kurdistan
whitemonster06
eczaneden reçetesiz şekilde alabilen var mı
alınamıyosa adıma yazdırcam da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
overrated diyolar etkilerine ne diyosun ona neler yaşadın kullandığın zaman12. siniftayken eczaneden almaya calismistim ek izlemeye tabi oldugu icin imkansiza yakin. Ama kendim kacak olarak kullandim onla ilgili yardim lazimsa
12. sınıftayken falan ekşiden okuyodum kullananları yok limitless pill falan diyolardı bende aptal ergen olduğum için yks için istiyodum.overrated diyolar etkilerine ne diyosun ona neler yaşadın kullandığın zaman
uyanıklık ve tokluk için düşünüyorum şuan12. sınıftayken falan ekşiden okuyodum kullananları yok limitless pill falan diyolardı bende aptal ergen olduğum için yks için istiyodum.
Kullandım, hayatımda kullandığım en overrated ve gereksiz şeylerden biriydi. Kahve iç daha iyi zaten tolerans yapıyo çok sık kullanamzsın. Ne amaçla istiyon ama nootropic olaraksa bence o alanda baya gereksiz uyanıklık falan olarak da bence yine overrated hani otc olsa belki de otc olmadığından asla uğraşılmaya değecek bişey olduğunu sanmıyorum.
Tek kullanılmaya değeceği alan herhalde neuroprotective olması
Bende reçete ettirmeyi düşünmüştüm ama reşit değilken reçete edilmesi inanılmaz zor diye biliyorum. Herhalde narkolepsi larplamadığın sürece zoruyanıklık ve tokluk için düşünüyorum şuan
reçete ettirmesi de kolay baya sanırım
adhd larplarsam concerta vs alabilir miyim senceBende reçete ettirmeyi düşünmüştüm ama reşit değilken reçete edilmesi inanılmaz zor diye biliyorum. Herhalde narkolepsi larplamadığın sürece zor
Yine hiç yoktan alcam diyosan alabilirsin eczane eczane sor biri verirReçetesiz alırsın da bi sike yaramıyor ki. Ritalin concerta hariç cope
Tavsiye etmem kürt kardeşim sana zarar gelmesin ben diyip beyin kimyasını sikme özel bir hastalığın yoksa varsa dahi bunların çoğu bağımlılık yapicieczaneden reçetesiz şekilde alabilen var mı
modafinil bağımlılık yapmıyor?Tavsiye etmem kürt kardeşim sana zarar gelmesin ben diyip beyin kimyasını sikme özel bir hastalığın yoksa varsa dahi bunların çoğu bağımlılık yapici
Riski düşük ama sonuçta bağımlı olma potansiyeli yüksek insanların çoğununmodafinil bağımlılık yapmıyor?
almaktan vazgeçtim önceden kullanmış olan @susisesi ile konuştum overrated ve beklentilerini karşılamadığını söylemiştiAlabildin mi herkes övüyor bunu bir burdakilerin gömdüğünü gördüm