Mtb hakkinda gelismeler

• +1
  • Woah
Reactions: atess, Furkan Sarıkaya and Arisylva
knk boyle diyip cok sey kacırcan bence benden söylemesi
ya ne kacırabilirim ki am sikmem 31 cekerim en fazla uzun sureli beni sevcek biri varsa onu arıyorum yoksa cokta am sikesim yok yani

ya ne kacırabilirim ki am sikmem 31 cekerim en fazla uzun sureli beni sevcek biri varsa onu arıyorum yoksa cokta am sikesim yok yani
Oncelıkle derın bı nefes al

oyle deme bulursun illa
18 oluyom hala duzgun iliskim olmadı incel bir manlet olmamla alakası cok ama kızlara genel olarak asla guvenme anan babana herseyı soyluyor

• +1
Reactions: xlegend and Serialsuicide
18 oluyom hala duzgun iliskim olmadı incel bir manlet olmamla alakası cok ama kızlara genel olarak asla guvenme anan babana herseyı soyluyor
anlamadim ama bu gunlerde gecer sorun yok

• +1
Reactions: xlegend
senin gibiydim sonra o YARRAĞI yiyen ben oldum sen bilirsin kral

• +1
Reactions: atess
Yok knk duzgun kiz bulamicam onu diyorum 😔
knk aşırı baskın muhafazakar aileler var hala onların kızları clean oluyor ama cirkin şimdi sen onlarıda istemezsin aq binevi haklısın da

ama izmirde yaşıyon amk doğru:lul:

Dostum yaşın kaç böyle ergence hareketler yapıyorsun birinin kalbini kırmak hoş mu sence adam akıllı karşısına geçip ben sana karşı his beslemiyorum arkadaş olarak kalsak sorun olur mu demek ne kadar zor olabilirki yada dahada farklı türde kalbini kırmayacak cümleler sarf edebilirsin, insan bu karşısında aşık olduğu kişi olursa yaptığı hataları ve yanlışları affeder yada görmezden gelir, senin yapman gereken yanlış anlaşılmayı düzeltmek ve kalbini kırmamaya çalışmak olmalı yada yok ben sigma babapro31 im diyorsan onun duyguları oynamaya devam edip orospu cocuğu olduğunu kabul edersin.
Bu adam neden bu kadar olgun

• +1
Reactions: Auchelius
Tiradın hepsini okumadım işten geldim yorgunum ama senin aminakoyim karı bulmuşsun siktir çekiyosun değer bilmez herif

• +1
Reactions: atess and Serialsuicide

Users who are viewing this thread

Back