiyeyi sevmek zorundada değil
.

milliyetci mı kaldı sene 2026 mk