Morph

sagva000

sagva000

Banned
buradan birisi morph yapmıştı bana onu geliştirdim biraz bunun çeyreğine ulaşmak mumkunmudur lens lip filler burun ameliyatı implantlar ve kaşları halletsem bide bronzlassam
6683549 IMG 5860
Screenshot 20260820 090027

• +1
  • JFL
Reactions: -BayHarbourButcher, Aven and veneficus
Bi implat atsan %80 ini halledersin

• +1
Reactions: Aven and sagva000
günaydın plakları kapanmamışsa sağdaki gibi olursun iyi günler

• +1
Reactions: Aven
  • +1
  • JFL
Reactions: Timuri, kumaddikt, Stardew and 3 others
imkanı yok

• +1
Reactions: Timuri and syringee
Ne kadae kolay soyluyonuz amk sunu yapsam bunu yapsam :lul:

• +1
Reactions: yigittsaint, ascndndfrgt, Deleted member 512778 and 1 other person
buradan birisi morph yapmıştı bana onu geliştirdim biraz bunun çeyreğine ulaşmak mumkunmudur lens lip filler burun ameliyatı implantlar ve kaşları halletsem bide bronzlassamView attachment 5540382View attachment 5540368
Reis seni hani flörtleşme uygulamasındaki kızlar beğeniyordu 2 günde 150 beğeni falan mı ne almıştın :lul: nolduda şimdi bu morphun çeyreği olabilirmiyim diye thread açmışsın:lul:

• JFL
  • +1
Reactions: Timuri, mtn_dude_193, yigittsaint and 3 others
Reis seni hani flörtleşme uygulamasındaki kızlar beğeniyordu 2 günde 150 beğeni falan mı ne almıştın :lul: nolduda şimdi bu morphun çeyreği olabilirmiyim diye thread açmışsın:lul:
kiskanma incel

• JFL
  • +1
Reactions: yigittsaint, ascndndfrgt, Deleted member 512778 and 5 others
hem asagiliyorsun hemde soru soruyorsun sen kimsin lan orospu evladi
İrl dede sovebileceksen sov pmden adresini yaz gel yuzume soyle bide bunu:ROFLMAO:

İrl dede sovebileceksen sov pmden adresini yaz gel yuzume soyle bide bunu:ROFLMAO:
Siliyorum hesabi tavsiye aliriz belki diye geldik tek yaptiginiz kendiniz cirkin ucubeler oldugunuz icin kiskancliktan burdan anonimliginize guvenerek kufur etmek bir gun elinizi bir kiz tutar belki yanlisliklada olsa sanmiyorum ama :ROFLMAO:

istanbul senlikkoye beklerim burda kufur edenleri pm den gelecekleri zamani yazsinlar beklicem disarda

• JFL
Reactions: Futanari
Ya sus gelir ananı siker sanada 2 tokat atar giderim orospunun evladı götün kalkmasın karını bile sikerim

• JFL
  • +1
Reactions: Timuri, yigittsaint, letrozoleabusing324 and 4 others
Ya sus gelir ananı siker sanada 2 tokat atar giderim orospunun evladı götün kalkmasın karını bile sikerim
Tamam gel senlikkoye bekliyorum ozaman :ROFLMAO:

istanbul senlikkoye beklerim burda kufur edenleri pm den gelecekleri zamani yazsinlar beklicem disarda
Hem atarlanan sen olup hem de ayağına ben mi gelicem asalak oç velet misin aq adres ver geliyorum bro diyorsun dua et yakında yaşamıyoruz dayak manyağı yapmıştım seni subdaki insanları çok küçük görüyorsun

• +1
Reactions: Timuri, yigittsaint, ascndndfrgt and 3 others
Hem atarlanan sen olup hem de ayağına ben mi gelicem asalak oç velet misin aq adres ver geliyorum bro diyorsun dua et yakında yaşamıyoruz dayak manyağı yapmıştım seni subdaki insanları çok küçük görüyorsun
At adresini kim kimi dayak manyagi yapiyormus gorelim tek elimle kafani parcalarim senin

• JFL
Reactions: Stardew and jsbera
At adresini kim kimi dayak manyagi yapiyormus gorelim tek elimle kafani parcalarim senin
Anca yazarsiniz boyle sikerjm soyle yaparim adres at diyince yok ama :ROFLMAO:

• JFL
Reactions: Stardew
  • JFL
  • +1
Reactions: yigittsaint, ascndndfrgt, Deleted member 512778 and 7 others
Seni bu tiple görsem evsiz diye cebindeki parayı alır sakat bırakırım dua et uzakta yaşıyorum

• JFL
  • +1
Reactions: Timuri, ascndndfrgt, Gordon Freeman and 3 others
  • JFL
  • +1
Reactions: ascndndfrgt, Deleted member 512778, Gordon Freeman and 3 others
Sen once odandan cikta bi oglusum
Buradaki insanlanlari bu kadar küçümseyip onlara kendini onaylatmaya çalışman çok komik
Büyük ihtimalle kimse tarafından onay görmeyen bir ucubesin takildigin sosyal ortamlarda

• +1
Reactions: ankaranin_adami, Timuri, ascndndfrgt and 2 others
lavuğun thread geçmişine bakın 30 tane rate me threadi açmış 30unda da aynı foto. En son başka bi foto çekmiş ona da ltn denince i was %35 bf in that pic broooo kolpasını sıkmış. Bi de gelmiş çirkin inceller kıskanmayın eveve sayıklıyor

1787301766358

• JFL
Reactions: ascndndfrgt, Deleted member 512778, Gordon Freeman and 5 others
lavuğun thread geçmişine bakın 30 tane rate me threadi açmış 30unda da aynı foto. En son başka bi foto çekmiş ona da ltn denince i was %35 bf in that pic broooo kolpasını sıkmış. Bi de gelmiş çirkin inceller kıskanmayın eveve sayıklıyor

View attachment 5545180
Gs carsafi yardı amk

• +1
  • JFL
Reactions: Timuri and Futanari
  • JFL
  • +1
Reactions: Timuri, Deleted member 512778, Gordon Freeman and 4 others
Kudurmaya devammi inceller:ROFLMAO:

View attachment 5545180
Cirkinsiniz ve kisa boylusunuz abicim odanizdan cikin biraz:ROFLMAO:

View attachment 5545180
kimse ltn ratelemedi oglusum kiskanclik Cok kotu bir hastalik gercekten

Hadi esenyurttaki 2+1 evinizden kudurmaya devam edin kucuk kardeslerim liseyi bitirince belki odanizdan cikabilirsiniz:ROFLMAO:

banlayin beni silinmiyor hesap

kimse ltn ratelemedi oglusum kiskanclik Cok kotu bir hastalik gercekten
yav senin mtn hamam böceği gözlü tipinin neyini kıskanak birader hasta mısın

1000066567

• JFL
  • +1
Reactions: ascndndfrgt, Stardew, BladerFlame and 1 other person
banlayin beni silinmiyor hesap
avel orospu çocuğu threade gelen repylere görünce kuduruyor hesap silmeyi iptal ediyor yazdığı ilk şey "kudurmaya devam mı inceller"😆

• JFL
  • +1
Reactions: Timuri, BladerFlame and blackpillruinedmyli
subın yarısı şunu mogluyodur Allah bilir boyu kaç aq
189 kardesim subunun yuzde 99 u benim 2 gunde kizlardan aldigim ilginin yuzde 1 ini hayatinda almamistir

kiskanma incel
ilişkim var benim yarram ne inceli:lul:
İrl de ananı bile sikerler sende uzaktan izleyip 31 çekersin
Siliyorum hesabi tavsiye aliriz belki diye geldik tek yaptiginiz kendiniz cirkin ucubeler oldugunuz icin kiskancliktan burdan anonimliginize guvenerek kufur etmek bir gun elinizi bir kiz tutar belki yanlisliklada olsa sanmiyorum ama :ROFLMAO:
Ahahahah sil lan orospu çocuğu sil senin ananın amına 46 numara ayağımı bile sokarım:lul:
Sen kendini çok mu yakışıklı sanıyorsun orospu evladı buradaki insanların yüzünü bile bilmiyorsun çoğu seni mogluyor yarram görsen anının amına geri girmeye çalışırsın:lul:daha ilk gün geldiğinde bile @Topkra seni moglamıştı:lul: mog yiyince sen baya iyimişsin bana ne önerirsin triplerine girmeye başlamıştın:lul: Şimdi Yine götün kalkmış da o götünü de sikerim ananı da sikerim
Buradaki insanlanlari bu kadar küçümseyip onlara kendini onaylatmaya çalışman çok komik
Büyük ihtimalle kimse tarafından onay görmeyen bir ucubesin takildigin sosyal ortamlarda
İncel forumunda bile onay görmüyor O V E R:lul:
buradan birisi morph yapmıştı bana onu geliştirdim biraz bunun çeyreğine ulaşmak mumkunmudur lens lip filler burun ameliyatı implantlar ve kaşları halletsem bide bronzlassam
20260821 121008260

Mümkün kardeşim Mümkün sen hiç canını sıkma ulaşırsın hardmaxxle hayalindeki görünüme

Last edited:
  • JFL
Reactions: ankaranin_adami, mtn_dude_193, -BayHarbourButcher and 1 other person
ilişkim var benim yarram ne inceli:lul:

İrl de ananı bile sikerler sende uzaktan izleyip 31 çekersin

Ahahahah sil lan orospu çocuğu sil senin ananın amına 46 numara ayağımı bile sokarım:lul:
Sen kendini çok mu yakışıklı sanıyorsun orospu evladı buradaki insanların yüzünü bile bilmiyorsun çoğu seni mogluyor yarram görsen anının amına geri girmeye çalışırsın:lul:daha ilk gün geldiğinde bile @Topkra seni moglamıştı:lul: mog yiyince sen baya iyimişsin bana ne önerirsin triplerine girmeye başlamıştın:lul: Şimdi Yine götün kalkmış da o götünü de sikerim ananı da sikerim

İncel forumunda bile onay görmüyor O V E R:lul:

View attachment 5545237
Mümkün kardeşim Mümkün sen hiç canını sıkma ulaşırsın hardmaxxle hayalindeki bronz görünüme
Aglamaya devammi incelim

189 kardesim subunun yuzde 99 u benim 2 gunde kizlardan aldigim ilginin yuzde 1 ini hayatinda almamistir
193 koymusuuum puaahhahaha yaşın başın kaç lan obez sideımda mogluyo seni

• +1
Reactions: BladerFlame