ankaranin_adami
Iron
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Beni artik nolur birakin ya yalvaririm utaniyorum diksiyorum yemin ediyorum Vallahi biktim nolur benim hakkimda konusmayin@murad.89 global olmuş adı çıkmış tiktoğa orga heryere![]()
Kendimden nefret ediyorumBeni artik nolur birakin ya yalvaririm utaniyorum diksiyorum yemin ediyorum Vallahi biktim nolur benim hakkimda konusmayin
la olm sanki adını kötü bişey diye çıkartık subforumun sembölü oldun türkiye org diyince senin fotoğrafın çıkıyo logosun senBeni artik nolur birakin ya yalvaririm utaniyorum diksiyorum yemin ediyorum Vallahi biktim nolur benim hakkimda konusmayin
Yeter ya gercekten insanlarin benden prim toplamasinida hakkimda konusmasinida istemiyorum eski halime donmek istiyorum keske burda hic bisi yazmasaydim ama rica ediyorum artik benim hakkimda konusmayinla olm sanki adını kötü bişey diye çıkartık subforumun sembölü oldun türkiye org diyince senin fotoğrafın çıkıyo logosun sen
Büyük hata yaptın amk en az 1 sene taşak konususun burda ramus kid gibiYeter ya gercekten insanlarin benden prim toplamasinida hakkimda konusmasinida istemiyorum eski halime donmek istiyorum keske burda hic bisi yazmasaydim ama rica ediyorum artik benim hakkimda konusmayin
Olm yeter ya Vallahi yaptigin is degilAllah bir peygamber daha seçse, bu efendimiz Murad.89 hazretleri olurdu.
Yerinde olsam daha fazla boka sarmadan delete atar kaybolurdum şaka yapmıyorum ama low iq olduğun için hala ısrarla burda herkesten daha aktifsinOlm yeter ya Vallahi yaptigin is degil
Pm bakabilir misinAllah bir peygamber daha seçse, bu efendimiz Murad.89 hazretleri olurdu.
Delete atdimda yanlislikla kapattim hesaba girince yenilenmesini bekliyorumYerinde olsam daha fazla boka sarmadan delete atar kaybolurdum şaka yapmıyorum ama low iq olduğun için hala ısrarla burda herkesten daha aktifsin
Ne zamana yenilenir?Delete atdimda yanlislikla kapattim hesaba girince yenilenmesini bekliyorum
olm niye profilinde rastgele hollow cheeks fotoğrafı var aq bari kırpsaydın ya ne mal adamsınOlm yeter ya Vallahi yaptigin is degil
Peygamber gibi adam olman kötü bir şey miOlm yeter ya Vallahi yaptigin is degil
Tassagina koydumolm niye profilinde rastgele hollow cheeks fotoğrafı var aq bari kırpsaydın ya ne mal adamsın
Siktir git artik pustPeygamber gibi adam olman kötü bir şey mi
yalancının mumu yatsıya kadar yanarmışDelete atdimda yanlislikla kapattim hesaba girince yenilenmesini bekliyorum
Ulan forumda 200k kişi varsa en az 5-10ksı seni tanıyor 500-900 kişisi tiktokta bahsediyor hala delete melete diyon amk baban olsam döverdim seniDelete atdimda yanlislikla kapattim hesaba girince yenilenmesini bekliyorum
NaptımSiktir git artik pust
yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış
silmiyolar öyle zorbalandım falan diyinceNe zamana yenilenir?
kanka sacmalama pm gel
hesabı sahibindene koy satsana olm ne siliyon o kadar emeği
Yedeklenmesini bekliyorum sadecehesabı sahibindene koy satsana olm ne siliyon o kadar emeği
Baksana abi adam salmiyo bile
whatBaksana abi adam salmiyo bile
bro leave our gentleman lad alone he is a romantic gentleman his skull is shaped likewhat
so when he looks at girls they are thinking "woaaw what a gentleman romantic man" so he mogs everyone in orgya kac yillik fotograflar ne onemi var be olumBaksana abi adam salmiyo bile