Yagiz8928
Bronze
Günlük hayatta looksmax, telefona bakmak, arkadaşınla dışarıya çıkmak dışında dışında ne yapılabilir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bir gün Gece bekçisi, bir gün otel çalışanı, bir gün kpss ye çalışan öğrenci ve düzenli olarak ermiş bir gooner onun değerli öğretilerini not almamız gerekiyor. Çok Yaşa @Dathomirian ZabrakDatrambik zambak bu konuda çok bilgili adam, ona sormani tavsiye ederim
İse girmesi iyi ama surgery parasi çıkartmak zor. Aq ülkesinde hem çok çalışıyoruz, hem mobing yiyoruz hem de para kazanamıyoruzİşe gir reis surgery parası birikir bari bir yandan. Tam zamanlı veya part time herhangi bir iş olur bp de cok gelmez aklına ztn ilerleme kaydettiğini hissettiğin için gelse de cok bozmaz.
Haftanın 5 günü okul çar per cum saat 5 de bitiyo çalışırsam haftasonu çalışabilirim düğün salonu var oda manyaklık derecesinde uzak. Bi yer bulmaya çalışıcam peptid parası çıksa yeterİşe gir reis surgery parası birikir bari bir yandan. Tam zamanlı veya part time herhangi bir iş olur bp de cok gelmez aklına ztn ilerleme kaydettiğini hissettiğin için gelse de cok bozmaz.
Yurtta mı kalıyon kirada mı sen üni okuyordun sanırsamİse girmesi iyi ama surgery parasi çıkartmak zor. Aq ülkesinde hem çok çalışıyoruz, hem mobing yiyoruz hem de para kazanamıyoruz
Lise mi okuyonHaftanın 5 günü okul çar per cum saat 5 de bitiyo çalışırsam haftasonu çalışabilirim düğün salonu var oda manyaklık derecesinde uzak. Bi yer bulmaya çalışıcam peptid parası çıksa yeter
Bu adam araştırılsın. Birde 25 km yol yürüyüp ise gittiğinden bahsediyordu bir araBir gün Gece bekçisi, bir gün otel çalışanı, bir gün kpss ye çalışan öğrenci ve düzenli olarak ermiş bir gooner onun değerli öğretilerini not almamız gerekiyor. Çok Yaşa @Dathomirian Zabrak
Yurtta mı kalıyon kirada mı sen üni okuyordun sanırsam
Evet meslek lisesiLise mi okuyon
Kral o zaman sen üniyi bekle.Evet meslek lisesi
40-50k usd tam olarak ne için var ne yaptırıcan ki aq çüş.Çalışıyorum kanka ya. Kira değil de. Yani ne önemi var ki aq.![]()
Turk Patronlar'in OÇ Olmasi hakkında
Ya anasını avradını sikim, bunların hepsimk katıksız orospu cocugu olur. Hepsinin derisini diri diri soymak lazım. Amk ne sigortayi zamanında yaparlar, ki illa demen lazım. 1 ay geciktirirler. Ne rapor alsak, mobingi ve tehdidi eksik kalmaz. Maaşı da tasak geçer gibi asgeri verir Gidip...looksmax.org
Surgeryler için 40 50k usd lazım bana.
Kendimi yeniden yaratmayı hedefliyorum40-50k usd tam olarak ne için var ne yaptırıcan ki aq çüş.

Kanka aile evinde kalıyorum. Mezunum. Çalışıyorum kendi sektörümde.Ayrıca önemi var kirada mı kalıyorsun yurtta mı ona göre bişi dicem?(Yurtsa özel devlet diye belirt)
Bir gün Gece bekçisi, bir gün otel çalışanı, bir gün kpss ye çalışan öğrenci ve düzenli olarak ermiş bir gooner onun değerli öğretilerini not almamız gerekiyor. Çok Yaşa @Dathomirian Zabrak
25 km yol yürüyo ama 30 bf halaBu adam araştırılsın. Birde 25 km yol yürüyüp ise gittiğinden bahsediyordu bir ara
Tmm o zaman nası birikmiyo para kira yok evi ztn aile geçindiriyo bir borç harç mı var reis?Kendimi yeniden yaratmayı hedefliyorum
Kanka aile evinde kalıyorum. Mezunum. Çalışıyorum kendi sektörümde.
amk tornovia cevap verdin bana nasıl bildirim geldiTmm o zaman nası birikmiyo para kira yok evi ztn aile geçindiriyo bir borç harç mı var reis?
Kendini de baştan yaratman için 50k dolara ihtiyacın yok 50k dolarda calışarak anca 5-10 sene de birikir maaşla calısıyosan.
Hangi ameliyatları olmayı planlıyorsun?
hangi sektörKendimi yeniden yaratmayı hedefliyorum
Kanka aile evinde kalıyorum. Mezunum. Çalışıyorum kendi sektörümde.
Mogeater mentalitesindeyim kanka. Her şeyi göze aldım. Aşırı araştırma yapmadım ama elimde kaynaklar var.Tmm o zaman nası birikmiyo para kira yok evi ztn aile geçindiriyo bir borç harç mı var reis?
Kendini de baştan yaratman için 50k dolara ihtiyacın yok 50k dolarda calışarak anca 5-10 sene de birikir maaşla calısıyosan.
Hangi ameliyatları olmayı planlıyorsun?
Mühendislikhangi sektör
19 20 yaşında zannediyodum seniMühendislik
telefona bakmaktan kötü hissetmeye başladımKral o zaman sen üniyi bekle.
Knk şimdi tam bir saysana hedeflediğin bölgeler ne çok karışık yazmışsın. Ayrıca yurt dışına niye gidiyon olum mogeater dediğin adam bile planlamayı yurt dışında yaptırıp ameliyatları trde olcam diyo?Mogeater mentalitesindeyim kanka. Her şeyi göze aldım. Aşırı araştırma yapmadım ama elimde kaynaklar var.
Goz renginden tut, bimax vs her türlü surgery yapacağımı düşünüyorum.
Pagoni zaten 30k usdt istiyor. Eye are için detaylı araştırma ve doğru bir planlama yapıp o bölgeyi de halletsem.
Yani bunlar 50k usdt üstünü bile geçebilir.
Promosyon olarakta LL olmayı düşünüyorum. 185 boydan 195 için.
Ve bunu da gençliğim bitmeden yapmak istiyorum ama bakalım. Zor gibi. Üzücü valla
Bir yandan eşek gibi çalışıp, bir yandan da finans üzerine yatırım yapıyorum.
Son Trump olayından sonra 1 yıllik karım ve sermayem eridi büyük çoğunluğu.
Yok ya 23 geldik aq. Hala surgery paramız yok19 20 yaşında zannediyodum seni
Reis ders calış veya kitap oku istiyosan veya orgta gelecekteki olmak istediğin ameliyatlar için researchmaxxing yaptelefona bakmaktan kötü hissetmeye başladım
Looksmax ilaçları yüzünden kitap alacak param kalmıyor ve surgerylik bir durumum yok yani sadece bonemass lazım banaReis ders calış veya kitap oku istiyosan veya orgta gelecekteki olmak istediğin ameliyatlar için researchmaxxing yap
Nerelere lazım bonemass özellikle elmacık ve lower thirde mi?Looksmax ilaçları yüzünden kitap alacak param kalmıyor ve surgerylik bir durumum yok yani sadece bonemass lazım bana
Jawline falan iyi ama elmaciklarin artmasını istiyorum. Yaşımdan dolayı çok belli olmuyor olabilir birde yağ oranida var %15-14 falanNerelere lazım bonemass özellikle elmacık ve lower thirde mi?