Tornoviaa
Silver
Adam bir anda uçmuş aq. Açtığı guide 101 bilgilerde gitmiş aq. Hesabı silmiş. Bileydim ss alırdım.
Ne oldu birden adama amk
Ne oldu birden adama amk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ananın amında
tanımam etmem seni ne rpsinden bahsediyorsun haşereDeme ya atsız rp'si yapan orospunun sicmigi seni
yani pekte bi guide yaptığı falan yoktu çok basic şeylerden bahsediyodu ama ameliyat planlama konusunda iyiydi bi threadde bahsetmişti onu ss alsaydm iyiydiAdam bir anda uçmuş aq. Açtığı guide 101 bilgilerde gitmiş aq. Hesabı silmiş. Bileydim ss alırdım.
Ne oldu birden adama amk![]()
Duck Eats Bagel SU AMCIGI IFSALA SEN BI BOKLARI BILIYO GIBISIN BU SUARALAR FAZLA AZDIAnanın amında
Hayat bitti hepimizin hazin sonu.Ascend diye bir şey olmadığını anladı ve ropeladı
Real mi?Benden bi bok olmaz dedi antalya tatilinde kendini ltn lere siktiren karıları gordu ve herseyi bıraktı su an obez kızlara barda cips ve bira söylüyor
delete atasım varReal mi?
Benimde hazin son![]()
Hesabi silince hayatım değişmeyecek. Ondan gerek duymuyorum. Boş yere sanki bir şey başarmış hissi duyamaua gerek yokdelete atasım var
doğru söylüyon üstadHesabi silince hayatım değişmeyecek. Ondan gerek duymuyorum. Boş yere sanki bir şey başarmış hissi duyamaua gerek yok