sagva000
Banned
buradan birisi morph yapmıştı bana onu geliştirdim biraz bunun çeyreğine ulaşmak mumkunmudur lens lip filler burun ameliyatı implantlar ve kaşları halletsem bide bronzlassam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ben sagdakinin yarısı olsam allah ilan ederim kendimi aqBi implat atsan %80 ini halledersin
Plaklara titresim veriyorum vibratorle kapanmaz dahagünaydın plakları kapanmamışsa sağdaki gibi olursun iyi günler
iyi günler bok yemeniz lazımdır iyi günlerPlaklara titresim veriyorum vibratorle kapanmaz daha
Bok her gun yerim çiğ etin ustune surupiyi günler bok yemeniz lazımdır iyi günler
Nedenimkanı yok
sen yapma yarramNe kadae kolay soyluyonuz amk sunu yapsam bunu yapsam![]()
Reis seni hani flörtleşme uygulamasındaki kızlar beğeniyordu 2 günde 150 beğeni falan mı ne almıştınburadan birisi morph yapmıştı bana onu geliştirdim biraz bunun çeyreğine ulaşmak mumkunmudur lens lip filler burun ameliyatı implantlar ve kaşları halletsem bide bronzlassamView attachment 5540382View attachment 5540368
kiskanma incelReis seni hani flörtleşme uygulamasındaki kızlar beğeniyordu 2 günde 150 beğeni falan mı ne almıştınnolduda şimdi bu morphun çeyreği olabilirmiyim diye thread açmışsın
![]()
hem asagiliyorsun hemde soru soruyorsun sen kimsin lan orospu evladikiskanma incel
Hadi abicim çıkın odanizdan cimlere dokununhem asagiliyorsun hemde soru soruyorsun sen kimsin lan orospu evladi
İrl dede sovebileceksen sov pmden adresini yaz gel yuzume soyle bide bunuhem asagiliyorsun hemde soru soruyorsun sen kimsin lan orospu evladi
Siliyorum hesabi tavsiye aliriz belki diye geldik tek yaptiginiz kendiniz cirkin ucubeler oldugunuz icin kiskancliktan burdan anonimliginize guvenerek kufur etmek bir gun elinizi bir kiz tutar belki yanlisliklada olsa sanmiyorum amaİrl dede sovebileceksen sov pmden adresini yaz gel yuzume soyle bide bunu![]()
Ya sus gelir ananı siker sanada 2 tokat atar giderim orospunun evladı götün kalkmasın karını bile sikerimİrl dede sovebileceksen sov pmden adresini yaz gel yuzume soyle bide bunu![]()
Tamam gel senlikkoye bekliyorum ozamanYa sus gelir ananı siker sanada 2 tokat atar giderim orospunun evladı götün kalkmasın karını bile sikerim
Hem atarlanan sen olup hem de ayağına ben mi gelicem asalak oç velet misin aq adres ver geliyorum bro diyorsun dua et yakında yaşamıyoruz dayak manyağı yapmıştım seni subdaki insanları çok küçük görüyorsunistanbul senlikkoye beklerim burda kufur edenleri pm den gelecekleri zamani yazsinlar beklicem disarda
At adresini kim kimi dayak manyagi yapiyormus gorelim tek elimle kafani parcalarim seninHem atarlanan sen olup hem de ayağına ben mi gelicem asalak oç velet misin aq adres ver geliyorum bro diyorsun dua et yakında yaşamıyoruz dayak manyağı yapmıştım seni subdaki insanları çok küçük görüyorsun
Anca yazarsiniz boyle sikerjm soyle yaparim adres at diyince yok amaAt adresini kim kimi dayak manyagi yapiyormus gorelim tek elimle kafani parcalarim senin
Annenin odasındayim çabuk koş yetiş kardeş getirecem yoksa sanaAt adresini
Sen once odandan cikta bi oglusumAnnenin odasındayim çabuk koş yetiş kardeş getirecem yoksa sana
Seni bu tiple görsem evsiz diye cebindeki parayı alır sakat bırakırım dua et uzakta yaşıyorumAt adresini kim kimi dayak manyagi yapiyormus gorelim tek elimle kafani parcalarim senin
Ananin odasında ya iste okumanda mi yok yetisSen once odandan cikta bi oglusum
Buradaki insanlanlari bu kadar küçümseyip onlara kendini onaylatmaya çalışman çok komikSen once odandan cikta bi oglusum
Gs carsafi yardı amklavuğun thread geçmişine bakın 30 tane rate me threadi açmış 30unda da aynı foto. En son başka bi foto çekmiş ona da ltn denince i was %35 bf in that pic broooo kolpasını sıkmış. Bi de gelmiş çirkin inceller kıskanmayın eveve sayıklıyor
View attachment 5545180
Gs carsafi yardı amk
forumda şu implantı bu hardmaxı olcam diyenlerin oda = tül perde, futbok takımı yastık kılıfı ve çarşafılip filler burun ameliyatı implantlar ve kaşları halletsem
Seni soyle yaparim boyle yaparim yapabildigi maks sey=ai dan foto yapmak
Cirkinsiniz ve kisa boylusunuz abicim odanizdan cikin birazlavuğun thread geçmişine bakın 30 tane rate me threadi açmış 30unda da aynı foto. En son başka bi foto çekmiş ona da ltn denince i was %35 bf in that pic broooo kolpasını sıkmış. Bi de gelmiş çirkin inceller kıskanmayın eveve sayıklıyor
View attachment 5545180
Tamam kardesim istanbul senlikkoye gel evimde agirlicam seni diyorum gorursun yasadigim yeriforumda şu implantı bu hardmaxı olcam diyenlerin oda = tül perde, futbok takımı yastık kılıfı ve çarşafı
View attachment 5545196
kimse ltn ratelemedi oglusum kiskanclik Cok kotu bir hastalik gercektenlavuğun thread geçmişine bakın 30 tane rate me threadi açmış 30unda da aynı foto. En son başka bi foto çekmiş ona da ltn denince i was %35 bf in that pic broooo kolpasını sıkmış. Bi de gelmiş çirkin inceller kıskanmayın eveve sayıklıyor
View attachment 5545180
Seni soyle yaparim boyle yaparim yapabildigi maks sey=ai dan foto yapmak
avel orospu çocuğu threade gelen repylere görünce kuduruyor hesap silmeyi iptal ediyor yazdığı ilk şey "kudurmaya devam mı inceller"banlayin beni silinmiyor hesap

Daha dun lhtn diyordunuz ne oldu kardesimyav senin mtn hamam böceği gözlü tipinin neyini kıskanak birader hasta mısın
View attachment 5545245
subın yarısı şunu mogluyodur Allah bilir boyu kaç aqyav senin mtn hamam böceği gözlü tipinin neyini kıskanak birader hasta mısın
View attachment 5545245
189 kardesim subunun yuzde 99 u benim 2 gunde kizlardan aldigim ilginin yuzde 1 ini hayatinda almamistirsubın yarısı şunu mogluyodur Allah bilir boyu kaç aq
Side profile i atiyor bide hala nasil bir coping bu aqsubın yarısı şunu mogluyodur Allah bilir boyu kaç aq
ilişkim var benim yarram ne incelikiskanma incel
İrl de ananı bile sikerler sende uzaktan izleyip 31 çekersinİrl dede sovebileceksen sov pmden adresini yaz gel yuzume soyle bide bunu![]()
Ahahahah sil lan orospu çocuğu sil senin ananın amına 46 numara ayağımı bile sokarımSiliyorum hesabi tavsiye aliriz belki diye geldik tek yaptiginiz kendiniz cirkin ucubeler oldugunuz icin kiskancliktan burdan anonimliginize guvenerek kufur etmek bir gun elinizi bir kiz tutar belki yanlisliklada olsa sanmiyorum ama![]()
İncel forumunda bile onay görmüyor O V E RBuradaki insanlanlari bu kadar küçümseyip onlara kendini onaylatmaya çalışman çok komik
Büyük ihtimalle kimse tarafından onay görmeyen bir ucubesin takildigin sosyal ortamlarda
buradan birisi morph yapmıştı bana onu geliştirdim biraz bunun çeyreğine ulaşmak mumkunmudur lens lip filler burun ameliyatı implantlar ve kaşları halletsem bide bronzlassam
Aglamaya devammi incelimilişkim var benim yarram ne inceli
İrl de ananı bile sikerler sende uzaktan izleyip 31 çekersin
Ahahahah sil lan orospu çocuğu sil senin ananın amına 46 numara ayağımı bile sokarım
Sen kendini çok mu yakışıklı sanıyorsun orospu evladı buradaki insanların yüzünü bile bilmiyorsun çoğu seni mogluyor yarram görsen anının amına geri girmeye çalışırsındaha ilk gün geldiğinde bile @Topkra seni moglamıştı
mog yiyince sen baya iyimişsin bana ne önerirsin triplerine girmeye başlamıştın
Şimdi Yine götün kalkmış da o götünü de sikerim ananı da sikerim
İncel forumunda bile onay görmüyor O V E R
View attachment 5545237
Mümkün kardeşim Mümkün sen hiç canını sıkma ulaşırsın hardmaxxle hayalindeki bronz görünüme
193 koymusuuum puaahhahaha yaşın başın kaç lan obez sideımda mogluyo seni189 kardesim subunun yuzde 99 u benim 2 gunde kizlardan aldigim ilginin yuzde 1 ini hayatinda almamistir
At fotonu buraya ozaman193 koymusuuum puaahhahaha yaşın başın kaç lan obez sideımda mogluyo seni