sagva000
Banned
- OP
Ya hadi banlayin beni bildirimi gelip gelip duruyo su ucubelerinAt fotonu buraya ozaman![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ya hadi banlayin beni bildirimi gelip gelip duruyo su ucubelerinAt fotonu buraya ozaman![]()
3 iq eski fotom diye attigim fotoyla dalga gecmeye calisiyor
Lan orospu evladı 1 hafta önce atmışsın ne eski fotosu ananı sikerim senin3 iq eski fotom diye attigim fotoyla dalga gecmeye calisiyor
Gelmişsin incel formunda "beyler beyler morphla daha iyiyim demi göz rengimi değiştireyim demi iyi olurum demi kızlar gelir demi hardmax yapıyım demi , ascend varmı abi ya daha iyi olmuşmuyum abi" diyon incellerden bilgi dilenen bi sünepe orospu evladısınAdam incel forumunda takiliyor ve benden iyi hayati oldugunu dusunuyor akil hastanesini ariyin abi
Sen ayarlar kısmında ki delete kısmını bulamayacak kadar aptal bir sünepesinLan banlayin artik su incellerin bildirimi gelip duruyo
At adresini
OkLan banlayin artik su incellerin bildirimi gelip duruyo
@szenn @yigittsaint sikin lan şunun anasınıAt fotonu buraya ozaman![]()
knkSiliyorum hesabi tavsiye aliriz belki diye geldik tek yaptiginiz kendiniz cirkin ucubeler oldugunuz icin kiskancliktan burdan anonimliginize guvenerek kufur etmek bir gun elinizi bir kiz tutar belki yanlisliklada olsa sanmiyorum ama![]()
Bu foruma böyle her 1-2 ayda bir bu tarz lavuk geliyor herkesle küfürleşiyor sonra gidiyor amkLan banlayin artik su incellerin bildirimi gelip duruyo

Ne atacam looksmax forumunda orospu çocuğu tişörtünün etiketini miSide profile i atiyor bide hala nasil bir coping bu aq![]()
bahsettiğin kızlar anan ve bacın mı amk art arda 30 tane rate me threadi açıp aynı fotoyu paylasan adamın aldığı ilgi max ltb tırrık çingenesindendir189 kardesim subunun yuzde 99 u benim 2 gunde kizlardan aldigim ilginin yuzde 1 ini hayatinda almamistir
valla bilader soyle bi tipim olsa aynaya iki kere baktiktan sonra intihar ederdimburadan birisi morph yapmıştı bana onu geliştirdim biraz bunun çeyreğine ulaşmak mumkunmudur lens lip filler burun ameliyatı implantlar ve kaşları halletsem bide bronzlassamView attachment 5540382View attachment 5540368
zamanında dediklerimi hatırlıyor musunBu foruma böyle her 1-2 ayda bir bu tarz lavuk geliyor herkesle küfürleşiyor sonra gidiyor amk
Hepside en az 190 htn falan oluyor yersen![]()
sanamı konuşuyo la adam eşşekzamanında dediklerimi hatırlıyor musun