Kayra139
Inner-child maxxed birdcel
O7 cüleybib
he would have rotted with us
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
he would have rotted with us

20 tane alt hesap açıp tüm gününü bu hesaplar arasında gitgel yaparak harcayan birinden daha az aptal ve ucubelerdirBeyler bir şey farkettim sizinde fikirlerinizi almak istiyorum. Bu gerçekten çok anime seven ve çok animeci olan ne kadar erkek ve kız gördüysem yemın ederım hepsının bır pıskolojık sorunu sapkın salak sacma ideolojileri ve idealleri oluyor amk. Gerçekten bak hiç şaşmaz ama sanal + reel kaç tane animeci gördüysem en az animeciler kadar aptal ve ucube oluyorlar amk. Sizin fikirleriniz nedir?

Kendini ayanakoji zanneden arkadasim var aq size manipulasyon yapiyom falan diyo ciddi sekildeBeyler bir şey farkettim sizinde fikirlerinizi almak istiyorum. Bu gerçekten çok anime seven ve çok animeci olan ne kadar erkek ve kız gördüysem yemın ederım hepsının bır pıskolojık sorunu sapkın salak sacma ideolojileri ve idealleri oluyor amk. Gerçekten bak hiç şaşmaz ama sanal + reel kaç tane animeci gördüysem en az animeciler kadar aptal ve ucube oluyorlar amk. Sizin fikirleriniz nedir?
@szennKendini ayanakoji zanneden arkadasim var aq size manipulasyon yapiyom falan diyo ciddi sekilde
nasıl görüldüğünün en çok ben farkındayım ancak post zaten yalnizca muslimcels icin , mentalite olarak burayla alakası olmayıp ta lurklamaya denk gelmiş duymaya ihtiyacı olan bunalıma girmis random bi muslimcel elbet vardır, benım garip gorunmemi saglayabilir ama zaten çökmüş bir incel forumunda self image'imi ancak şu kadar takabilirimBeyler bir şey farkettim sizinde fikirlerinizi almak istiyorum. Bu gerçekten çok anime seven ve çok animeci olan ne kadar erkek ve kız gördüysem yemın ederım hepsının bır pıskolojık sorunu sapkın salak sacma ideolojileri ve idealleri oluyor amk. Gerçekten bak hiç şaşmaz ama sanal + reel kaç tane animeci gördüysem en az animeciler kadar aptal ve ucube oluyorlar amk
ben gerçekten ayanokojiyim@szenn

Muslimceller için umut: Ali İmran Suresi 14. ve 15. Ayet
Muslimcell neMuslimceller için umut: Ali İmran Suresi 14. ve 15. Ayetler
Nerden buldun burayiMuslimcell ne
melih emir kara hapi yutmusMuslimcell ne