muslimcels için hopefuel

Kayra139

Kayra139

Inner-child maxxed birdcel

O7 cüleybib :FeelsSadMan: he would have rotted with us

1778968934733

• JFL
  • +1
  • So Sad
Reactions: IlI, ascendantwill, orionnow1 and 9 others
inb4 hateful responses
fazla umursanmayan bir konu olduğunun farkındayım ancak en az 1 kişinin bile duyması gerekiyorsa ona ulaşması umuduyla paylaşıldı :peepoBlush:

• +1
  • Love it
  • JFL
Reactions: IlI, ascendantwill, stacyworshipper and 6 others
Beyler bir şey farkettim sizinde fikirlerinizi almak istiyorum. Bu gerçekten çok anime seven ve çok animeci olan ne kadar erkek ve kız gördüysem yemın ederım hepsının bır pıskolojık sorunu sapkın salak sacma ideolojileri ve idealleri oluyor amk. Gerçekten bak hiç şaşmaz ama sanal + reel kaç tane animeci gördüysem en az animeciler kadar aptal ve ucube oluyorlar amk. Sizin fikirleriniz nedir?

• +1
Reactions: veneficus, orionnow1 and balve
Beyler bir şey farkettim sizinde fikirlerinizi almak istiyorum. Bu gerçekten çok anime seven ve çok animeci olan ne kadar erkek ve kız gördüysem yemın ederım hepsının bır pıskolojık sorunu sapkın salak sacma ideolojileri ve idealleri oluyor amk. Gerçekten bak hiç şaşmaz ama sanal + reel kaç tane animeci gördüysem en az animeciler kadar aptal ve ucube oluyorlar amk. Sizin fikirleriniz nedir?
20 tane alt hesap açıp tüm gününü bu hesaplar arasında gitgel yaparak harcayan birinden daha az aptal ve ucubelerdir😆

• JFL
  • +1
Reactions: NoxInfernum, Trenmaxx1, stacyworshipper and 9 others
Kendini ayanakoji zanneden arkadasim var aq size manipulasyon yapiyom falan diyo ciddi sekilde

• JFL
Reactions: orionnow1, Trenmaxx1, stacyworshipper and 8 others
  • JFL
Reactions: Trenmaxx1, stacyworshipper, yigittsaint and 5 others
Beyler bir şey farkettim sizinde fikirlerinizi almak istiyorum. Bu gerçekten çok anime seven ve çok animeci olan ne kadar erkek ve kız gördüysem yemın ederım hepsının bır pıskolojık sorunu sapkın salak sacma ideolojileri ve idealleri oluyor amk. Gerçekten bak hiç şaşmaz ama sanal + reel kaç tane animeci gördüysem en az animeciler kadar aptal ve ucube oluyorlar amk
nasıl görüldüğünün en çok ben farkındayım ancak post zaten yalnizca muslimcels icin , mentalite olarak burayla alakası olmayıp ta lurklamaya denk gelmiş duymaya ihtiyacı olan bunalıma girmis random bi muslimcel elbet vardır, benım garip gorunmemi saglayabilir ama zaten çökmüş bir incel forumunda self image'imi ancak şu kadar takabilirim :tiny:

• Love it
Reactions: velwetyy
amın tadına varamadan öldü adam

• JFL
Reactions: stacyworshipper, yigittsaint, Gordon Freeman and 2 others
Muslimceller için umut: Ali İmran Suresi 14. ve 15. Ayetler

• Love it
Reactions: Kayra139
hurma ne amk @Dathomirian Zabrak

• JFL
  • Love it
Reactions: Kayra139, Serialsuicide and Gordon Freeman