namaz testo arttırıyo

ZerefDragnee1l

ZerefDragnee1l

fakecel
namaz -> içsel rahatlık -> kortizol düşer -> daha fazla anabolik hormon salgılanması
ibadet -> içsel rahatlık -> kortizol düşer -> daha fazla anabolik hormon salgılanması

• +1
  • Love it
  • JFL
Reactions: Draak77, Deleted member 131809, Serialsuicide and 8 others
Sevap => Cennet + 72 StacyStacyStacyStacyStacyStacyStacyStacyStacyStacyStacyStacy True Eve huuri

• +1
  • JFL
Reactions: Draak77, Auchelius, İNTİKAM VAKTİ and 4 others
allah -> yok

• JFL
  • +1
  • Hmm...
Reactions: auitistsurvior, FEE, MogEater and 8 others
Allaha inansam testoyls işim mi olur ak ölünce zaten hentai gibi yaşayacaksın bu dünyada sikişmesem de olur

• +1
  • JFL
Reactions: ZerefDragnee1l, Auchelius, İNTİKAM VAKTİ and 5 others
Allaha inansam testoyls işim mi olur ak ölünce zaten hentai gibi yaşayacaksın bu dünyada sikişmesem de olur
arada kalmış ılık su müslimi looksmaxcileri dehşete düşüren o cümle

• JFL
  • +1
Reactions: xlegend, Kakeru, auitistsurvior and 8 others
arada kalmış ılık su müslimi looksmaxcileri dehşete düşüren o cümle
Ilık veya ılımlı müslüman diye bir şey yok müminler var kafirler var birde münafıklar o kadar

• JFL
  • +1
Reactions: Kayra139, Draak77, maarda and 6 others
Ilık veya ılımlı müslüman diye bir şey yok müminler var kafirler var birde münafıklar o kadar
münafıkı alcan ordan işte oglem mümin terimlerini bıraktık

• JFL
  • +1
Reactions: maarda, Auchelius, Deleted member 131809 and 2 others
münafıkı alcan ordan işte oglem mümin terimlerini bıraktık
Reis sen LL olmak icin para biriktiriyon mu btw nası gidiyo

• +1
  • +1
  • Woah
yok baba bıraktık
Harbi mi diyon başkan peki bir planın var mı ne düşünüyon yoksa whitepill falan mı takılıyon

• +1
Harbi mi diyon başkan peki bir planın var mı ne düşünüyon yoksa whitepill falan mı takılıyon
whitepill
heaven GIF

• +1
Reactions: auitistsurvior, maarda, Auchelius and 2 others
whitepill
heaven GIF
Peki delete falan dusunuyon mu baskan maximumcope31 ağabeyimiz geçenlerde bana convdan yaşlandım dedi görüşürüz kendıne iyi bak dedi der demez deletion başlattı amk

• +1
Reactions: maarda, Auchelius, pashanimair and 1 other person
Peki delete falan dusunuyon mu baskan maximumcope31 ağabeyimiz geçenlerde bana convdan yaşlandım dedi görüşürüz kendıne iyi bak dedi der demez deletion başlattı amk
düşünüyom biliyon mu çok yakındır yani

• +1
  • So Sad
Reactions: Kayra139, maarda, Auchelius and 2 others
düşünüyom biliyon mu çok yakındır yani
Maximumcope31 ağabeyimiz gibi saygıyla anılacaksın angutoid abi bide gatekeep yapmasan daha cok severdikde neyse insan kusurlarıyla da güzeldir

• +1
  • JFL
Maximumcope31 ağabeyimiz gibi saygıyla anılacaksın angutoid abi bide gatekeep yapmasan daha cok severdikde neyse insan kusurlarıyla da güzeldir
ne gatekeepi ya

• +1
  • Hmm...
Reactions: maarda, Auchelius, Serialsuicide and 3 others
  • +1
reis bi sg sana 10 etiket atan adamdan 1ine falan bakıyon bizi yeme burda subforuma uğradığın yok
gatekeep o muydu takılmıyom buralara nabayım baboş soru çok uzunsa bakmıyom bizde artık çürütcek beyin kalmadı ok

• +1
  • JFL
  • So Sad
gatekeep o muydu takılmıyom buralara nabayım baboş soru çok uzunsa bakmıyom bizde artık çürütcek beyin kalmadı ok
Sende haklısın valla kral biliyon mu yoruluyo insan bir raddeden sonra delete atmadan once gidiyorum diye bir tirad patlat baba ama ok?

• +1
Sende haklısın valla kral biliyon mu yoruluyo insan bir raddeden sonra delete atmadan once gidiyorum diye bir tirad patlat baba ama ok?
ok

• +1
  • JFL
  • Love it
  • +1
  • JFL
Reactions: auitistsurvior, İNTİKAM VAKTİ, pashanimair and 4 others
  • JFL
  • +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, Auchelius, pashanimair and 1 other person
Aslanım

• Love it
  • +1
Reactions: Kayra139 and pashanimair
5de biri kadar tutcaksa olur
tamamen içgüduduleriyle yonetilen deli topluma ayak uydurup kabullenmek icin boyle ameliyatlar sart ise bosver biz incel outcast kalmaya devam edelim cokta sikimde degil artık

• +1
  • Hmm...
Reactions: pashanimair, Auchelius, Resistance. and 2 others
tamamen içgüduduleriyle yonetilen deli topluma ayak uydurup kabullenmek icin boyle ameliyatlar sart ise bosver biz incel outcast kalmaya devam edelim cokta sikimde degil artık
1756234710573

• JFL
  • Love it
  • +1
Reactions: pashanimair, Auchelius, Resistance. and 1 other person
LL ameliyatı şu kişiler için uygun : boyun 168 falan ama tipin 6-7/10 skalasında, aileden zenginsin, araban evin her şeyin var ameliyat olabilmek için yirmi yaşların başında fırsatın da var bu sayede olursun 180 cm falan allahsın zaten. Ama ltn-mtn olup ben ll olacağım ehehe diyenlerin ne düzgün işi gücü var ne arabası ne de aileden parası var aq aptal ocları sen ll olduktan sonra yarım yamalak halinle dolmuşta mı gezeceksin sik kırığı.

• Hmm...
  • +1
  • Nerd
Reactions: pashanimair, Serialsuicide, Auchelius and 2 others
LL ameliyatı şu kişiler için uygun : boyun 168 falan ama tipin 6-7/10 skalasında, aileden zenginsin, araban evin her şeyin var ameliyat olabilmek için yirmi yaşların başında fırsatın da var bu sayede olursun 180 cm falan allahsın zaten. Ama ltn-mtn olup ben ll olacağım ehehe diyenlerin ne düzgün işi gücü var ne arabası ne de aileden parası var aq aptal ocları sen ll olduktan sonra yarım yamalak halinle dolmuşta mı gezeceksin sik kırığı.
tipin 6 7 (SİX SEVEEEEN) ise zaten sirkiyede eline amxcık gewcer zorlasan bopyun 168 ise

• +1
Reactions: pashanimair and Auchelius
Dünyanin herhangi bir yerinde ol uzun boy ile sikilmis suratini fraudlarsin beceremezsende skill issue oda

• +1
Reactions: pashanimair and Serialsuicide
tipin 6 7 (SİX SEVEEEEN) ise zaten sirkiyede eline amxcık gewcer zorlasan bopyun 168 ise
Yine sker bir şeyler de ama ll atarsa 180-182 cm falan iyice chad olur. Paran varsa zaten aileden çalışmana da gerek yok paso takılırsın, partilersin. . TR'de görünüş kadar en az parasal olarakta finanse etmen lazım kendini. En az memur maaşı ve ona yakın bir şeyler alman lazım kendini erken yaşta bir şeyler kurabilmek için (ameliyatlar,araba,para birikimi) yoksa süreç daha uzar. Bir ll bile tr'de klinikte 1 milyon tl falandır şuanda.

• Nerd
Reactions: pashanimair
Dünyanin herhangi bir yerinde ol uzun boy ile sikilmis suratini fraudlarsin beceremezsende skill issue oda
Suratının en az ltn-mtn arası olması lazım, sub5 olup uzun olanların bir boka sahip olduklarını görmedim.

• +1
  • Nerd
Reactions: pashanimair and Auchelius
Suratının en az ltn-mtn arası olması lazım, sub5 olup uzun olanların bir boka sahip olduklarını görmedim.
Gene amacin kiz sikmek ise ulasirsin ama skalanda ona gore dusuk olucaktir

• +1
Reactions: pashanimair and tiredman