Napabilirim

Yagiz8928

Yagiz8928

Bronze
Günlük hayatta looksmax, telefona bakmak, arkadaşınla dışarıya çıkmak dışında dışında ne yapılabilir?

• +1
Reactions: Resistance.
Datrambik zambak bu konuda çok bilgili adam, ona sormani tavsiye ederim

• JFL
Reactions: Yagiz8928, Dathomirian Zabrak, Trenmaxx1 and 6 others
İşe gir reis surgery parası birikir bari bir yandan. Tam zamanlı veya part time herhangi bir iş olur bp de cok gelmez aklına ztn ilerleme kaydettiğini hissettiğin için gelse de cok bozmaz.

• +1
Reactions: why not me?, Serialsuicide, Yagiz8928 and 3 others
Datrambik zambak bu konuda çok bilgili adam, ona sormani tavsiye ederim
Bir gün Gece bekçisi, bir gün otel çalışanı, bir gün kpss ye çalışan öğrenci ve düzenli olarak ermiş bir gooner onun değerli öğretilerini not almamız gerekiyor. Çok Yaşa @Dathomirian Zabrak

• JFL
Reactions: Dathomirian Zabrak, Trenmaxx1, churmaxxed and 4 others
İşe gir reis surgery parası birikir bari bir yandan. Tam zamanlı veya part time herhangi bir iş olur bp de cok gelmez aklına ztn ilerleme kaydettiğini hissettiğin için gelse de cok bozmaz.
İse girmesi iyi ama surgery parasi çıkartmak zor. Aq ülkesinde hem çok çalışıyoruz, hem mobing yiyoruz hem de para kazanamıyoruz

• +1
  • So Sad
Reactions: Neokrinshaaa, Serialsuicide, Duck Eats Bagel and 1 other person
Haftanın 5 günü okul çar per cum saat 5 de bitiyo çalışırsam haftasonu çalışabilirim düğün salonu var oda manyaklık derecesinde uzak. Bi yer bulmaya çalışıcam peptid parası çıksa yeter

• +1
İse girmesi iyi ama surgery parasi çıkartmak zor. Aq ülkesinde hem çok çalışıyoruz, hem mobing yiyoruz hem de para kazanamıyoruz
Yurtta mı kalıyon kirada mı sen üni okuyordun sanırsam

• +1
Reactions: Tornoviaa and Duck Eats Bagel
Haftanın 5 günü okul çar per cum saat 5 de bitiyo çalışırsam haftasonu çalışabilirim düğün salonu var oda manyaklık derecesinde uzak. Bi yer bulmaya çalışıcam peptid parası çıksa yeter
Lise mi okuyon

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel
Bir gün Gece bekçisi, bir gün otel çalışanı, bir gün kpss ye çalışan öğrenci ve düzenli olarak ermiş bir gooner onun değerli öğretilerini not almamız gerekiyor. Çok Yaşa @Dathomirian Zabrak
Bu adam araştırılsın. Birde 25 km yol yürüyüp ise gittiğinden bahsediyordu bir ara

• JFL
Reactions: Auchelius, churmaxxed, Serialsuicide and 1 other person
Yurtta mı kalıyon kirada mı sen üni okuyordun sanırsam
Çalışıyorum kanka ya. Kira değil de. Yani ne önemi var ki aq.

Surgeryler için 40 50k usd lazım bana.

• +1
Çalışıyorum kanka ya. Kira değil de. Yani ne önemi var ki aq.

Surgeryler için 40 50k usd lazım bana.
40-50k usd tam olarak ne için var ne yaptırıcan ki aq çüş.

Ayrıca önemi var kirada mı kalıyorsun yurtta mı ona göre bişi dicem?(Yurtsa özel devlet diye belirt)

• +1
Reactions: Tornoviaa

Attachments

• Screenshot_20251026_184903_Chrome.jpg
    Screenshot_20251026_184903_Chrome.jpg
    146.6 KB · Views: 0
  • Love it
Reactions: Auchelius
  • JFL
Reactions: Auchelius, Duck Eats Bagel and Tornoviaa
Kendimi yeniden yaratmayı hedefliyorum 🙁

Kanka aile evinde kalıyorum. Mezunum. Çalışıyorum kendi sektörümde.
Tmm o zaman nası birikmiyo para kira yok evi ztn aile geçindiriyo bir borç harç mı var reis?

Kendini de baştan yaratman için 50k dolara ihtiyacın yok 50k dolarda calışarak anca 5-10 sene de birikir maaşla calısıyosan.

Hangi ameliyatları olmayı planlıyorsun?

• +1
Tmm o zaman nası birikmiyo para kira yok evi ztn aile geçindiriyo bir borç harç mı var reis?

Kendini de baştan yaratman için 50k dolara ihtiyacın yok 50k dolarda calışarak anca 5-10 sene de birikir maaşla calısıyosan.

amk tornovia cevap verdin bana nasıl bildirim geldi

• JFL

Mogeater mentalitesindeyim kanka. Her şeyi göze aldım. Aşırı araştırma yapmadım ama elimde kaynaklar var.
Goz renginden tut, bimax vs her türlü surgery yapacağımı düşünüyorum.
Pagoni zaten 30k usdt istiyor. Eye are için detaylı araştırma ve doğru bir planlama yapıp o bölgeyi de halletsem.
Yani bunlar 50k usdt üstünü bile geçebilir.
Promosyon olarakta LL olmayı düşünüyorum. 185 boydan 195 için.

Ve bunu da gençliğim bitmeden yapmak istiyorum ama bakalım. Zor gibi. Üzücü valla

Bir yandan eşek gibi çalışıp, bir yandan da finans üzerine yatırım yapıyorum.
Son Trump olayından sonra 1 yıllik karım ve sermayem eridi büyük çoğunluğu.

• +1
Reactions: Yagiz8928 and Resistance.
Mogeater mentalitesindeyim kanka. Her şeyi göze aldım. Aşırı araştırma yapmadım ama elimde kaynaklar var.
Goz renginden tut, bimax vs her türlü surgery yapacağımı düşünüyorum.
Pagoni zaten 30k usdt istiyor. Eye are için detaylı araştırma ve doğru bir planlama yapıp o bölgeyi de halletsem.
Yani bunlar 50k usdt üstünü bile geçebilir.
Promosyon olarakta LL olmayı düşünüyorum. 185 boydan 195 için.

Ve bunu da gençliğim bitmeden yapmak istiyorum ama bakalım. Zor gibi. Üzücü valla

Bir yandan eşek gibi çalışıp, bir yandan da finans üzerine yatırım yapıyorum.
Son Trump olayından sonra 1 yıllik karım ve sermayem eridi büyük çoğunluğu.
Knk şimdi tam bir saysana hedeflediğin bölgeler ne çok karışık yazmışsın. Ayrıca yurt dışına niye gidiyon olum mogeater dediğin adam bile planlamayı yurt dışında yaptırıp ameliyatları trde olcam diyo?

• +1
telefona bakmaktan kötü hissetmeye başladım
Reis ders calış veya kitap oku istiyosan veya orgta gelecekteki olmak istediğin ameliyatlar için researchmaxxing yap

• +1
Reactions: Yagiz8928 and Tornoviaa
Reis ders calış veya kitap oku istiyosan veya orgta gelecekteki olmak istediğin ameliyatlar için researchmaxxing yap
Looksmax ilaçları yüzünden kitap alacak param kalmıyor ve surgerylik bir durumum yok yani sadece bonemass lazım bana

• +1
Looksmax ilaçları yüzünden kitap alacak param kalmıyor ve surgerylik bir durumum yok yani sadece bonemass lazım bana
Nerelere lazım bonemass özellikle elmacık ve lower thirde mi?

• +1
Reactions: Yagiz8928
Nerelere lazım bonemass özellikle elmacık ve lower thirde mi?
Jawline falan iyi ama elmaciklarin artmasını istiyorum. Yaşımdan dolayı çok belli olmuyor olabilir birde yağ oranida var %15-14 falan

• +1